Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nüfus cüzdanındaki din bölümü...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

açıkcası ben uğraştım olmadı bir çok yere danıştım pürüz çıkarttılar bende 2 yıldır kimlik taşımıyorum ciddi anlamda 6 kez göz altına alındım bir keresinde otobüsden apar topar karakola götürdüler vs vs. Açıkcası Ben din bölümü olmasına karşıyım insanlar önyargılı yaklaşıyorlar.Nerelisin ırkın ne gibi sorularda beni sinir eden sorulardır.İnsanları sınıflandırmak bna saçma ötesi geliyor müslüman ,hristiyan ,musevi vs vs... (yalnış anlaşılmasın din karşıtı değilim kimlik de geçen ve insanların azınlık durumuna düşmesine neden olan din bölümünden söz ediyorum)
Kısacası bizim bildiğimiz demokrasi çoğunluğun seçim hakkının olduğu azınlık haklarının korunduğu rejimdi ama azınlık hep azınlık çoğunlukda azınlığı ezen topluluk olduğu sürece ben kimlik taşımamaya kararlıyım
Ben değiştiremedim antimodes sen değiştirirsen forumda söylersin belki bende devlet kapılarını tekrar aşındırırım...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 03 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
peki inançsızlara göre herşey nasıl varoldu merak ettim.

şu aralar rasladığım en gereksiz soru bu :) ne inanan insanlar evreni "Tanrı" dedikleri varlığın yarattığını kanıtlayabilir, ne de inançsızlar evreni "Tanrı"nın yaratmadığını kanıtlayabilir. bu yüzden tartışılması çok saçma :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

Başkalarını bilmem ancak ben resmiyete çok önem veririm. Dışarıdan konulan etiket dediğimiz şey bütün dünyanın bizi tanıdığı belge oluyor dolayısıyla önem veriyorum yani.
Ayrıca müslümanlık, hristiyanlık ve museviliğe inanmayan herkese inançsız damgası konulması da çok komik, mesela ben yaradan bir varlığa inanıyorum, sadece müslümanlıkla bir alakası olmadığı kanısındayım, bu topicte bir anda inançsızlığa nasıl getirildi olay?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka gibi topic yaa oluosa ben de necromancy yazdırıım ya ne olcak orda yazsa ne yazmasa ne bu arada yerinde olsam sildirmezdim sonra boş yere başın ağrır düşünsene gece yarısı aşırı kökten bi polis nüfus cüzdanına bakmak istedi naapcan adam direk alır seni nezarete ortalıka dolaşıodu şüphelendim die :) benzeri bir sürü örnek verebilirim onun için boş verin yazsın orda sanki yazınca bişey oluomuş gibi yazıolar bi laik devlet olcaz[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
başlığa "nüfus cüzdanındaki din bölümünü kaldırtmak istiyorum" yazarsın, bende konunun içeriğini anlar girmem başlığa.
"nüfus cüzdanındaki din bölümü..." gibi bi başlık atarsan bende merak eder girer okurum.
bana laf salatası yapmayın...

dinle ilgili film falan belirtilmemiş insanları aşğalamayada akkın yok cok koyduysa "başlık yanlış" diye şikayette bulunursun düzeltilir gerekli görülürse senın buraya gelip herkeze bık bık etmeye hakkın yok.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
başlığa "nüfus cüzdanındaki din bölümünü kaldırtmak istiyorum" yazarsın, bende konunun içeriğini anlar girmem başlığa.
"nüfus cüzdanındaki din bölümü..." gibi bi başlık atarsan bende merak eder girer okurum.
bana laf salatası yapmayın...

okuyorsun konuyu anladın yorum yap diyen var mı ??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

medeni halimi degistirmek istiyorum ben, yardim edicek guzel bayan aramaktayim. ayrica kan grubumun yazmadigi bi kimlikte dinimin yazmasi cok enteresan. allah korusun kaza gecirsek, kimlige bakip direk camiye goturucekler cenaze namazi icin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 02 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
Nüfus cüzdanımda dini bölümünde İslam yazıyor, bunu kaldırtmak için nereye başvurmam lazım? Hiç bir şey yazmaması gibi bir olasılık var mı? Çok uğraştırır mı bunu yaptırmak? vs. vs. sorularım var cevap verebilecek olan iki saniyesini ayırırsa sevinirim... Bu arada reşitim yani anne-baba izni gibi bir olay varsa öyle bir derdim de yok.

Normal bişi istersen yapıolar galba nüfus müdürlüğüne gitcen heralde...

allah öbüür tarafta rahatlık versin...

:D[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o=
Sosyal ağlarda paylaş

devletin saçmalığı ve ayrımcılığından kauynaklanıo din bölümünün yazması...ne saçmaya daha doğmamışi çocuğu imam yapıolar....üniden mezun olup işimi gücümü bulup kendi maddi imkanlarıma kavuşunca yada türkiyeden gidince kaldıracam[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...