barbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fiona sen buraya katılınca balon çıktı mı?sizlere de çıktı mı arkadaşlar????????????????? Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hg.geçer[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 [Bu mesaj unac tarafından 05 Kasım 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 balon her "yeni gelen" uyede vardir, patlar gecer korkma.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aşağıda zatn bi konu açmışsn nie bidaa açıosun ki? orda sorsaydın cvp verirlerdi zatn soruna.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 24 saat sonra geçer h.g[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ewet bi gun sonra geçer merar etme..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi varmış bi yokmuş diceksin bak korkma sakın.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zirt pirt topic acacagina ablana sorsana =P ya da ilk actigin topictede bu sorulara cevap alabilirsin. kesinlikle ezme amaci yoktur[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Kasım 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim şu an san cevap vererek yaptığım post kasma işlemini sakın ha yapma balon büyüynce geçer[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 selam[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]...Nevermore... Alıntıla
kickass Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hosgeldin[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hosgeldin:)[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hoşgeldin :-)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ah ah barbie ilk nickim yıl 2001... hoşgeldin[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda! Alıntıla
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya ben nickimin yanına kalp istiyom :D lütfen[signature][hline]X=? Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 üff bana sormadan gelmiş buraya topic açmışsın ya..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.