Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NetCafe ve Wow =)

Epilepsy_Ray

Öne çıkan mesajlar

Evdeki adsl sorunum ve yazın memlekette olusum nedeniyle toplam bir kaç ay internet kafede wow oynamak zorunda kaldım. Sizlere duyduğum bir kaç seyi aktarmak istiyorum ve eminim hepinizin buna ekleyecek bazı şeyleri vardır =)

Not= Karsılıkları yazıldığı gibi okuyun!

Rogue = Ruj
Ally = Elyın
Exp = expirens
Enchant = ençiment
Horde = Horde
Mageweave = megavave
Silverpine = silvırpayk
Agi = aciliti
Int= intelekt
spi = siprint
Orc = Orç
Alterac VAlley = ARENA (bu nedir yaaaa!!!)

VS VS VS =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!

[Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 31 Ekim 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarla sandalyeden düştüğümüz bir kaç enstantane oldu. İnsanın arada bir internet cafeye gidesi geliyor sırf bu yüzden.

A: olm bu wow da iyi taraf hangisi.
B: alyans olm alyans (alyans = alliance)

birde pırayst(priest) yazmadan geçmiyim dedim, o sırada biz mavi ekran ve iptal.[signature][hline] Are you threatening me master jedi ?

[Bu mesaj Jaymz tarafından 31 Ekim 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hele birisi vardı ki!!!!Bi arkın kardeşi bizle gelio cafe ye warcraft 3 oynuyoruz bi gün bu geldi bana dedi ki ya Random lar Human lara çok benziyor ne farkı var dedi adam ben orda gülmekten öldüm tabi :D :D adam randomu ırk sanıomuş her random diyişindede human geliyormuş :)))
Sosyal ağlarda paylaş

bizde kadıköyde cafece oynuyoruz bayadaa keyifli hepimiz adam gibi 6-7 kişi yanyana MC falan yapıyoruz öle komedi şeyler olmuyo deil

-abi ben paladin aççamda ne işe yarar?
-god mode gibi bi şey açıyosun kimse dokunamıyo
warriorun heal atanı öle düşün süper bi şeyy
- OO manyakmış bu yorumu unutmadım :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bide tauren'e inek diyenlere bayılıyorum.

Adamın içinde ukte kalmış o kadar ezmiş ki tauren'ler bunu, inek inek milka ineği diye kendini avutuyor :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 31 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki:
Evdeki adsl sorunum ve yazın memlekette olusum nedeniyle toplam bir kaç ay internet kafede wow oynamak zorunda kaldım. Sizlere duyduğum bir kaç seyi aktarmak istiyorum ve eminim hepinizin buna ekleyecek bazı şeyleri vardır =)

Not= Karsılıkları yazıldığı gibi okuyun!

Rogue = Ruj
Ally = Elyın
Exp = expirens
Enchant = ençiment
Horde = Horde
Mageweave = megavave
Silverpine = silvırpayk
Agi = aciliti
Int= intelekt
spi = siprint
Orc = Orç
Alterac VAlley = ARENA (bu nedir yaaaa!!!)

VS VS VS =)

hastasiyim corlunun :D[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

Unutulan bir şey daha var... Ally = Elf...
dwarf human gnome nightelf ayrımı yok yani sadece elf. buda ankaradan bi manzaradır.

not: demekki bende agility ozurlusuymusum lol =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 31 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
bu arada her wow oynayan kisi ingilizce bilmek zorunda degil. hadi cat pat biliyor bir ingiliz gibi telaffuz etmek zorunda hic degil. Ve insanlarla bu konu yuzunden dalga gechmek hic hos degil...

sana katılıyorum abi.... gülmek yerine olm oyle değil boyle diyerek ogretilmesi daha iiyidir..

Biz eskiden Darklight ile uo oynardık... ben odun gibi soylerdim o dogrusunu ogretirdi.. Wow da yine yanlız bırakmadı herşeyin okunusunu demir ( darklight) kardeşimizden ogrendik :D saol kenk :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...