Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şamen.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: cenx, 01 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş... duzeltme 1 : deilde = değil de duzeltme 2 : türkçe , ingilizce = Türkçe, İngilizce duzeltme 3 : konuaşamayan = konuşamayan duzeltme 4 : zorunluluklarıda = zorunlulukları da (ayrı) Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu. not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım.[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 02 Kasım 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Epilepsy_Ray, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: cenx, 01 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş... duzeltme 1 : deilde = değil de duzeltme 2 : türkçe , ingilizce = Türkçe, İngilizce duzeltme 3 : konuaşamayan = konuşamayan duzeltme 4 : zorunluluklarıda = zorunlulukları da (ayrı) Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu. not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım. duzeltme= Düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 INT Intellect degil Intelligence.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gayet Intellect yazıryıor valla, intelligence devri uo da kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla rogue = roj diye okuyan veya mana yı maaana adiyen okuyan bi sürü insan tanıyorum ingilizceyi yalayıp yutmuş herifleri yuvarlıyorlar oyunda...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc. Wow- Lamara - Lvl60 Mage - TheMaelstrom Wow- Azo - Lvl60 Priest - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu americanların ingilizcede s yi z diye söylemesi gibi bişey oluo heralde :S[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Warrior- veriyır Rogue- ruj Quest- guest uzar gider aklıma gelmedi. Prayst[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Poison -> Pozisyon bende bunu çok duyuyorum,nasıl bi alakadır :)[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 agalar resim falan yok mu yaw bakalım nsl bişi oyun yeniyizde............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Epilepsy_Ray, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: cenx, 01 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş... duzeltme 1 : deilde = değil de duzeltme 2 : türkçe , ingilizce = Türkçe, İngilizce duzeltme 3 : konuaşamayan = konuşamayan duzeltme 4 : zorunluluklarıda = zorunlulukları da (ayrı) Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu. not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım. baba takma kafana bunlari kiloyla veriyola burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: raistlinthewiz, 02 Kasım 2005 15:41 tarihinde demiş ki: baba takma kafana bunlari kiloyla veriyola burda lol doğru diyorsun valla =) wow da intellect yazıo dikkatinizi cekerim ayrıca.[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lan baaaf at lan baff at ....knight online dan wow a gecenler simit at lan simit at O sırada kafede simit satan adam "!? oyunda simit mi war " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Law, 02 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: Epilepsy_Ray, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: cenx, 01 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş... duzeltme 1 : deilde = değil de duzeltme 2 : türkçe , ingilizce = Türkçe, İngilizce duzeltme 3 : konuaşamayan = konuşamayan duzeltme 4 : zorunluluklarıda = zorunlulukları da (ayrı) Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu. not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım. duzeltme= Düzeltme lol koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende şunu ekliyeyim; herkesin devamlı olarak kullandığı "lol" kısaltmasının anlamını hepiniz biliyorsunuzdur...Şimdi benim gittiğim cafede online oyunlarla haşır neşir olan arkadaşlar (çoğunlukla Knight Online) bu kısaltmayı "noob" yada "lamer" kelimesiyle eş anlamlı olarak kullanıyorlar ve ortaya şu çeşitte dialoglar çıkıyor... -Ulan bombayı niye atmadın,ne lol adamsın sen ya! -Olum o levelde adamı kesebilirmisin sen ya lol'luk yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben bilmiom mesela ne onun kısaltması ki ulan harbi düşündğm de epeyde kullanıom ben onu haa ne anlama geldiini bilmediim şeyi sooluomusum utandım şimdi :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 LOL=Laughing Out Loud LMAO = Laughing My Ass Off LMFAO = Laughing My Fucking Ass Off ROFL = Rolling On the Floor Laughing[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 laughing out loud sesli güldüm gibi bişi türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kısaca koptum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 wc3=> varcraft,vörcraft,vorldcraft ama kesinlikle vorcraft değil, keçi (kotg), starfallcu (potm), otobüs veya tacettin (tauren chieftain), süper kahraman(niye süperse?!) hero, apleyt (upgrade), "no ban yes lag"(banlanan birinin kendini savunması) , cumshot aura(trueshot aura, tamamiyle potm random isimlerinden biri Sylvia Sainte benzettigim icin boyle diyordum) d2=> tek geçerim: jamella hile programını yaparken yakalanan bi abinin durumu kurtarmak için jamella'ya bu hızlı imbue programı hile degil demesi sc=>yengeç (guardian), papatya bahçesi (girise photon canonlar yigarak savunma yapmak) , köpek (zergling) , pislik ırk (zerg), top (science vessel) Eklenti: lamer noob değil de abuzer demek [Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: mardox, 06 Kasım 2005 01:50 tarihinde demiş ki: wc3=> varcraft,vörcraft,vorldcraft ama kesinlikle vorcraft değil, keçi (kotg), starfallcu (potm), otobüs veya tacettin (tauren chieftain), süper kahraman(niye süperse?!) hero, apleyt (upgrade), "no ban yes lag"(banlanan birinin kendini savunması) , cumshot aura(trueshot aura, tamamiyle potm random isimlerinden biri Sylvia Sainte benzettigim icin boyle diyordum) d2=> tek geçerim: jamella hile programını yaparken yakalanan bi abinin durumu kurtarmak için jamella'ya bu hızlı imbue programı hile degil demesi sc=>yengeç (guardian), papatya bahçesi (girise photon canonlar yigarak savunma yapmak) , köpek (zergling) , pislik ırk (zerg), top (science vessel) Eklenti: lamer noob değil de abuzer demek [Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] yorum yok =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Aşıklar atışmasına dönmüş lol burası muahahaah kimkimi düzeltiyo belli degil[signature][hline]tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Deveye sormuslar neren egri, nerem duzgunki demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 jajajaja[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar