Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 8 ay boyuca bana yetecek ufak bir upgrade ihtiyacım var, 250$+150$ a 64 bit athlon ve anakart alacağıma 120$ veya aşağısında bir işemci ve anakart alayım, sonra değiştiririm dedim. Biraz araştırdım, sempron 64'ler var, ama cacheleri az geldi (şimdiki p4 ümün aynısı nerdeyse) , ben de 32 bit gerekmiyor şu an nasılsa diye athlon xp almaya karar verdim. Sanırım çok eski olduğu için artık internette bulamıyorum bu işlemcileri , en fazla geçen sene veya birkaç ay önce 80-120 $ arasına satılan yerleri buldum, ama onlarda yok artık. En ucuz sempronlar var. Athlon xp işlemcileri -1. el- satan bir yer var var mı şu anda ? Ben bulamadım. Bir de bu işlemciyle overclock için iyi gidebilecek bir anakart lazım bana. edit: yazmayı unutmuşum, 533mhz hızında çalışan iki ddr-ram ve yeni bir harddisk alacağım, sorun çıkartırlar mı, uyuşup uyuşmadıklarını nerden öğrenebilirim ? [signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Rain Fellshade L11 (N/Me) (less active) Feron Swift L5 (Me/W) (more active) [Bu mesaj flyblast tarafından 05 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 AMD piyasadan butun XP serisi islemcileri toplatip yerlerine sempron dagitti.Bulamazsin.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 makinasını upgrade edicek birinden bulabilirsin ancak, 1. el bulman çok zor eğer kaldıysa bile o zamanki fiyatlarıdır ve pahalı kalır. tanıdık birinden 2. el almanı tavsiye ederim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 öyleyse sempron alacağım da, şu sistem güzel mi, overclock yapılabilir mi ? : Sempron 64 2800+ (128k l1, 256k l2 cache) - 93 $ Abit NF8 anakart - 90 $ Kingston 2x512 DDR400 Ram - 106 $ Maxtor 160 GB HDD - 100$ Radeon 9600XT - 0 $ (şu anda takılı) ram ve harddiski ilerde de kullanacağım, geri kalanlar toptan gidecek (1,5-2 yıl sonra daha iyi bir upgrade yapacağım, o ara olacak bunlar), belirteyim. ekran kartım agp kullanıyor, ama 4x mi 8x mi bilmiyorum , nerden öğrenirim ? (şimdiki anakartım 4x destekliyor, alacağım 8x destekliyor, sorun çıkar mı?) edit : overclock yapılırsa ne kadar yapılabilir ? athlon xp 2800+ ü 3500+ seviyesine çıkarabilmiştim fan,macun,vs yardımıyla. bunda da benzer seviyede yapılma olanağı var mı ? [signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Rain Fellshade L11 (N/Me) (less active) Feron Swift L5 (Me/W) (more active) [Bu mesaj Fly tarafından 06 Kasım 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sempron al-ma.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 fly 512*2 kingston ram neree 108$ dolar ya netten mi baktın bi adres ver alıcam[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sempron lar 64 bit deil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 06 Kasım 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 KDV hariçmiş :) kdv ile birlikte 130$ falan eder herhalde (www.mavibilgisayar.com dan aldım fiyatları) mecburen sempron veya celeron alacağım , athlon 64'lü bir sistem için en az 350$ vermem gerekiyor anakart ve işlemciye. sadece 7 ay boyunca bana yeten bir yenilik lazım, işlemci,anakart,ekran kartı,vs.. yi daha iyi değiştireceğim zaman çook sonra (1,5 yıl kadar). yine de almayayım mı sempron ?[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Rain Fellshade L11 (N/Me) (less active) Feron Swift L5 (Me/W) (more active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 alma onbellek cok farkeden bir faktor teorik olarak. gidip 1 ghz ram bulursan bilemem tabiki.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sempron çekirdeğin adı ve evet 64 biti var. Çıkarmışlar. Herhalde ucuz olsun diye :D 64 ler içinde en zayıfı bunlar. Ama yinede 64 bit. Winchester yada Newcastle çekirdekli bir 64 almakta fayda var. Hatta en sağlamı son çıkan 939 pin olanlar. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o zaman 2.el athlon xp li bir sistem kuracağım. http://www.borsapazar.com diye bir yer buldum 2. el parçaları satan , daha önce buradan alışveriş yapmış olan var mı ? güvenliyse buradan toplamayı düşünüyorum "ekran kartım agp kullanıyor, ama 4x mi 8x mi bilmiyorum , nerden öğrenirim ?" demiştim, bunun cevabını bilen ? [Bu mesaj Fly tarafından 06 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ekran kartın 4x de 16x de kullansa anakartın kaç "x" ise o kadar kullanırsın. verimi düşer tabi ama kullanabilirsin. ha bu arada, garanti söylediklerim. çok yakın arkadaşım 8x agp ekran kartını 4x agp slotlu anakartı nedeniyle 4x gibi kullanıyor[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar