shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hunterların petine poly atınca hunterlar geri çaarırsa petlerini pet polyden cıkıo sonra tekrar atack verilebilio pet sadece 1sn poly kalıo şimdi bu bugmı deilmi.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 diil hunterın cagırmasıyla ılgısı yok onun genelde bırıelrı damage verıyor pete o yuzden poly den cıkıyor pet[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hunterla 1v1 kapışırken benden başka kim damage verebilir çok merak ediorum.ilk başta kendine çekio sonra attack yapıo.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç denemedim ama böyle birşeyin olduğunu 1-2 kişiden daha duydum. söylemeyin kimseye belki düzeltmezler :P[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende hic denemedim warsa cok mutlu olurum yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi sen hayvani hayvan yapıyosun belki ondandır[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hunterlar köşe olur tabi :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: BullDoG, 06 Kasım 2005 13:22 tarihinde demiş ki: abi sen hayvani hayvan yapıyosun belki ondandır AHAHHAHAHHAHHAHA!!!! geberdim ya =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben ne diorum siz ne diosunz olay ciddi.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yok böyle birşey, polymorph tam o sırada geçmiştir sana öyle gelmiştir alakası yok Ya da bestial wrath açmıştır petinde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Beastial Wrath acmistir abi Beastmaster ise[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 BM nin son talentini acmistir[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayır açmadı kırmızı kırmızı oluo acınca.herseye dikkat ettim aynı adam aynı combatta 3 kere yaptı aynı seyi[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mend pet 50% şansla(her tickte) petten 1 olumsuz etki kaldırıyo. dispel decurse gibi Cevap bu yani bug deil , buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pyo sen huntersın elonia ile bi ara denersin oke ?.he bide bu arada petle adam arası ciddi cok uzaktı ben catıdaydım gelemedigi icin petini salmıştı.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 06 Kasım 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bu pet büyüye resist olduğundandır petlerde manyak resist var lvl 60 pet herşeye 120 resistle geliyo büyü zamanını kısaltmıştır bence bu resist[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar