Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petek dinçöz nekadar sanatcı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim deli oldugum bir konudur 3-5 sarkı sole ses yoktur müzik desen gereksiz bişilir clipleerinde kıc bas oynar ilgicekmeye calısılır abi bide bu tur sarkı cıları ovenler yokmu hani nerde kaldı turk milletinin sanat anlayısı? gecen gun denk geldi tele vole midir nedir o dedi kodu rogramında solemişlerdi cılgına dondum.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 03 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
memesini poposunu ne akdar açabilirse o kadar sanatçıdır

bacak da var tabi:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
sapına kadar :p (????)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
hakketen inanılmaz sinir oluyorum ya ndn tartısılmayacak tartısıp tepki loymalıyız bence kendini bişey sanan gündemde kalabilmek için akla hayale gelmeyecek bıcok sey yapabilen yegane insan...
kınıyorumm sanatçı olduğunu da düsünmüyorum[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
cinli o çarpar falan, dikkatli konuşun ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
Vallahi Ümit Davala bile daha iyi yapıyor bu sanat işini. :D
Bu ne ya kardeşim yarın öbürgün Abdullah Gül'de şarkıcı olur!(Fazla mı kaçtı ^^)Herkez kendi mesleğini yapmalı bence...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
soul , rabbıt +1 2nıze de[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
aaaaa arkadaslar haksızlık ediyosunuz petek dincözden daha iyi sanatcı varmı??? hayret bişi yaaa ipini koparana sanatcı diyolar ortalık mankenden bozma sarkıcı doluyo....[signature][hline]My Way Or High Wy!!!
Mesaj tarihi:
Şu an hepimiz burda Petek Dinçöz'ü konuşuyoruz..Snrm kadın amacına ulaşmış olay gündemde kalmak şarkıymış,mankenlikmiş önemli değil :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
abi ole deme amaz insanların sanat anlayısını gazlamak ve bolelerini dinlememelerini saglamak :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
o kadının bole manyak doga üstü güçleri varmış suları falan kaldırıyo zaten bole insan üstü güçleri olmsa o sesle snatcı olamazdı.
yav ne santcısı allah aşkına şarkıcı bile deil o ayrıca babacum+1[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
Ama kendini iyi pazarlıyor ve her attığı adım biliniyor..Demek başarılı bu açıdan..
Go Petek go ;)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
peteğin arkasına geçsek konuşmaya zamanımız kalmaz ki :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
  • Yeni Oluştur...