unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aranızda şuan böyle olanlar varmı?gerçekten merak ediyorum edit:başlıgı davrananlar yazcaktım sorry [Bu mesaj unac tarafından 05 Kasım 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çoğu zamanki halim bu unac alıştım artık :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben dooru soluyom[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beeeeeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence oyle yapanlar zaten millet anlamasın diye yapiyorlardır, biri sorunca soylemezler ki:/[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dogru aslında =)[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dory, 05 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: bence oyle yapanlar zaten millet anlamasın diye yapiyorlardır, biri sorunca soylemezler ki:/ e adam sordu söyledim ben.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hmm örnek mi istiyorsun buna.Yolda karşılaştığında mutlu gözüken insanların yüzde 80 i işte.Sosyal maske olayı.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 içinize atmayın arkadaşlar.paylaşmaya tam destek =)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben mesela birine sinir olmuşsam ve karşılıklı şiddetli gıcık olma durumumuz varsa o kişinin yanında hep mutlu neşeli görünürüm evet çok çocukça =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Bungala, 05 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Hmm örnek mi istiyorsun buna.Yolda karşılaştığında mutlu gözüken insanların yüzde 80 i işte.Sosyal maske olayı. haklısın[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bazen istemeden güzel muhabbete, geyige kapilip mutsuzlugumu unutur gibi oluyorum. tam unutuyorum demeyelim de , gülebiliyorum canim ne kadar acisada... bazende saklayamiyorum hicbiseyi ..(bazi özel kisilerden hic saklayamiyorum)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @vanille dikkat ettimde bu sitenin en depresif mutsuz ikilisi biziz galiba :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bende mutsuzum ama nedenını bılmıorum yanı yapımda war somurtgan olmak..Ama benı tanıyanlara sorsanız cok neşelı fln derler(oyle dusunuom tabii)..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 %50 diyelim gerçekten çok mutlu insanlar var böle hiç neden olmasa bile[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 05 Kasım 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende öleyim cou zaman ama nıe mutsuz olduguımu bilmiorum hep bı yuzumde hep bi asıklık:([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: vaniLLe, 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki: bazen istemeden güzel muhabbete, geyige kapilip mutsuzlugumu unutur gibi oluyorum. tam unutuyorum demeyelim de , gülebiliyorum canim ne kadar acisada... aynen ben de...ama benimkisi "bazen" degil "genelde" öyle..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 üzülebilecegim kendimi huzursuz hissedebilecegim bir suru sey varken bile kendimi cok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Sahip olmadıklarımdan cok sahip olduklarımla ilgileniyorum. Bilerek kendimi mutlu gostermiyorum Mutluyum gercekten. Mutsuz hissetmemi saglıcak bir cok sey varken.. buda sayılır mı?[signature][hline] [Bu mesaj -Nae tarafından 05 Kasım 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Açıkça sonuca ulaşabilmek için insanların yerine koymamız lazım kendimizi.O durumda biri gibi düşününce-bence-alt paragraf gibi bi sonuç çıkıyor...-Şahsi görüş hede hödüsü "Tamam saklamamam gerektiğini söylüyor herkes.Ya mutsuzum mutsuzluğum bana kalsın.Niye insanları gereyim.Herkesin derdi kendine.Hani dert dost kara günde belli olur.Yokya işin aslı şudur dostluk dostunun başarısını kıskanmadan paylaşabilmektir." Tamam kabul ediyorum biraz saçma ama bence böyle...(tahmin yanılabilirim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: @vanille dikkat ettimde bu sitenin en depresif mutsuz ikilisi biziz galiba :D bilmem , cok mu belli oluyo mutsuz oldugum =P aslinda mutluyum da... üzen bir sürü sey var... hep olacaklar ... ablam anti polyanna demeye basladi , bu pessimistligim yüzünden =) ama gecerli sebeplerim var . otdan poktan nem kapmiyorum (belki bazen kapiyorum tamam) *!bir tek dilegim var mutlu ol yeter diyerekten topigi emrah bakisiyla terkeder , geri dönmek üzre*[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gökyüzüne bak orada mutlu gibi davranmaya çalışan insanlar yok orada gerçekten mutlu insanlar var tıpkı onun gibi o hep mutludur belkide senin mutsuzluğunun sebebi onun mutluluğudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 mutluyum ben, mutsuz değilim nerden çıkarttınız mutsuz olduumu mutluyum diom ülen daaaayt daatırım daalın lam!1!1[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 well> hayt be gusel soz... mutluluk kolay bulunmayan hemn unutulan değerı hıc bılınmeyen bıseydır we malesef buyuzden cogu ınsan like me mutsuzdurr[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 06 Kasım 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 vanille sevgilin var ve yanında yani hayatta hicbisi koymamasi lazım ya[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bilemezsin[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar