infected Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 n.m. çekiç a.l.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bahçelievler AydinDogan Anadolu iletisim M.Lisesi reklamcilik bölümü....[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ümraniye Anadolu Lisesi bu sene mezun oldum gerçi ve ayrıca bizim okuldan takılanda yok sanırım.[hline] [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 05 August 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ISDFL => Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi :tebrikz: :tebrikz: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doncamillo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 marmara üni kim müh.... haydarpaşa atl mezunuyum.... !öss sux![hline]Masaüstü oynamak istiyooooooooooommmm...... (İstanbul anadolu yakasında mümkünse:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Atreides_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Sülyman Demirel Anadolu Lisesi(Ankara'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Volfiyle aynı okul...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 emlak bankası süleyman demirel lisesi - lise son Sayısal[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 benden başka saint-benoit li göremiorum ne yazikki:( yannız bırakmışlar beni kimse bana sahip çıkmamış hayat ezmiş acıların çocuğu emrah gibi yapmış malesef beni....[hline]Laubalilikten hoşlanmam,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Milli Piyango anadolu lisesi (bursa)[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 st joseph yokmuhj ya[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Cthulhu'nun da yukarıda yeterince reklamını yaptığı üzere çağrıbey anadolu lisesindeyim umuzumuz okulumu öğrenci birliğine girip festivale adamakıllı grup getirmek (delimiyiz neyiz???)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar