Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 seher vakti esen yelin esiriyim ben o güzelliğin kölesi olmuşum meltem rüzgarlarının sesine aşığım ben o seslerin yarı olmuşum otururken mehtaba karşı seyreylerken dalgaların yüreğime çarpışını ağladım sessizce içimde yanan sevda ateşine küllerim saçılırken aşk rüzgarlarıyla yavaş yavaş dağıldım sonsuzluğa akarken kelimeler dudaklarımdan kazıdım adını ruhuma, sınavda oturup yazdığım bi şiir yorumlarsanız sevinirim :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 güzel. hele ki sınav sırasında yazdıını düşünürsek daha bi güzel =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 teşekkür ederim uğraşıorm işte bişiler yazmaya :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 güzel olmus[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meloshka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 romantikler için güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 güzel bi şiir. üzerinde biraz daha uğraşırsan daha da güzel bi hale getirebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hece ölçüsü bozuk !! Şaka bi yana çok güzel anlatmışsın duygularını.. :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 super olmus yaa hele sınawda baya asıksın sanırımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yorumlar için teşekkür :) valla aşk nedir bilmez oldum , uğruna derbeder oldum desem...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 wayt ii hayırlı olsun ,allah kolaylık wersin ;)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çok harika olmuş btnem :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sınavda şiirmi yazın dio :S[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 derste şiir yazdığımı bilirim de, sınavda yazanı ilk defa görüyorum :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar