Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada kimi tutuyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
liverpool
because you'll never walk alone

forması, seyircisi, tarihi(15 yıl şampiyon olmadılar ama bu sürede 1 uefa kupası 1 de CL kazandılar ki hala ingilterenin en çok şampiyon olan takımı ve 10 tane büyük londra klübünün toplamından daha çok şampiyonluğu var) herşeyi güzel geliyor. yeni stadları stanley park'ı pek beğenmedim ama bi maçta görmek gerek.
Mesaj tarihi:
real madrid..

sadece r.carlos oynadıgı için..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
İngiltere'de Manchester United'a aşırı sempatim var ne duruma gelirlerse gelsinler Manchester'ı tutarım bir de İtalya'da Inter'e aşırı sempatim vardır hatta Beşiktaş olmasa Interli olurdum Türkiye'de başka takım tutmazdım o derece...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 28 Ekim 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Fenerbahce ;)=

en nihayetinde bi avrupa takimiyiz yani degil mi :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Chelsea[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj Voys tarafından 29 Ekim 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
küçüklğümden beri barcelona'yı çok severim...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Juventus'a büyük ilgim var, ben çooooooooook küçükken edgar amcayı çok severdim o yüzden sempatim var Juve'ye.

Bi de Valencia'yı çok severim ilk nedeni yıllar önce turuncu formasını çok beğenmiş olmam ve maçını izlemem sonra takip ettim maçlarını hep.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
said:
DoruK, 29 Ekim 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
Juventus'a büyük ilgim var, ben çooooooooook küçükken edgar amcayı çok severdim o yüzden sempatim var Juve'ye.

Bi de Valencia'yı çok severim ilk nedeni yıllar önce turuncu formasını çok beğenmiş olmam ve maçını izlemem sonra takip ettim maçlarını hep.
Az önce Milan'a 3-1 yenildik. Chimenti iki tane hatalı gol yedi. Sahada da futbol değil sokak dövüşü maçı vardı... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Barcelooona Barcelooona Oooooo Oooooo Ooooooo

OooOoO oOoOoO Barcelooona ChampiOoon[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
AC Milan. Çok severim milanı w8 ve w9 da da hep mılanla oynuyorum zaten.Ama Vieri yanlış transfer[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
Sempati duydugum takimlar Liverpool ve Celtic[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
8 yaşındayken hediye edilen imzalı bir Juventus forması yüzünden Forza Juve.
Hatta Fener yıllar önce Juve ile CL maçı oynadığında tarafsız olacak kadar severim.[signature][hline]rtc
  • Yeni Oluştur...