Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oldu mu olduysa paylaşalım bana şu aralar çok oluyor merak edıyorum acaba baska classlar baska playerlar bole garıp seyler yasıo mu ... misal tek başıma ab de yer alıyorum 20 kişi arasına girip mage veya warlock kesıyorum :) ya siz beyler size de oldu mu not: hıç atlamayın nerf shaman dıe warlock 3k critledi ağlayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 shadow priest takildigim donemlerde ustumde kotu denecek itemlar olmasina ragmen (Cogu yesildi) birine korkunc mblast critleyip dotlarimla acaip hizli bir sekilde yere serdigimda omfg n3rf teh priest dedigim oldu. ama tabi bu azmonun ubarligi ilede alakali olabilir.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ab de 2 gun once solo lumber mill savunuyordum 2 undead frost mage lumberı almaya calıstılar shadowmeldden cıkıp mf spam a basladım aynı anda counter spell attılar ve nukelemeye basladılar sadece kendimi healleyip 5-6 snyede 1 MF ve IS cast ettim kendilerine :p manaları bitti kosturmaya basladılar dot tan öldüler :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Epic mount questimi tamamlamak için kosturuyorum. Tam o sırada bir mage ile köprüde karsılastık. Mage: Poly Ben: Resist Mage: ... Ben: Shadowburn + DCoil Mage: Release Spirit Ben: Nrefmeemeenea.... Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bir keresinde baltamla priestin birine 2.2k critlemistim shieldin icinde can vermisti yavru =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende birkeresinde winterspringde yolda giderken 60warriora rasladım.. o zamanlar benim hunter da 57.. adam tauren bide üstündeki itemların bazıları epic gibi duruyor (5 katlı bina mübarek) kite yapayım bari kesemessek kaçarız hesabı.. o zamanlar da bende beyaz ayı vardı pet olarak.. saldım ayıyı çayıra birde BM gitmiştim o zamanlar.. ayı 2 saniyede bir 80 80 koyuyor.. bite-claw da cabası.. sonra açtım Bestial Wrathi.. ayı başladı 300 300 koymaya.. benim trap çoktan kurulu oldugundan warrior bana gelene kadar %50 hp kalmıştı ayı sagolsun.. trape de girdi sonra aimed shot+conc shot+arcane bi baktım warrior bana dokunamadan yerde :) yeşil itemlı 57hunter, epicli 60warrioru indirince omg hunter rocks dediğim olmuştur..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeni 60 olduğum zamanlarda pyroblast 2.3k crit vurmuştum o kadar :P hala o damage ı görebilmiş değilim :)[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Lumvbermillde savunma yapıyorum ardarda gelen 3 paladini 45 saniyeden az süreyle kestim . Önce 2 sigeldi brini sheepldim diğerine scorch fireblast koymaya başladım . Sheep olan divine shield açtı bunlar sonsecration açtılar ben kiting yaptım şöyle bir 10 saniye falan sonra fireblast criti bir paladin öldü diğerine başladım saydırmaya onada fireblast stun etti . crocha devam ettim adam kendine heal atmayaı8 denedi counter spell yapıp firebalast bastım bunlar tam öldü bende % 25 falan mana bir sonraki paladin geldi başladım onada saydırmaya . Oturup suyumu içerken vay be modundaydım :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gaz olmanın gücü bende level 49 shaman ı level 43 ken bana damage verdirmeden (shock dahil) kestiimde çok gaz olmuştum felhunter ftw[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ooc rezerken 30 dan fazla adamı resliyence. Rezing XXX yerine Rezzing XXX Nerf ME yazmıştım.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 av de 10 kisinin arasina dmg gear ile dalip frost ve aoe show yaptigim zamanlar. hele bi de priest varsa bana heal atan oy oy oy ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 orc olarak arka arkaya stunlari resistlediim zaman [Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dun level 23 hunterımla wsg de lvl 28 shaman a aımed shot ıle 200+ damage koydum yuhh dedım nerf me dedım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nerf me demiyorum ben. Ayıptır yazıktır.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aynı anda 4 kişi bana dalarken (shamandım) sağ kalabilmek.5-6 kişilik bir gank grubundan ölürken en az 1 kişiyide birlikte götürmek AV de büyük bir gruptan sağ kalmak , art arda 7-8 kişi kesmek.shaman çok dedirtiyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Av de cs yemis bi mage i 900 + 925 lik 2 sinisterla oldurdurten sonra nerf me diyip ekrana bakmistim 2-3 saniye. sonra baktim uzerimde ne buff ararsaniz vardı(salvation , crusader....vb.vb)[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Epilepsy_Ray, 06 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki: Epic mount questimi tamamlamak için kosturuyorum. Tam o sırada bir mage ile köprüde karsılastık. Mage: Poly Ben: Resist Mage: ... Ben: Shadowburn + DCoil Mage: Release Spirit Ben: Nrefmeemeenea.... Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =) senin beni imple kestiginde n3rf me demen gerekirdi birader :P[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ragnaros'u ilk kestiğimiz dönemlerde spell power flask kullanıyodum. Üzerinede greater arcane elixir de içinde bi ab ye gireyim demiştim. Warriorun tekine ; Frostbolt crits for ~1900 Pom + Frostbolt crits for ~1800 fireblast crits for ~900 vurunca kendimden epey bi korkmuştum :)[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 3 tane 60 mageyi teker teker roguemle aldıgım zamanı unutamam:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hunterımla oynarken her dk nerf me diyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 daha geçen hafta AB de önündeki grubu heallayan prieste 1961 ambush + 1207 backstap vurup öldürdüğümde öh demiştim :) sanmıyorumki bidaha bu kadar çok crit göriyim[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Blackfake, 06 Kasım 2005 06:20 tarihinde demiş ki: oldu mu olduysa paylaşalım bana şu aralar çok oluyor merak edıyorum acaba baska classlar baska playerlar bole garıp seyler yasıo mu ... misal tek başıma ab de yer alıyorum 20 kişi arasına girip mage veya warlock kesıyorum :) ya siz beyler size de oldu mu not: hıç atlamayın nerf shaman dıe warlock 3k critledi ağlayacaktım bu söylediğinde birşey yok ki bunlar herkesin hergün yaptığı şeyler ya karşı grup seni sallamamıştır yada sallamamıştır main target sen olsan en kötü grup bile yaklaştırtmaz[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Av her köprüye gelişimde NERF the BRİDGE derim valla[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: raistlinthewiz, 06 Kasım 2005 13:56 tarihinde demiş ki: said: Epilepsy_Ray, 06 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki: Epic mount questimi tamamlamak için kosturuyorum. Tam o sırada bir mage ile köprüde karsılastık. Mage: Poly Ben: Resist Mage: ... Ben: Shadowburn + DCoil Mage: Release Spirit Ben: Nrefmeemeenea.... Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =) senin beni imple kestiginde n3rf me demen gerekirdi birader :P Ha bide bi keresinde BG ler ilk cıktığında WG onunde 1.5 saat sıra beklemiştik Bonesoul(Raistlinthewiz) ile ben. Duel falan yapalım dedik. bende ss yok imp cıkardım. Sheep oldum sonra bi baktım sevgili imp im benim zavallı Bonesoul' u kesmiş yemiş bitirmiş =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Wsg de 100 kişiyi oldurup 1 kere olunce nerf me dedim hunterdım :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar