Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Şimdiye kadar girdiğim WSG lerdeki maçları yüzde olarak gösteriyorum: (server dunemaul) - %90: Horde Zaferi. - %10: Alliance Zaferi. Şimdi Horde zaferlerine bir bakalım: - %25: 3-0'lık Horde Zaferi. - %20: 3-1'lik Horde Zaferi. - %5: 3-2'lik Horde Zaferi. - %40: 2-0'dan 3-2 Horde Zaferi Burdanda anlaşılıcağı gibi Horde neredeyse herzaman WSG de kazanıyor..Peki diğer serverlarda durum nasıl?[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 US - Burning Legion'da oynuorum. Açıkça söyliyim durum aynı.... Tabi bir Night Elf olarak bu durum beni sevindirmiyor..[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Haumarush dada nadir alliance ın kazandıgı gordum 20-29 level arasında suan 31.5 oldum bg yapmıom level kasıom bu ara :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Frostwhisperde (lvl42 yim) girdigim BG larin yuzde 60 ini alliance kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bisde wsg olmuo ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bl de alterac valeyi cikarin heralde horde galibiyeti %0.1 falandir abartmiyorum benim 8k kaldi exhaltida hala bi oyun kazanamadim[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 walla hordelarin kazanmasi banada cok normal gelior bizim serverdada ole eger karisik takimlar olmussa genellikle horde kazanior cunki birincisi shaman gibi bi class lari war race ozellikleri ally lerinkineden bence cok cok daha iyi warstomp resist stun rage will of forsaken felan cok abarti ozellikler bunlarin etkisiyle genellikle horde kazanior (ama tabiki dedigim gibi karisik takimlarla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sadece Wsg değil,arathi'de falan da horde neredeyse hep kazanıyor. Anlamadım gitti[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 haumarush'ta av, ab, wsg, paso horde kazanıyo[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bana neden rastlamiyorsa bu galibiyetler lol ;) Neyse az kaldi kurtuluyorum alteracta 1 oyun bile kazanamadık kaç ay oldu[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nedeni basit. Horde oynamak demek her yerde alliance gang yemek demek. Level 60 olana kadar STV de , Western Plaguelands de ,Ungoro da , hatt alevel 20 civari Ashanvaleda her yerde gang yemek level 60 lardan kacmaya calismak demek. Bu nedenle level 60 olana kadar her horde oyuncusu 1 vs 1 de resmen kendiniş aiyor kacmak ve kacamicaksa savasip kazanmayi oreniyor. AV dısında bu nedenle bg almak hordelar icin cok kolay. AV de tabe bu bastırılmıs krounma icgudusu ortaya cıkıyo ve takım oyununu bozuyo. Onun dısıdna rakimiz yok. Hat bide tabe paladin shaman olayı var. Paladinler grup oyununu cok daha yonelik charlar her girdiginiz bg de en az 3 paladin 3 shaman oldugu dusunulurse heal atmaya dmg vurmaktan daha yatkın olan paladinler AV gibi buyuk mekanlarda daha karlı. Ufak mekanlarda genelde 1 vs 1 becersi onemli cunku.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bone doğru söylemiş ally her serverda neredeyse fazla eh horde ezile ezile ezmeyi öğrendi daha durun bu başlangıç exp gelince daha da ezecez muahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Haha doğru birde blood elfler gelince ally kalmaz ortalıkta[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bone un dedıgı gıbı olay aynen bızım serverdada durum farklı degıl 43 round fılan oynadım wsg de sadece 2 sını ally lar aldı sebebı ıse ally lar cok dagınık horde ıse beraber harıket edıyor allylarda olay resmen 2 adam bırbırınden habersız horde bayragıonı almaya gıdıyor 2 veya 1 kısı ally bayragını koruyor gerı kalan herkes dagılıyor gordugu butun hordelara saldırıyor sankı FPS oynuyoruz anasını satıyım bazen kapıda 9 ally varken horde ıcerı gırıp bayragı alıyor dısarı cıkıyor kacırıyor bayragı ama mıllet bayrak tasıyıcısına saldırmak yerıne low levelları genklıyor bayrak gıtmıs bıze ne anasını satıyım bıde en komıgı bayragı bazen tek basınıza bınbır turlu hınlıkle kacırıyorsunuz ama yanınıza korumaya adam gelmıyor dun tek basıma horde bayragını aldım onlardada ally bayragı avr fortress ın tepesıne cıktım tek bı allahın kulu gelıpte korumuyor benı pesımde 3 horde var kacmaya calısıyorum gareveyard a bır gırdım 2 ally asagıyı seyredıyor mal mal baska bırı ıse oturmus orda mal mal cevreye bakıyor boyle embesıller ally olursa tabıkı ally daıma kaybeder horde dakı embesıl oranına kıyasla 1 embesıl orc a 5 embesıl human denk dusuyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Alliancelara gelecek ırkın meraklısı da çıkacaktır. Kim bilir, belki de scourge gelir.. (öeh)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ally nin bence yenilmesinin temel nedeni pro diye kabul edilen kisilerin horde tarafında cok olmasi ally genelde kucuk yastaki oyuncular seciyo ama ally noob degil kesinlikle bende ally tarafını seviyorum ozellikle dwarflar birde hordeların shaman classının coooooooook buyuk bir dengesizlik getirmesi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben Frostwhisperdeyim NE hunter. Su gank olayi ve yuksek lvl ler tarafindan kesilme olayi aynen bizdede oluyor merak etmeyin. Hemde cileden cikarici sekilde oluyor ama ben cileden cikmiyorum, sadece gun geldi devran dondu artik ben horde farmliyorum :). Su %40 lik kaybettigimiz oyunlarda ise dikkatimi ceken taraf horde oyuncularin lvl ortalamasi bizden yuksekdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bl de ab olan elemanların ellerınde ve set parcalarında & 90 lık kısmı av den gelen parcalar helekı o mace yokmu allahım onunde durana askolsun burda yazılanlar gıbı ben bl de ole cok cok horde dayanısması gormuyorm cogunluk bı tarafda artı ally lerın rank meselesı daha yuksek oldugu ıcın blde hordenın kazanması & 70 ally % 30 horde bana gore yanı bırde bız hordelerde sanırım oyundakı charın beynını almısız adamlar 4 yerı ele gecırmıs sonra farm ın onune gelıyorlar bızım butun horde ler orda ya kardesım adam 4 yerı almıs zaten nıye orda kapısırsın dıger yerlerı almaya gıdelım yok herkes orda farm ı vermıycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Seref sayilarini korumaya calisiyorlardir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Frostwhisperda (artık orada oynamıyorum) ben orada oynarken 60 lvl a kadar olan bütün bg lerde Horde aşırı üstündü yani neredeyse WSG kaybetmiyorduk. Ama 60 lvl da girdiğim bg lerin 3 te 2 sini kaybetmeye başladık Alianceın Mage taktiği yüzünden[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 haumarush serverında wsg'de genellikle alliance kazanıyor.cünkü random giren alliance sayısı cok az.horde'da ise tam tersi hazır giren 1-2 grup oluyor en fazla.ama random vs random da horde daha üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Darksorrow da da durum farklı değil. Serverımızda %68 horde %32 ally var. Ne kadar ganklendigimi bir ben bilirim. Wsg de shamanlar tünele 379641738 tane totem koydukları zaman biraz zor bayragı götürmek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bence allyların kaybetmesi bone'un dediği gibi genelde tüm serverlarda allyların sayılarının horde'lara oranla fazla olması ve tabiri caizse rahat yaşamanın verdiği tembellik ve antremansızlıktan yatıyor. ben hem horde oynuyorum hem ally, horde olarak pvp serverda etrafta rahat dolaşamazken, ally gayet rahat oluyor cunku etrafında onun gibi birsürü arkadaşı oluyor. yani atıyorum tanariste ogre farmlarken 10 ally varsa, 2 horde oluyor vs.vs. yani horde'lar lvl1'den 60'a kadar zaten hergun BG yaparmışçasına antremanlı oluyor : )[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla benim gordugum hordelarin yenmesindeki tek neden alliancelarin hep low level olmasiydi :) lvl 60'ta gercekler ortaya cikacak. 1v1 de shaman isyanlarini cok gordum ama grup pvpsinde shamana isyan ilginc geldi :) konu shaman konusu olmasın ama 1v1de shaman kesen cok rogue priest(bi tanesi bendim :P) ve hunter gordum. [Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bulldoga kesinlikle katılıyorum allyların yenilmesinin başlıca nedeni hordeların genelde daha pro oyuncular olmasıdır.Allyların sayısının daha fazla olmasından dolayı sğrekli ganklendekiklerini söyleyenlerede 32-40 arası lvlarımda quest yapmak için gezdiğim STVde ?? gruplardan gank yediğim ve ödediğim repair parasının haddi hesabı yoktu. Hoş yine wsgde sürekli kaybedyioruz ama...[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros _Bazı insanların kendilerini taurenlerle bagdastırması taurenlerin öküz oldugu gercegini degistirmez _Evet hollandada milka köyünde arcanite reaper li öküzler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar