Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Uzun zamandır sinemada gördüğüm en güzel konulu,en muhteşem sergilenen oyunculuk... Bu kadar iyi işlenemezdi silah kaçakçılığı... Gerektiği yer espiri;gerektiği yerde aksiyon,gerektiği yerde kan her şey vardı.Süper bir filmdi... Ne olursa olsun izleyin...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bugün izledim, iyi ki de izlemişim. andrew niccol yine muhalif dilini gösterip amerika'ya tokat niyetinde bir filme imzasını atmış. nicolas cage her zamanki gibi başarılı, jared leto da klasik sorunlu tiplemesinde :) izleyin izlettirin.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 of of of cok guzel bir filmdi kesinlikle olumsuz bir elestiri getiremiyorum. bu arada requem for a dreamdede kokoinman di bu adam gene kokoinman yakisiyor kokoinmanlik adama.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Film inanılmaz bir ayar veriyor silah taciri devletlere. Öyle ki filmin son 2 dakkası dışındaki bölümü laf olsun diye yapılmış gibi gözüküyor, belgesel gibi. "Örnek böyle bir adam." "Ama bu adamlar zararsız, esas daha beter herifler var."[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 mükemmel bir film.Ötesi yok.Belgesel tadında ilerleyip bizlere, dunyaya, bu kadar onemlı mesaj vermesnıı ve ayrıca kendını ızletebılmesını son derece basarılı buldum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bomba film bombaa[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 izleyin derim..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beklentilerimi karşılamadı daha bi actionın içine girer diye düşünüyordum ama yinede izlenilesi belgesel[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 super film , mesaj gonderme ustasi bir film bana gore bu kadarmi guzel suratina carpilir ... kesinlikle gidin[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yılın en iyi filmlerinden biri olacak bence[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bugün gittim keşke daha önce gitseydim. Son zamanlarda izlediğim en iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar