Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Range Rover vs. Audi A6 2.5

CwzX

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çok şaşırdığım bi mevzu üzerinde görüş belirtmenizi istiyorum

bursada ana cadde üzerinde kırmızı ışıkta en önde bekliyoduk ve yanımıza range rover geldi. yeşil yandı ve bu range rover bizim audiye yaklaşık 400 metre içinde bi 100 metre fark attı (ki babam da gaza basmaktan hiç çekinmez ve şu ana kadar kalkışta sadece bi s600 e geçildiğini biliyorum) ve benim aklım almadı bu olayı nası bi makinedir bu nası bi teknolojidir...:-O[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Range Rover Sport
4.2 litre, V8 motor ile 390 beygir güç üretiyo bu bok
en dandik modeliyse 2.7 litrelik dizel olanıymış.

Son olarak gaza basmaktan çekinmez demişsin babam ama vites değiştirme hızları da epeyce farkedebiliyor diye hatırlatayım. Otomatik vitesli falan olabilir mi sizin araba?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 06 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bir köşede 4.6lt v6 (yanılmıyorsam) benzinli bir motor, diğer köşede ise 2.5lt v6 diesel bir motor.

böyle bir sonucun olması gayet normal. a4 1.8t ile bile rahat geçilebilir a6 2.5tdi.

siz bu spini bolu dağında yapsaydınız eğer ozaman tork avantajını kullanabilirdiniz, o da belki. sonuç gayet normal bence.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

vogue ise voculamistir sizin dogaldir:P(bende a6 sahibiyim yariscagin arabayi iyi bilcen:P )

simdi bunun disinda bu aralar surekli cevreden su ciple yoldan ciktim yok soyle oldu vs.

Beyler bu aletler istedikleri kadar hizli olsun, ancak agarlik merkezleri naparsaniz yapin yukarda, ozellikle hizli girilen virajlarda yerler kayganda aman dikkat direk yol disindasiniz. Ister esp ister asr falan farketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben 87 model range'imle öylelerini dumur ettim ki memlekette aletin alıcısı çıkmaya başlamıştı gün geçtikçe ;)

neyse ki sattım da benzin istasyonu boşa çıktı :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...