jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bir zamanlar firtina gibi eserdi taki Snn ve WON un kapanıp yerli serverlar azalıncaya kadar... Steam de 100 lerce server var ve coguda dolu yani oyun halen oynanıyor hala tutkunlari var ama min. 90 ping alabiliyorum tek TWP CLAN'ı serveri var yerli bildigim o da surekli boş.. Bu oyunu oynayan kimse kalmadımı artık ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende hala yüklü, arada giriyorum yurt dışındaki serverlara. 90 ping kötü sayılmaz.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Keşke eski ortam olsa da oynasak ya, canım milleti ısırmak istedi nedense :).[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arada benim de girdiğim oluyo...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla eskiden oynardım ama ne yazıkki yüklü değil şu steam olayını filan bilmiyorum pekte uğraşmak istemiyorum ama öğrenirsem başlarım herhalde :) gerçi serverlar boş diyorsunuz yazık oldu güzel oyundu :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yemin ediyorum turk server olsa yada steam i dl edebileceğim bi adres bulsam CS yi ve UO yu bırakıp NS oynayacagım.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yabancı serverlar dolu hatta bazen girmek için bekliyorsunuz ( kendinize gore iyi ping aldiginiz yerlere yani ) onun dısında Steam Powered adresinden kucuk bir program cekip calistiriyorsunuz kısa bir update yapıp oynamanız için hazır duruma geliyor size kalan ise oyunlari yuklemek.. Account u steam uzerinden açabilir ve yoksa orjinal half life i hemen satın alıp oyuna girebilirsiniz.. Server yok derken TURK serveri yok sadece ( TWP dısında )..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben NS: Source'u bekliorum.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya steam den download yerini bulamadım YARDIM EDİN PLS[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya bende bi ara tekrar yükledim ama ping olayı iyi değil, ayrıca bina kurmalı sistem yerine başka bi oyun metodu yaygınlaşmış pek hoşuma gitmemişti. yeniden sunucuları açılsa da oynasak özledim valla. Sandwaves'de baya kapışıyoduk poslarla.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 of NS: Source çıksa süper olur.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 NS: Source için daha cok zaman var adamlar halen websitesiyle ugrasiyorlar ( aylar oldu ). NS 3.0 da classic sistem yanında combat sistemde geldi. Herkes bireysel olarak kapısıyor orda ( yani commander yok her birey kendi silahini kendi alip kendi upgrade ini kendi yapıyor kendi ihtiyaçları dogrultusunda ve frag manyaklıgı söz konusu ) ama halen classic oynayan bir kitlede mevcut.. Steam Indirmek isteyenler icin[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hl cd si filanda gerekiyor değilmi oynamak için? sadece steam yetiomu ?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 HL yi CD varsa ( orjinal olmak zorunda degilse steam uzerinden $9.95 gibi az bi ucrete hemen cd-key alabiliyorsun ) kurarsan daha cabuk olur obur turlu steam in indirmesini bekliyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar