Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şampionlar ligi şampionluu tahimnleriniz neler neden?

naduko

Öne çıkan mesajlar

İçimden geldi bahsi geçen takımları değerlendireceğim kendimce :) :
Chelsea : Sağlam bir defansı,çok iyi atak varyasyonları ve geniş kadrosuyla,Jose'nin öğrencileri 2 senedir finalin kapısından dönüyor..Bu sene daha sağlamlar ama Betis gibi tekniği yüksek takımlara karşı zorlanıyorlar bu bir handikap onlar için..
Barcelona : Herkesin gönlünden geçen bir takım final için sanırsam..Ronaldinho gerçekten tek başına takımı sırtlayabilecek bir yetenk ki daha nice yıldız oyuncuları kadrosunda barındırıyor Barça..Ama Barcelona'nın kadrosuna karşılık kenar yönetimi yetersiz müdaheleler yapıyor oyuna ve bence bol gol atıp rakibi sindiremedikçe,Valdes gibi bir kaleciye sahip bir takım için final uzak..
Real Madrid :Los Galacticos bu sene artık cl'de zafer bekliyor..Şu an için fena gitmiyorlar fakat Madrid'de ki Lyon maçında göreceğiz hep beraber Robinho'nun,Baptista'nın,Ronaldo'nun neler yapacağını...Fİnal şu an için uzak..
Juventus : Buffon'suz Juve güven vermiyor,bana göre dünyanın en iyi orta sahasına sahip(Emerson-Viera) ama atakları çok bitirici değil oyunu yönetiyor ama Zlatan bi türlü ısınamadı..Trezeguet ise her zaman demişimdir yetersiz
Bayern München : Alman ekolünün en büyük temsilcisi kuşkusuz lig de pek zorlanmıyor ve herşeyini CL'ye vermiş durumda..WC2006 öncesi CL kupasının Almanya'ya gelmesini çok istiyor önde gelen Alman futbol adamları ve Bayern şu an başarıya şartlanmış durumda (Almancam yettiğince,Alman basınından takip ediyorum :) )...Ballack gibi Almanların herşeyi olarak nitelendirilen bir güçleri var ve Ballack'da bunun bilincinde ayrıca forvet zenginliği ve tıkır tıkır işleyen defans kurgusu ile kulislerde konuşulan favori..
Lyon :Sene başından beri Lyon furyası devam ediyor,gerçekten çok güzel oynuyorlar ve güven veriyorlar..Onların da Bayern gibi avantajları çok zor bir liglerinin olmaması olarak görülebilir bunun dışında en büyük yıldızları Juninho;bir Ballack'tan veya Lampard'dan aşağı değil..Essien gitmese daha da iyi olurdu ama Lyon en büyük favori...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...