bjkbjk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 servere baglanıyorum charımı fln yapıyorum ama oyun acılmıyor gri bir ekran geliyor onume sadece acaba patchlerden fln mı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Oyunu uninstall et birdaha kur . Ben oyle yapıyordum sorun sebebi ise patch dosyandaki bir sorun ( ne demekse artık :P ).[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bendark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence patch te bi sorun diil runuo da oynamaya çalışıyosun yani uogateway genelde samurai empire olmadan çalışmıyo yada internetten samurainin patchini indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yok se olmadan çalışır da tüm patchleri yapman lazım[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar