Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Siena

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar konu sevmek değil, hayvanca güdü de değil pek.

cinsellikten öte. zaten her erkek uzun bir ilişkide bir yerden sonra başkalarını düşünmeye başlar, çoğu başlamamak için zorlar kendini. zaten meslek edinme, işi gidip çalışıp kafayı bir şeyle tıkama gibi bir aktivite olmasa, evlilik de olmaz. erkeğin her ilişkisinde belirli bir süre sonra başlayacak o "başkası" düşüncesinden kendisini alıkoyamaz. başkasını düşünebildiği halde, bağlı kalmaya çalışması, iradesini zorlaması çilekeşliktir.

bu başkasını düşünmeden benim kastım, salt cinsellik değil, o her ilişkide 2. haftadan sonra başlar zaten erkek için. o kadarını zaptedemeyenin kafasına edeyim, neyse eheh. benim dediğim, cinsellikten öte, bir kadını elde etme, başka bir kadın tarafından beğenilme güdüsü, iktidar güdüsü. bir yerden sonra aşka ve sürekli bir tutkuya dönüşebilecek bir güdü. bu 1-2 yıl, 4-5 yıl sonra da olabilir, ama olur ikilinin arasındaki elektriğe bağlı olarak. çok güçlüyse belki yıllarca gider ama bir yerde lastik patlar. erkeğin bu güdüsünü engelleyemezsiniz, hiçbir zaman karşı taraf yüzünden olmaz bu özünde. kadın tarafı ne kadar iyi olursa olsun, verici olursa olsun, bu bir yerde bir şekilde başlar ve süreç halinde devam eder.

aslında doğa durumuna dönmeli ve tuttuğumuzu sevmeliyiz. ne bu böyle ilişki kasıntıları kardeşim?[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten başında dediğim gibi, 2 kadınla birlikte olmak 1 kadınla olmaktan daha kötü bir şey.
Aldatma konusu sadece 2 kadından biri ciddi ilişki, diğeri ise "diğer kadın" olmayı tamamen kabul etmiş bir kadınsa gerçekleşebilecek bir kadınsa söz konusu olmalı.
Yoksa zaten arada bir farklı tad farklı doku uğruna hayatta 2 katı dırdır, 2 katı uğraş çekilmez.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh lonely artık dayanamıcam söylicem,bu tip konulardaki her postun ayrı bi komik oluyo doğrusu, iyki bi kuyruk acın var, yeryüzündeki bütün kadınları aşağıla, kendine de üstün insan muamelesi yap..şahane..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha
sende komiksin :)
kuyruk acım filan yok benim. hiç bir zamanda olmaz. insan yaptığı hatadan ders çıkartmayıp tekrar aynı hatayı yaparsa o zaman kuyruk acısı yaşar.
ben dersimi çıkarttım ve tüm kadınlardan nefret ediyorum. ayrıca sadece yaşadığım olay yüzünden de değil. etrafımdaki yüzlerce ilişkide buna sebep...
tartışmaya girmeyelim nolur çünkü konu bu değil :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!

[Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lonely ne dersin bilmem ama... Bence boyundan büyük konuşma:)
Lord of War'da bir lafı vardı Nicholas abimizin: "Don't go in war with your biology because you will lose." diye.
Bunu düşün bence:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 06 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siena, 05 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
sizce erkekler evlenmeyi düşündükleri yani çok sevdikleri bir kızı başka bir kızla aldatırlar mı?siz olsaydınız size çok bağlı,dürüst davranan,ailenizin de çok sevdiği ve sizi çok seven bir kızı duygusal ya da fiziksel olarak aldatırmıydınız?

böyle bişey yapan varsa psiklojisi ve insanlığı bozuktur zaten[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Burayı seviyorum ama ban yedim..
Sosyal ağlarda paylaş

@Antimodes52 : inanki böyle konuşmak için çok geçerli sebeplerim var. bu sebepler burada anlatılacak cinsten değil ama ben hayatta hiç bişeyden sebepsiz yere nefret etmem.
ama kadınların bu hale gelmesinin tek sebebi erkeklerdir.
haketmeyen kadınlara, haketmedikleri değerleri verdik durduk. hakeden kadınlarda "aa demekki değer görmek için böyle olmak gerekiyormuş" diyip değer haketmeyen kadınlar gibi davranmaya başladılar.
sonuç ortada...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yani tartışma çıkarmak istemiyorum ama "tüm kadınlardan nefret ediyorum" cümlesi inanılmaz komedi, ve anca kuyruk acısı olan birinin kuracağı bir cümle. neyse, bikaç aya kadar zaten değişecek bu fikrin, emin ol :) antimodes'un dediğini unutma![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

yoo ne soğuk savaşı :lol:
herkes kendi düşüncesini söylüyo :-)

@ sir : özel mesajda da söylediğim gibi. "inşallah" :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...