Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada kimi tutuyorsunuz?

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

said:
zamo, 28 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
tellos, 28 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
liverpoll

said:
nindalf, 28 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Cok sıkı chalsea taraftırımdır. İngilterede bana göre farklı bir takım.

Yahu tuttuğunuz takımın bari ismini doğru bilin de yazın :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 29 Ekim 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

MANUTD
Kesinlikle. Turkiye'de bile merchadise pazarina bu kadar hakim az yabanci takim var heralde. Dun daha ucuzlukdan aldim bi 9 nolu tisortunu daha. Louis SAHA :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 29 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Şu sıra Lyon "in" Real "out sanırım " :)

Valla herkes çok güçlü çok abartı falan die real madrid derdi bi aralar sırf "power play" uğruna, gıcık olurdum. Ben de real madridi severim (tuttuğum ya avrupada en sevdiğim takımlar arasında deildir kesinlikle ama sempatim vardır) ama gücüyle alakası yok. Adamların mantığı çok hoşuma gidiyor. Tamamen ticarete dökmüşler, sırf gelir gelsin diye oyuncu alıp satıyorlar, futbolları zevk veriyor çünkü kazanmak veya kaybetmek dertleri yok, bütün güçleriyle saldırıyorlar sadece, tamamen agresif futbol. Defansları bile r.carlos gibi forvette gezen adamdan oluşunca 2 defansla 5 forvetle oynuyo gibi oluyorlar, hele bir de tüm oyuncular bireysel olarak çok yetenekli olunca maçları hep bol gollü geçiyor. Çok gol atıyor çok gol yiyorlar, sürekli kontratak yiyorlar falan. Yani kısaca inanılmaz hızlı ve sürekli değişen skora dayalı bir futbol oluyor. Her an herşeyin olabileceği hızlı futbola dayalı skor tahmini olmayan ama kesinlikle çok zevkli maçlar çıkarıyorlar. Kazanıp kaybetmektense böyle çok gol atıp çok gol yiyerek zevk veren heyecanlı futbol oynamaları kesinlikle çok büyük zevk bence seyirci açısından.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...