Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerf me dediğiniz zamanlar

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

oldu mu olduysa paylaşalım bana şu aralar çok oluyor merak edıyorum acaba baska classlar baska playerlar bole garıp seyler yasıo mu ...
misal tek başıma ab de yer alıyorum 20 kişi arasına girip mage veya warlock kesıyorum :) ya siz beyler size de oldu mu
not: hıç atlamayın nerf shaman dıe warlock 3k critledi ağlayacaktım
Sosyal ağlarda paylaş

shadow priest takildigim donemlerde ustumde kotu denecek itemlar olmasina ragmen (Cogu yesildi) birine korkunc mblast critleyip dotlarimla acaip hizli bir sekilde yere serdigimda omfg n3rf teh priest dedigim oldu.

ama tabi bu azmonun ubarligi ilede alakali olabilir.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

ab de 2 gun once solo lumber mill savunuyordum
2 undead frost mage lumberı almaya calıstılar
shadowmeldden cıkıp mf spam a basladım
aynı anda counter spell attılar ve nukelemeye basladılar
sadece kendimi healleyip 5-6 snyede 1 MF ve IS cast ettim kendilerine :p
manaları bitti kosturmaya basladılar
dot tan öldüler :)[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

Epic mount questimi tamamlamak için kosturuyorum. Tam o sırada bir mage ile köprüde karsılastık.
Mage: Poly
Ben: Resist
Mage: ...
Ben: Shadowburn + DCoil
Mage: Release Spirit
Ben: Nrefmeemeenea....

Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende birkeresinde winterspringde yolda giderken 60warriora rasladım.. o zamanlar benim hunter da 57.. adam tauren bide üstündeki itemların bazıları epic gibi duruyor (5 katlı bina mübarek)

kite yapayım bari kesemessek kaçarız hesabı.. o zamanlar da bende beyaz ayı vardı pet olarak.. saldım ayıyı çayıra birde BM gitmiştim o zamanlar.. ayı 2 saniyede bir 80 80 koyuyor.. bite-claw da cabası.. sonra açtım Bestial Wrathi.. ayı başladı 300 300 koymaya.. benim trap çoktan kurulu oldugundan warrior bana gelene kadar %50 hp kalmıştı ayı sagolsun.. trape de girdi sonra aimed shot+conc shot+arcane bi baktım warrior bana dokunamadan yerde :)

yeşil itemlı 57hunter, epicli 60warrioru indirince omg hunter rocks dediğim olmuştur..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Lumvbermillde savunma yapıyorum ardarda gelen 3 paladini 45 saniyeden az süreyle kestim . Önce 2 sigeldi brini sheepldim diğerine scorch fireblast koymaya başladım . Sheep olan divine shield açtı bunlar sonsecration açtılar ben kiting yaptım şöyle bir 10 saniye falan sonra fireblast criti bir paladin öldü diğerine başladım saydırmaya onada fireblast stun etti . crocha devam ettim adam kendine heal atmayaı8 denedi counter spell yapıp firebalast bastım bunlar tam öldü bende % 25 falan mana bir sonraki paladin geldi başladım onada saydırmaya .

Oturup suyumu içerken vay be modundaydım :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

aynı anda 4 kişi bana dalarken (shamandım) sağ kalabilmek.5-6 kişilik bir gank grubundan ölürken en az 1 kişiyide birlikte götürmek AV de büyük bir gruptan sağ kalmak , art arda 7-8 kişi kesmek.shaman çok dedirtiyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

Av de cs yemis bi mage i 900 + 925 lik 2 sinisterla oldurdurten sonra nerf me diyip ekrana bakmistim 2-3 saniye. sonra baktim uzerimde ne buff ararsaniz vardı(salvation , crusader....vb.vb)[signature][hline]Lets Turn and Burn...!!

Ucandaire - Night Elf - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 06 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki:
Epic mount questimi tamamlamak için kosturuyorum. Tam o sırada bir mage ile köprüde karsılastık.

Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =)

senin beni imple kestiginde n3rf me demen gerekirdi birader :P[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnaros'u ilk kestiğimiz dönemlerde spell power flask kullanıyodum. Üzerinede greater arcane elixir de içinde bi ab ye gireyim demiştim.

Warriorun tekine ;

Frostbolt crits for ~1900
Pom + Frostbolt crits for ~1800
fireblast crits for ~900

vurunca kendimden epey bi korkmuştum :)[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackfake, 06 Kasım 2005 06:20 tarihinde demiş ki:
oldu mu olduysa paylaşalım bana şu aralar çok oluyor merak edıyorum acaba baska classlar baska playerlar bole garıp seyler yasıo mu ...
misal tek başıma ab de yer alıyorum 20 kişi arasına girip mage veya warlock kesıyorum :) ya siz beyler size de oldu mu
not: hıç atlamayın nerf shaman dıe warlock 3k critledi ağlayacaktım

bu söylediğinde birşey yok ki bunlar herkesin hergün yaptığı şeyler ya karşı grup seni sallamamıştır yada sallamamıştır main target sen olsan en kötü grup bile yaklaştırtmaz[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 06 Kasım 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
Epilepsy_Ray, 06 Kasım 2005 08:20 tarihinde demiş ki:

Bir de Dramarla duel yaparız. Adam butun herşeyimi resistler. Kaçayım derken 2 mob üstüme çullanır. İste o zaman nerf Dramar derim =)

senin beni imple kestiginde n3rf me demen gerekirdi birader :P

Ha bide bi keresinde BG ler ilk cıktığında WG onunde 1.5 saat sıra beklemiştik Bonesoul(Raistlinthewiz) ile ben. Duel falan yapalım dedik. bende ss yok imp cıkardım. Sheep oldum sonra bi baktım sevgili imp im benim zavallı Bonesoul' u kesmiş yemiş bitirmiş =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...