Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petek dinçöz nekadar sanatcı?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

ben bu konu niye açıldı onu anlamadım...petek dinçöz denilen şaklaban'ın salaklıklarını anmak bile yersiz bence...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

göze hitep ediyor o
böyle ıslak ıslak
"ses sanatçısı" değil yani:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 06 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
anlayamadım neden buyukbir sanatcı? nasıl buyukbi sanatcı olunurki ?
ya salakmısın dicem ayıp olcak adam babamla ben beğeniyoruz annem beğenmiyo diyo acık çalıştır saksıyı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

hastayız kusra bakma zorla klavye kullanıyoruz okumaya mecalim bile yok ama illede salak mugamelesi yapacam diyosan o ayrı alla alla ben sadece o dedikodu bozuntusu ezik programlarda dinlegiim ve nekadar sacma dedigim bir seyi konu olarak ele aldım ki onun sesini beyenen bukadar cokmuki bukadar gundemde diye bi dusumdum ola bilir bu gunun tiky gencleri dinlerler ole gereksiz sarkıları bukadar kızcak ne var ebide bovseydin baba Malruthion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 06 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
Anathema, 06 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
anlayamadım neden buyukbir sanatcı? nasıl buyukbi sanatcı olunurki ?
ya salakmısın dicem ayıp olcak adam babamla ben beğeniyoruz annem beğenmiyo diyo acık çalıştır saksıyı

benim annem gripini sevmio babamla ben sevioruz napçez?[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tarışmöaya bıle gerek yok o vucud o yuz onda olmasa gorleım bakalım bır daha bır sahnede yer bulabılıyormu.Güzelligi olmasa kımse onun cıktıgı yere gitmez.Tabi bu arada arkadaki orkestra kalıtelı oldugu ıcınn onun dandık sesını kapatıyordur.Cıksın bır programada canlı bı kac parca soylesın.Ardından bıde ışın Karaca solesın :) sız ozaman gorun...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...