Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nüfus cüzdanımda dini bölümünde İslam yazıyor, bunu kaldırtmak için nereye başvurmam lazım? Hiç bir şey yazmaması gibi bir olasılık var mı? Çok uğraştırır mı bunu yaptırmak? vs. vs. sorularım var cevap verebilecek olan iki saniyesini ayırırsa sevinirim... Bu arada reşitim yani anne-baba izni gibi bir olay varsa öyle bir derdim de yok.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Benim de aynı konudan derdim var. Bir sürü zımbırtıları var onun. Miras ve Evlatlıktan red tipi değişik varyasyonlar duymuştum :)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yeni cüzdanlarda artık yazılmayacak diye duymuştumç Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 annem 18 ini bekle kızım dior orayı kaldırtmak için.. pff..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kaldıramazsınız. fakat resmi olarak müftülüğe onaylatıp başka bir din ile değiştirebilirsiniz ki oda zor iş. resmi bir belgede inancımız niye yazar oda ayrı mesele tabi.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @Tcpip:çelişkiler ve türkiye.. hiç girme oralara..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İyi de, benim amacım "amanın müslümanlıktan kurtulayım!" tarzı bir başkaldırı değil, sadece nüfus cüzdanı gibi resmi bir belgede inancımı göstermediği için kaldırmak istiyorum, yerine de başka bir inanç koymak istemiyorum. Reşit olana kadar fikrimin değişme, inanma ihtimalim olduğu için bir şey demedim ailemden baskı olmamasına rağmen, ancak hala uyuşmuyor yollarım bu dinle... Dolayısıyla boş olmasını istiyorum o alanın, müslümanlığı sildireyim değil sırf yani... Böyle bir şey yoksa da çok saçma yani.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bencede saçma..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mahkemeye başvuruyosun sanırım, ama çok uğraşmak gerekiyormuş, bi tanıdığım yapmıştı yıllar önce, öyle aklımda kalmış.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Peki en nihayetinde boş yaptırabilmiş miydi orayı?:)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu topic herşeyden saçma... sıkılmadınızmı vik vik bu konularda topicler açıp milleti rahatsız etmekten?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Rahatsız oluyorsan okuma, sana mı hesap vereceğim nerede ne topic açıp açmayacağımı? Kurallara aykırı bir şey yok topicte, din tartışması değil bu.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hesapmı sordum niye celalleniyosun? sen dininle ilgili fikrini söylemişsin, bende senin açtığın topicle ilgili fikrimi söyledim. bıdı bıdı yapma[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başlığa "nüfus cüzdanındaki din bölümünü kaldırtmak istiyorum" yazarsın, bende konunun içeriğini anlar girmem başlığa. "nüfus cüzdanındaki din bölümü..." gibi bi başlık atarsan bende merak eder girer okurum. bana laf salatası yapmayın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dinle ilgili fikir falan belirtmedim ben, bir şey hakkında danıştım nasıl yapılır ne kadar sürer diye, forum da bunun için var zaten.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ha, bir dahaki sefere soruyu doğrudan topic başlığı aracılığıyla sorarım zaten, mesaj denen bölüme ne gerek var değil mi?[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 neden anlamamak için zorluyorsun kendini? "nasıl kaldırtırım" diye soru sormuşsun bende "neden durmadan böyle topicler açıosunuz" diye soru sormuşum. ikiside soru ok?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşım; aynı mevzuyu düzeltmek için ben de bir ara girişimde bulunmuştum. Bu olay kan grubunu düzeltmek vs. gibi basit bir konu değil ve illa mahkemeye gitmen gerekiyor. En son 5-6 ay önce sanırım 50milyon civarı bir para gerekiyordu bunun için. Konuştuğum onca kimse de bu tür mahkemelerin epey uzun sürdüğünü boşuna yorulmamam gerektiğini söylediler. Ben de hem param ziyan olmasın hem de zamanıma diyerek boşverdim. Farkındayım orada yazan sinirini bozuyor ama sen kendini biliyorsan çok fazla dert etme kafaya. Yok illa düzelteceğim diyorsan da sıkı bir bürokrasiyi göze al derim.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok herkes kendini bilir zaten, sorun orada değil de, resmiyete önem veren bir insan olduğum için ne olursa olsun, hiç bir etkisi olmasa bile beni resmi bir şekilde kişi olarak tanıtan bir kartın üstünde "müslüman" yazmasını yanlış buluyorum, yani şu anda devlete göre ben "resmen" müslümanım. Onu istemiyorum.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Basit diye biliyorum. Nüfus'a ba$vur.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Olayların neden bu yönde geliştiği çok açık aslında. Atatürk'ün koyduğu çağdaş laiklik akımı (hayat doğaüstü hiçbir etkenin etkisi olmadan gelişen fiziksel ve kimyasal bir süreçtir sözü) 12 Eylül sonrası nasıl 'laiklik dinsizlik değildir' biçimine büründüyse bu yaşananlarda onun bir sonucu. Daha doğmadan dinsel tercihe zorlamalar, onu değiştirmek isteyince de önüne katı bir bürokrasiyi koyma. Dediğim gibi sabırlıysan elbet istediğini elde edersin; onca engele rağmen. Ben biraz üşengeç olduğum için kimliğimi ona buna göstermeyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorum.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Temel hak ve ödevler başlıklı bölümün 24'üncü maddesi ve Evrensel Beyannamesi'nin 18'inci maddesini kullanarak dava açıcaksın. Hadi yine iyilik bende kalsın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Temel hak ve ödevler başlıklı bölümün 24'üncü maddesi ve Evrensel Beyannamesi'nin 18'inci maddesini kullanarak dava açıcaksın. Hadi yine iyilik bende kalsın... Topici açarken istediğim bu zaten, paticik halkının müslüman olmanın nasıl bir şey olduğu hakkındaki yorumları değil. Topicin seni neden rahatsız ettiğini anlayamadım ancak teşekkürler.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 topic ve içerik beni rahatsız etmedi. o bölümü kaldırtmak isteyebilirsin o senin hakkın ona kimse bi yorumda bulunamaz. ama yazılan bi kaç cümle sinirlerimi bozdu...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bi fikrim yok ama aklıma şey geldi din i değiştirip oraya Jedi yazdıranlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar