sir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben asıl bu kadar sayfa nası tartışıldı bu onu anlamadım.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben bu konu niye açıldı onu anlamadım...petek dinçöz denilen şaklaban'ın salaklıklarını anmak bile yersiz bence...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu kadar...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Petek dinçöz nekadar sanatcı? : burda tartışmaya değmeyecek kadar...[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadas son noktayı koydu iste:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sanatcı degil bence ne kadar sarkıcı olackatı o soru cevabımda sarkıcı bile denmez[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: realdarkbeck, 06 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Petek dinçöz nekadar sanatcı? : burda tartışmaya değmeyecek kadar... Soru göreceli olsa da bu tam sölemek istediğim.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ilk ciktiginda cok hosuma gitmisti.basarili buluyodum ama sonradan oda ayak uydurdu.bozdu kendini iicene.show tv malzemesi oldu resmen[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 göze hitep ediyor o böyle ıslak ıslak "ses sanatçısı" değil yani:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ses sanatçısı değil o kadın[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gerektiğinde sessizde videolarını izlediğim kadar sanatçı[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Anathema, 06 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki: anlayamadım neden buyukbir sanatcı? nasıl buyukbi sanatcı olunurki ? ya salakmısın dicem ayıp olcak adam babamla ben beğeniyoruz annem beğenmiyo diyo acık çalıştır saksıyı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hastayız kusra bakma zorla klavye kullanıyoruz okumaya mecalim bile yok ama illede salak mugamelesi yapacam diyosan o ayrı alla alla ben sadece o dedikodu bozuntusu ezik programlarda dinlegiim ve nekadar sacma dedigim bir seyi konu olarak ele aldım ki onun sesini beyenen bukadar cokmuki bukadar gundemde diye bi dusumdum ola bilir bu gunun tiky gencleri dinlerler ole gereksiz sarkıları bukadar kızcak ne var ebide bovseydin baba Malruthion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Malruthion, 06 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: Anathema, 06 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki: anlayamadım neden buyukbir sanatcı? nasıl buyukbi sanatcı olunurki ? ya salakmısın dicem ayıp olcak adam babamla ben beğeniyoruz annem beğenmiyo diyo acık çalıştır saksıyı benim annem gripini sevmio babamla ben sevioruz napçez?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sanatçı mı ki ne kadar sanatçı olduğunu tartışacaz?[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 petek dinçöze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bunu tartışmanın gerekliliği kadar.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Aslında tarışmöaya bıle gerek yok o vucud o yuz onda olmasa gorleım bakalım bır daha bır sahnede yer bulabılıyormu.Güzelligi olmasa kımse onun cıktıgı yere gitmez.Tabi bu arada arkadaki orkestra kalıtelı oldugu ıcınn onun dandık sesını kapatıyordur.Cıksın bır programada canlı bı kac parca soylesın.Ardından bıde ışın Karaca solesın :) sız ozaman gorun...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Asil Seda Sayan'i gorunce kafayi yiyorum ben.Sanatci olmak icin once insan sifatina sahip olmak gerekli kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 en büyük sanatçı nez bence, whtas your name? my name is nez the real turkish delight yeah beybe![signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 seda sayan vampir gibi bisi ztn sanatcı deil o kocalarıyla gündeme geliyo yedi kocalı hürmüz geldi 90 yasına hala ben güzelim diyo:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu kadar .(dot)[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Asgard, 07 Kasım 2005 13:23 tarihinde demiş ki: seda sayan vampir gibi bisi ztn sanatcı deil o kocalarıyla gündeme geliyo yedi kocalı hürmüz geldi 90 yasına hala ben güzelim diyo:) lol muahahah[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar