Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ses konusunda Petek Dinçöz'ü değerlendirecek kadar bilgili misiniz? Pek sanmıyorum. Kıçımızdan sallamayalım. Valla biz yıllardır dinleyicilik yapıyoruz,seni bilmiyorum. Birinin sesinin iyi olup olmadığını anlamak için de şan dersi almama gerek yok heralde. Bu kadar zekamız vardır dimi? Seni bilmiyorum gerçi.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ses konusunda Petek Dinçöz'ü değerlendirecek kadar bilgili misiniz? Pek sanmıyorum. Kıçımızdan sallamayalım. apuhaha diyorum buna[signature][hline]Trust No One
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 petek dinçöz ? sanatçı ?[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Zeki MÜREN olsa nederdi acaba bu konuda ?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Anathema, 04 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Zeki MÜREN olsa nederdi acaba bu konuda ? kumda oynasın derdi[signature][hline]SéuL Roì
ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sanat olması için ürettilen bir şey olması gerekir,petek dinçözün yaptığı tek şey orasını burasını sallamak,gülşen de aynen öyle
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: memesini poposunu ne akdar açabilirse o kadar sanatçıdır aynısı[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 paticik muzik bolumune yakismayan, tartisilmasi bile son derece uzucu/gereksiz bi konu bence.[signature][hline]oyle iste.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 birazcik daha et gösterse kesin daha cok satar albümleri .. ayrica sanatci degil , olamaz. yaptigi isin nesi Sanat ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: memesini poposunu ne akdar açabilirse o kadar sanatçıdır +1[signature][hline]-Optimist Style-
Tamonikiden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: sesi olsa bütün programlarda playback yapmaz... hatta Bülent ersoy gibi mikrofonsuz bile söyler..neyse yaa peteğe gircek tek şey var oda girsin zaten İşkembeden sallamayı cok seviyorsunuz ,bilgisiz olsanızda her konuda. Petek Dinçöz Her yerde canlı soylebilme kapasitesine sahip,ve soyluyorda, "Günay",açıkhava konserleri, bilmeden sallama. not:Petek dinçöz tarzıma hitap etmiyor ama kalitesiz bir şarkıcı degil.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 canlı soyledigini nerden biliyorsun? onu merak ettim[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen ben ne kadar insansak,o da o kadar sanatçı.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +x {x| x>E}[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kime göre neye göre sanatçı?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
sipera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla ne kadar beyni warsa o kadar sanatcıdır bence eee tabi insanda beyin olmayınca haliyle sanatçıda olamiyo kızcağız ne yaparsın bölelerine acıyıp kasetini almak lazım ne yaparsın ekmek parası.....
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sesı guzel olmayabılır.Hatta halktan baska bı watandasın sesı Petek Dıncoz'den daha guzel olabılır.Petek Dıncoz nası sanatcı olmustur orası da tartısılır.Ama kadın akıllı...Turk Millet'i sagolsun sansasyon yaratan sarkıcıları,gundemde olan sanatcıları hep dınler.Cunku onlar ıcın onemlı olan ses fln degıl..Direk goruntu we populerite...Eee sagolsun Petek abla da gıydıgı kıyafetler we vucudunun guzel olması artısıyla full televızyonlarda.Ayrıca ben hayalet goruorum fln dıye de cıkıo tv.lere.Daha biz ne ısterız.Popülerse popüler...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tabiki dedign dogru simdi bir bülent ersoyu ne bilim sezen aksuyu candan ercetini kac gere goruyoruz tv de ama bole manken sarkıcı iste bunlar gibi tipler hergün tv de yazık ama kadın dedigin gibi akıllı kullanıyo aklını gündemde kalmayı biliyo yapsın bu millet bole yaparsa daha cok kan emer[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
irin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sanat adına bişi uretior mu? hayır[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 e şarkı yapıyo[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 onune koyulanı soluyo kendince[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ark lar konu kaymış da...Her sesi iyi olan da sanatçı olamıo tabi.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 büyük bi sanatcı.böle.takdir ediyoruz ailecek.annem etmio ama babam ve ben ediyoruz.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 anlayamadım neden buyukbir sanatcı? nasıl buyukbi sanatcı olunurki ?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Öne çıkan mesajlar