Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 okudum? sert cikismissin sonra yardimci olmussun ee? benim demek istedigim orda sadece topici okuyup direk cevap yaziyosun sonrada bidi bidi yapma diyosun aman neyse..[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öhf.. sıkıldım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... [Bu mesaj Lonely tarafından 02 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi uzatma gercekten istemiyosan. her dinle ilgili konuda ayni seyi yapiyosun, birak yazma...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya tamam ya buyuksun dedigin gibi olsun ...[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bölüm gereksiz ama değiştirmeye çalışırsanız ilk olarak mahallede "rukiye hanımın kızı kafir olmuş " idye dedikodu çıkar aileniz sizden soğur olaylar gelişir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 TC devletince tanınmmamış olan bir dine bağlı olduğuınu beyan edersen X koyuyorlar[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 budizm din olarak kabul ediliyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sanırm evet.. ama jedi dini hâlâ geçerli dğeil galiba :) giysin bir jedi paltosu uğrasın müftülüpe eheuh[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aslında pagan yazsalar doğduğumuzda, 20 yaşına gelince değiştirme hakkımız olsa? Hem din bölümündeki yazıyı değiştirdiğinde garipsemez insanlar...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oraya class yazsinlar bence, ben warrior yazdirmak istiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 farkedilirse deafult olarak islam mi yaziyolar?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 içeriye bi daha seslenir. *!ZBHce-Türkçe sözlüğü olan varmııı?*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Antimodes52, 02 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Nüfus cüzdanımda dini bölümünde İslam yazıyor, bunu kaldırtmak için nereye başvurmam lazım? Hiç bir şey yazmaması gibi bir olasılık var mı? Çok uğraştırır mı bunu yaptırmak? vs. vs. sorularım var cevap verebilecek olan iki saniyesini ayırırsa sevinirim... Bu arada reşitim yani anne-baba izni gibi bir olay varsa öyle bir derdim de yok. neden bole bişey istiyosunku sana bi zararı mı var?[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Vardır bi nedeni lucifel...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kolay geLsin valla ''MÜSLÜMAN'' yazIsInI siLdirmeyi hiç akLIma getirmedim...Ama taßi saygI duyuyOrum da iLginç ßuLdum yinede..UmarIm istediğin Olur..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Kartan, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Vardır bi nedeni lucifel... dogru diosun olabilir...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sey yap oraya murekkep ustunu kapatan davalardan sur, hani beyaz olanlardan, ya da ufak kagit yapistir ayni renk (senin durumunda mavi oldugunu dusunuyorum anti yanlislikla pembe koyma =)) sonra tekrar kaplattir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Lonely, tekrar söyleyeyim, amacım dinle ilgili bir konu açmak değil, öyle olsa konu dışına açardım topic'i, milletin fikrini falan istemiyorum dinler konusunda, sadece devlete bağlı bir prosedürün nasıl işlediğini, bunu önceden yapmış olan birinin olup olmadığını ve ne kadar süreceğini sordum. Lucifel, zararı olması önemli değil nüfus cüzdanı resmi bir belge resmiyete önem veren ve Türkiye Cumhuriyetine saygı duyan biri olarak bu belgede yalan bir şey olmasını istemem, Müslümanlık benim inancım değil, dolayısıyla resmi nüfus belgemde bunun yer almamasını istemeyi aslında bir sorumluluk olarak da görüyorum. Disappear'ın dediği gibi ayrıca, başlıkla bütün topic'i anlatmakla yükümlü değiliz, mesaj bölümü dediğimiz bölümün bir amacı var.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 açıklayayım twist&metboy.Herkes mutlaka birşeye inanır.Ben inançsızlığa inanıyorum.Ya ama öyle okuyunca anlaşılacak birşey değil bu .Üzerinde düşünün biraz.Birlkte düşününde işe yarasın=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Din yeri boş bırakılabilmeli aslında.Yani bir insanı zorla inandırtamazsınızki... Pagan yazabilir, Ateist yazabilir... Jedi yazsın onada razıyım:D Ama boş olması daha iyi olur tabii[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaptığın şovdan başka bişey değil zaten ciddi olsaydın çoktan halletmiş olurdun burda böyle konuyu açıp başka niyetler altında muhabbet etmezdin[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İsteyen istediğini düşünsün. Ev halkıyla konuştum haber verdim haftaya işlemlere başlıyorum. Hadi hayırlısı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: beybin, 03 Kasım 2005 12:07 tarihinde demiş ki: açıklayayım twist&metboy.Herkes mutlaka birşeye inanır.Ben inançsızlığa inanıyorum.Ya ama öyle okuyunca anlaşılacak birşey değil bu .Üzerinde düşünün biraz.Birlkte düşününde işe yarasın=) aeh o kadar düşünebiliyoruz, yine de "dinsizliği din yapmak" olmuyor o ;)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İnançsızlağa inanmak diye birşey yoktur. İnançsızlar hiçbir inanç sistemini kabul etmediklerinden inançsızlığı bir din olarak kabul etmek en başta inançsızlara yapilacak bir saygısızlıktır. Din olabilmesi için ritüellerin, törenlerin, kurallarin olmasi gerekir ki inançsizlikta bunlarin hiç biri yoktur. Dolayisiyla ne atheism ne de deism birer din veya inanç degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 peki inançsızlara göre herşey nasıl varoldu merak ettim.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar