Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NetCafe ve Wow =)

Epilepsy_Ray

Öne çıkan mesajlar

said:
cenx, 01 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş...

duzeltme 1 : deilde = değil de
duzeltme 2 : türkçe , ingilizce = Türkçe, İngilizce
duzeltme 3 : konuaşamayan = konuşamayan
duzeltme 4 : zorunluluklarıda = zorunlulukları da (ayrı)

Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu.

not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım.[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!

[Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 02 Kasım 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 02 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
said:
o deilde türkçe bile konuaşamayan insanların ingilizce konusamayan ( ve böle bi zorunluluklarıda olmayan) insanlarla dalga geçmeside ayrı bi polemik konusuymuş...

Amacım dalga geçmek değildi demiştim ama sanırım her postta olduğu gibi HEBELE HUBELE!!! diyecek insan sayısı çok fazla. Ayrıca buraya yazdığım bu kelimelerin hepsini benim arkadaş olduğum insanlar söylemekte. Biliyorlar tabii ki yanlış olduğunu ama duzeltemiyorlar alışmışlar bir kere. Acaba sizde bunun gibi örneklerle karşılastınız mı diye açmıstım bu postu.

not: intelekt değil intelek olacaktı o. yanlışlıkla doğrusunu yazmısım.

duzeltme= Düzeltme
Sosyal ağlarda paylaş

valla
rogue = roj diye okuyan veya
mana yı maaana adiyen okuyan bi sürü insan tanıyorum ingilizceyi yalayıp yutmuş herifleri yuvarlıyorlar oyunda...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc.
Wow- Lamara - Lvl60 Mage - TheMaelstrom
Wow- Azo - Lvl60 Priest - BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

baba takma kafana bunlari kiloyla veriyola burda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 02 Kasım 2005 15:41 tarihinde demiş ki:

baba takma kafana bunlari kiloyla veriyola burda

lol doğru diyorsun valla =)
wow da intellect yazıo dikkatinizi cekerim ayrıca.[signature][hline]Soulless - Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Law, 02 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
said:
said:

duzeltme= Düzeltme

lol koptum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şunu ekliyeyim;
herkesin devamlı olarak kullandığı "lol" kısaltmasının anlamını hepiniz biliyorsunuzdur...Şimdi benim gittiğim cafede online oyunlarla haşır neşir olan arkadaşlar (çoğunlukla Knight Online) bu kısaltmayı "noob" yada "lamer" kelimesiyle eş anlamlı olarak kullanıyorlar ve ortaya şu çeşitte dialoglar çıkıyor...

-Ulan bombayı niye atmadın,ne lol adamsın sen ya!

-Olum o levelde adamı kesebilirmisin sen ya lol'luk yapma...
Sosyal ağlarda paylaş

wc3=> varcraft,vörcraft,vorldcraft ama kesinlikle vorcraft değil, keçi (kotg), starfallcu (potm), otobüs veya tacettin (tauren chieftain), süper kahraman(niye süperse?!) hero, apleyt (upgrade), "no ban yes lag"(banlanan birinin kendini savunması) , cumshot aura(trueshot aura, tamamiyle potm random isimlerinden biri Sylvia Sainte benzettigim icin boyle diyordum)
d2=> tek geçerim: jamella hile programını yaparken yakalanan bi abinin durumu kurtarmak için jamella'ya bu hızlı imbue programı hile degil demesi
sc=>yengeç (guardian), papatya bahçesi (girise photon canonlar yigarak savunma yapmak) , köpek (zergling) , pislik ırk (zerg), top (science vessel)

Eklenti: lamer noob değil de abuzer demek

[Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardox, 06 Kasım 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
wc3=> varcraft,vörcraft,vorldcraft ama kesinlikle vorcraft değil, keçi (kotg), starfallcu (potm), otobüs veya tacettin (tauren chieftain), süper kahraman(niye süperse?!) hero, apleyt (upgrade), "no ban yes lag"(banlanan birinin kendini savunması) , cumshot aura(trueshot aura, tamamiyle potm random isimlerinden biri Sylvia Sainte benzettigim icin boyle diyordum)
d2=> tek geçerim: jamella hile programını yaparken yakalanan bi abinin durumu kurtarmak için jamella'ya bu hızlı imbue programı hile degil demesi
sc=>yengeç (guardian), papatya bahçesi (girise photon canonlar yigarak savunma yapmak) , köpek (zergling) , pislik ırk (zerg), top (science vessel)

Eklenti: lamer noob değil de abuzer demek

[Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]

yorum yok =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...