Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ödüllü soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi size gıcık bir soru... İlk bilene ares serverinde oyuna ilk girdiğimde 1 abyss gem hediye vereceğim. :D Eee milyarlar verecek halim yok hediye hediyedir.

Bundan bir kaç ay önce GM CZ'de nerede olduğu bilinmiyen bir yere bir şey saldığını onu öldürene 1 gb vereceğini söylemişti. Baya bir aramadan sonra dediği şey öldürülmüş hediye olan gbyi birisi almıştı. GM'in söz ettiği şey neydi? Tam adıyla ve ingilizce istiyorum. Bakalım bilecekmisiniz?[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t
Server: Ares
Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
Mesaj tarihi:
falla bilmiom da bi zmnlar cz de z ye basınca kekurikekukaka çıkıodu xD sanırım human base den çıkınca sol taraftaki beastlerin ordaki town ın yanında basınca çıkıodu ordaki gölümsü yapının içinde ama bugdan başka bişi deildi sanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Kasım 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rabbit? christmas tree? isoloon? servant of isoloon? ben? :-?[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
Tam adıyla ve ingilizce istiyorum. 80 tahmin yok. Hadi bir ipucu veriyorum 2 kelimeden oluşuyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 07 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Tam adıyla ve ingilizce istiyorum. 80 tahmin yok. Hadi bir ipucu veriyorum 2 kelimeden oluşuyor.

2 kelime hmm yanıt : Bilinc aga?
aşosıjfbvgoşjasbg[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Mesaj tarihi:
Warum kazanmıştır tebrikler. Oyuna girdiğim zaman gemi alabilirsin.

Bu arada iğrenç bir yaratıktı dişleri falan sürekli kaçıyor bir de. sinir olmuştum. Baya bir ok sallamıştım. Ezik bir asasin kazanmıştı. Son saniyede spike koyup...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
[2 kelime hmm yanıt : Bilinc aga?
aşosıjfbvgoşjasbg

Hayır doğru yanıt GAY BURIAL olacaktı. Agalar hakkında düşüncelerimi biliyorsun zaten...
dhagsdjgdsajdagdhjgadjadgajgj[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
Bundan 6 ay öncekini de Elveron bulmuştu. Tabi o zaman 1 gold barla 50 scroll alabiliyoduk...
White Rabbit olur kendileri. Jefferson Airplane grubunun unutulmaz şarkısı yada Alice in Wonderland (alis harikalar diyarında) da ki tavşanın ismi.[signature][hline]Server: Ares
Race: El Morad
Class: Mage
Level: 61
NP: 51k+
Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 07 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
said:
BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
[2 kelime hmm yanıt : Bilinc aga?
aşosıjfbvgoşjasbg

Hayır doğru yanıt GAY BURIAL olacaktı. Agalar hakkında düşüncelerimi biliyorsun zaten...
dhagsdjgdsajdagdhjgadjadgajgj

Bilinc aga söz sana bir daha aga demicem aga
adsgasgasg
[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Mesaj tarihi:
Jefferson Airplane dedin ciğerimi yedin. Bir grup olur da bir tane mi boş şarkı yapmaz be kardeşim... Dinlemeyenler bulsun dinlesin apayrı insanlarmış canım. Jefferson olsun Airplane olsun bunlar güzel şeyler yani....

Şaka bir yana müthiş müzik...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
o zaman bende abyss gem kazanabilirmiyim?[signature][hline]Server: Ares
Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Mesaj tarihi:
dım trırı dım trırı trırı trırırı

1 pill makes u largeeeeeer
1 pill makes u smaaaaallllll
and the ones dat mother gives u
dont do anything at aaaallll

go aaaaassssssssk allicccccceeeeeeeeee
when shes 10 feet taaaaaalllllllllll

rambo efendi rambo efendiiiiiiiiii 2 kola 1 ekmek 5 yumurta pls[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 07 Kasım 2005 01:19 tarihinde demiş ki:

Bir grup olur da bir tane mi boş şarkı yapmaz be kardeşim

aslında bütün şarkıları boşta lsd fln dolu gösteriyo şarkılar ooolala 70s[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 07 Kasım 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Senden daha önce doğru yanıt verildi. Abyss gemi napcan sen şimdi, bir Türk olarak gider kırdırırsın(adasdadsa) Miraselthe. Halbuki Mirasleth çakal adam kırdığı falan yok alıp cebe atıyo güzelim elması sana maksimum shard diye bir bıçak veriyo. Güzelim elmasları biriktire biriktire Teksas çiftlikler, Avrupa'da villalar, petrol kuyuları sahibi oldu adam. Siz aman bıçak çıkcak yok kek çıktı diye sevinip ağlaya durun... Ah yıllların çakalı Miraselth ah![signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
Senin yaşın tutmaz o yapraklara Onur aga... Biz onları öğrenciyken balkonda saksıda besledik... Komşulardan şikayet geldiydi çöp kokuyo diye. asfgdfasgdhfahgdfadhafdagfda[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 07 Kasım 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
Senin yaşın tutmaz o yapraklara Onur aga... Biz onları öğrenciyken balkonda saksıda besledik... Komşulardan şikayet geldiydi çöp kokuyo diye. asfgdfasgdhfahgdfadhafdagfda

Vaybe hatırlıyorum hea ne güzel günlerdi bea ;o kadar yolu yürürdük her sabah üşüye üşüye Ankaranın soğuk sokaklarında, kar düşerdi omuzlarımıza yalın yalın ,aynı kıza aşık olmuştuk ,aynı walkmanin kulaklığını paylaşırdık para bulduğumuz zamanlar bindiğimiz otobüsün camına yanağımı yasladığımda bazende aynı şemsiyeyi yağmur bardakta boşalırcasına yağdığında...

oha be kavsılahvsıglhasgalıjsfgvılahsvfıhasf[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Mesaj tarihi:
aynı kulaklıkları kullanmayın beyler tifoteris bakterisi taşıyo kulaklıklar. oda orta kulakta hasara yol açıyo. orta kulakta hasar açılması demek denge kaybının maximuma çıkması demek buda çok tehlikeli bir hal alabiliyor. ya 95 katlı bir binada dengenizi kaybetseniz? sonuçlarını düşünmesi bile insanı irite ediyor.[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
95 katlı varmı ki istanbulda? dubai towers yapcaklarmış istanbula gelcez işallah çıkmaya :)[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
yapsınlarda bi base jump yapalım bea aktivite olur. o olayında aslını astarını tam bilmiyorum bayaa bi tartışma oldu flnda takip edemedim. nedir o dubai towersın asıl yüzü? şehir içine dikicekler diye mi aglıyo millet?[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
evet sanırım tarihi dokuya ters düşüyomuş o kadar yüksek binalar.[signature][hline]Server: Ares
  • Yeni Oluştur...