Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Asla aldatmazdım, ama artık kesinlikle aldatırım ve aldatıcamda. Fazlasını bile hakediyorlar.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: duriye, 06 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki: seven insan aldatırmı :( valla o iş birazda hayvanca güdülerini kontrol edemeyenlere kacıyo:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: duriye, 06 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki: seven insan aldatırmı :( HAHAHAHAHAHAHA POSTA GEL SÜPER ABİ.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: LiquiD, 06 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki: gündüz vakti üniversiteden kız mı bulcan tek gecelik ehoe la olm heralde gunduz vakti bulmican. ama kimlerle gidicen cluba bilmemneye :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaşlar konu sevmek değil, hayvanca güdü de değil pek. cinsellikten öte. zaten her erkek uzun bir ilişkide bir yerden sonra başkalarını düşünmeye başlar, çoğu başlamamak için zorlar kendini. zaten meslek edinme, işi gidip çalışıp kafayı bir şeyle tıkama gibi bir aktivite olmasa, evlilik de olmaz. erkeğin her ilişkisinde belirli bir süre sonra başlayacak o "başkası" düşüncesinden kendisini alıkoyamaz. başkasını düşünebildiği halde, bağlı kalmaya çalışması, iradesini zorlaması çilekeşliktir. bu başkasını düşünmeden benim kastım, salt cinsellik değil, o her ilişkide 2. haftadan sonra başlar zaten erkek için. o kadarını zaptedemeyenin kafasına edeyim, neyse eheh. benim dediğim, cinsellikten öte, bir kadını elde etme, başka bir kadın tarafından beğenilme güdüsü, iktidar güdüsü. bir yerden sonra aşka ve sürekli bir tutkuya dönüşebilecek bir güdü. bu 1-2 yıl, 4-5 yıl sonra da olabilir, ama olur ikilinin arasındaki elektriğe bağlı olarak. çok güçlüyse belki yıllarca gider ama bir yerde lastik patlar. erkeğin bu güdüsünü engelleyemezsiniz, hiçbir zaman karşı taraf yüzünden olmaz bu özünde. kadın tarafı ne kadar iyi olursa olsun, verici olursa olsun, bu bir yerde bir şekilde başlar ve süreç halinde devam eder. aslında doğa durumuna dönmeli ve tuttuğumuzu sevmeliyiz. ne bu böyle ilişki kasıntıları kardeşim?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 son postun cok guzel. katiliyorum. bir tek cinsellik / diger guduler diye yaptigin ayrima katilmiyorum. bence bunlar tek bir gudunun farki "manifestation" lari[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Zaten başında dediğim gibi, 2 kadınla birlikte olmak 1 kadınla olmaktan daha kötü bir şey. Aldatma konusu sadece 2 kadından biri ciddi ilişki, diğeri ise "diğer kadın" olmayı tamamen kabul etmiş bir kadınsa gerçekleşebilecek bir kadınsa söz konusu olmalı. Yoksa zaten arada bir farklı tad farklı doku uğruna hayatta 2 katı dırdır, 2 katı uğraş çekilmez.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seven insan aldatmaz, ama ben sevmicemki. :) önce kadınlar sevilmeye layık olsunlar, sonra "bizi sevin bik bik" desinler.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 .[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 06 Kasım 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eheh lonely artık dayanamıcam söylicem,bu tip konulardaki her postun ayrı bi komik oluyo doğrusu, iyki bi kuyruk acın var, yeryüzündeki bütün kadınları aşağıla, kendine de üstün insan muamelesi yap..şahane..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ahahaha sende komiksin :) kuyruk acım filan yok benim. hiç bir zamanda olmaz. insan yaptığı hatadan ders çıkartmayıp tekrar aynı hatayı yaparsa o zaman kuyruk acısı yaşar. ben dersimi çıkarttım ve tüm kadınlardan nefret ediyorum. ayrıca sadece yaşadığım olay yüzünden de değil. etrafımdaki yüzlerce ilişkide buna sebep... tartışmaya girmeyelim nolur çünkü konu bu değil :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! [Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lonely ne dersin bilmem ama... Bence boyundan büyük konuşma:) Lord of War'da bir lafı vardı Nicholas abimizin: "Don't go in war with your biology because you will lose." diye. Bunu düşün bence:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. [Bu mesaj Antimodes52 tarafından 06 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Siena, 05 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: sizce erkekler evlenmeyi düşündükleri yani çok sevdikleri bir kızı başka bir kızla aldatırlar mı?siz olsaydınız size çok bağlı,dürüst davranan,ailenizin de çok sevdiği ve sizi çok seven bir kızı duygusal ya da fiziksel olarak aldatırmıydınız? böyle bişey yapan varsa psiklojisi ve insanlığı bozuktur zaten[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Aldatmak denmiş başka bişey denmemiş..[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @Antimodes52 : inanki böyle konuşmak için çok geçerli sebeplerim var. bu sebepler burada anlatılacak cinsten değil ama ben hayatta hiç bişeyden sebepsiz yere nefret etmem. ama kadınların bu hale gelmesinin tek sebebi erkeklerdir. haketmeyen kadınlara, haketmedikleri değerleri verdik durduk. hakeden kadınlarda "aa demekki değer görmek için böyle olmak gerekiyormuş" diyip değer haketmeyen kadınlar gibi davranmaya başladılar. sonuç ortada...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tamam yani tartışma çıkarmak istemiyorum ama "tüm kadınlardan nefret ediyorum" cümlesi inanılmaz komedi, ve anca kuyruk acısı olan birinin kuracağı bir cümle. neyse, bikaç aya kadar zaten değişecek bu fikrin, emin ol :) antimodes'un dediğini unutma![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Herşey geçer.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 06 Kasım 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ayrıca; aldatmak sadece fiziksel yada duygusal olmayabilir. yalan söylemek, gerçekleri saklamakta aldatmak kadar şerefsizce birşeydir.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yalan söylemekle üstü kapalı söylemek farklı şeylerdir.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eyvah eyvah konu soguk savasa mi dondu :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yoo ne soğuk savaşı :lol: herkes kendi düşüncesini söylüyo :-) @ sir : özel mesajda da söylediğim gibi. "inşallah" :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! [Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 noldu gene yaw[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yoksa OogieBoogie, Sabrina ve Lonely arasında küçük çaplı bir menage à trois mı yaşandı? Vaov televizyon programı gibi oldu...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fede boswer kapanan onuyu bıdaa acmayalımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hadi o zaman uykusu gelenler bi yatsın bari. kavga etmeyelim yau bayram üstü[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar