Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nüfus cüzdanındaki din bölümü...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Nüfus cüzdanımda dini bölümünde İslam yazıyor, bunu kaldırtmak için nereye başvurmam lazım? Hiç bir şey yazmaması gibi bir olasılık var mı? Çok uğraştırır mı bunu yaptırmak? vs. vs. sorularım var cevap verebilecek olan iki saniyesini ayırırsa sevinirim... Bu arada reşitim yani anne-baba izni gibi bir olay varsa öyle bir derdim de yok.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de, benim amacım "amanın müslümanlıktan kurtulayım!" tarzı bir başkaldırı değil, sadece nüfus cüzdanı gibi resmi bir belgede inancımı göstermediği için kaldırmak istiyorum, yerine de başka bir inanç koymak istemiyorum.
Reşit olana kadar fikrimin değişme, inanma ihtimalim olduğu için bir şey demedim ailemden baskı olmamasına rağmen, ancak hala uyuşmuyor yollarım bu dinle...
Dolayısıyla boş olmasını istiyorum o alanın, müslümanlığı sildireyim değil sırf yani... Böyle bir şey yoksa da çok saçma yani.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

hesapmı sordum niye celalleniyosun?
sen dininle ilgili fikrini söylemişsin, bende senin açtığın topicle ilgili fikrimi söyledim.
bıdı bıdı yapma[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa "nüfus cüzdanındaki din bölümünü kaldırtmak istiyorum" yazarsın, bende konunun içeriğini anlar girmem başlığa.
"nüfus cüzdanındaki din bölümü..." gibi bi başlık atarsan bende merak eder girer okurum.
bana laf salatası yapmayın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

neden anlamamak için zorluyorsun kendini?
"nasıl kaldırtırım" diye soru sormuşsun
bende "neden durmadan böyle topicler açıosunuz" diye soru sormuşum.
ikiside soru ok?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım; aynı mevzuyu düzeltmek için ben de bir ara girişimde bulunmuştum. Bu olay kan grubunu düzeltmek vs. gibi basit bir konu değil ve illa mahkemeye gitmen gerekiyor. En son 5-6 ay önce sanırım 50milyon civarı bir para gerekiyordu bunun için. Konuştuğum onca kimse de bu tür mahkemelerin epey uzun sürdüğünü boşuna yorulmamam gerektiğini söylediler. Ben de hem param ziyan olmasın hem de zamanıma diyerek boşverdim. Farkındayım orada yazan sinirini bozuyor ama sen kendini biliyorsan çok fazla dert etme kafaya. Yok illa düzelteceğim diyorsan da sıkı bir bürokrasiyi göze al derim.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok herkes kendini bilir zaten, sorun orada değil de, resmiyete önem veren bir insan olduğum için ne olursa olsun, hiç bir etkisi olmasa bile beni resmi bir şekilde kişi olarak tanıtan bir kartın üstünde "müslüman" yazmasını yanlış buluyorum, yani şu anda devlete göre ben "resmen" müslümanım. Onu istemiyorum.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Basit diye biliyorum. Nüfus'a ba$vur.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Olayların neden bu yönde geliştiği çok açık aslında. Atatürk'ün koyduğu çağdaş laiklik akımı (hayat doğaüstü hiçbir etkenin etkisi olmadan gelişen fiziksel ve kimyasal bir süreçtir sözü) 12 Eylül sonrası nasıl 'laiklik dinsizlik değildir' biçimine büründüyse bu yaşananlarda onun bir sonucu. Daha doğmadan dinsel tercihe zorlamalar, onu değiştirmek isteyince de önüne katı bir bürokrasiyi koyma.

Dediğim gibi sabırlıysan elbet istediğini elde edersin; onca engele rağmen. Ben biraz üşengeç olduğum için kimliğimi ona buna göstermeyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorum.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Temel hak ve ödevler başlıklı bölümün 24'üncü maddesi ve Evrensel Beyannamesi'nin 18'inci maddesini kullanarak dava açıcaksın.

Hadi yine iyilik bende kalsın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Temel hak ve ödevler başlıklı bölümün 24'üncü maddesi ve Evrensel Beyannamesi'nin 18'inci maddesini kullanarak dava açıcaksın.

Hadi yine iyilik bende kalsın...

Topici açarken istediğim bu zaten, paticik halkının müslüman olmanın nasıl bir şey olduğu hakkındaki yorumları değil. Topicin seni neden rahatsız ettiğini anlayamadım ancak teşekkürler.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

topic ve içerik beni rahatsız etmedi.
o bölümü kaldırtmak isteyebilirsin o senin hakkın ona kimse bi yorumda bulunamaz.
ama yazılan bi kaç cümle sinirlerimi bozdu...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...