RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Lazio[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 barcelona 4ever :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [Bu mesaj tony_montana tarafından 28 Ekim 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Cok sıkı chalsea taraftırımdır. İngilterede bana göre farklı bir takım.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 . [Bu mesaj nindalf tarafından 28 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 celtic[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 celticli birini buldum soriim hep merak etmişimdir derbilerde glasgow mu önde celtic mi?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ray konuyu uzatmanı tavsiye etmem msjlar siliniyor çünkü[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Juventus çok seviyorum[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rangers ne yazikki:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: fede, 28 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Juventus çok seviyorum harbiden çok merak etmişimdir avrupada bi takım nasıl tutulur die yani ben şahsen onlar gol yedikçe daha çok mutlu oluyorum:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ich liebe dich Bayern :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Liverpool,Barcelona,Manchester utd. ilk 3 lu[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acıların takımı inter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: zamo, 28 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: tellos, 28 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: liverpoll said: nindalf, 28 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Cok sıkı chalsea taraftırımdır. İngilterede bana göre farklı bir takım. Yahu tuttuğunuz takımın bari ismini doğru bilin de yazın :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 29 Ekim 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 MANUTD Kesinlikle. Turkiye'de bile merchadise pazarina bu kadar hakim az yabanci takim var heralde. Dun daha ucuzlukdan aldim bi 9 nolu tisortunu daha. Louis SAHA :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Şu sıra Lyon "in" Real "out sanırım " :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BulletRide, 29 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Şu sıra Lyon "in" Real "out sanırım " :) Valla herkes çok güçlü çok abartı falan die real madrid derdi bi aralar sırf "power play" uğruna, gıcık olurdum. Ben de real madridi severim (tuttuğum ya avrupada en sevdiğim takımlar arasında deildir kesinlikle ama sempatim vardır) ama gücüyle alakası yok. Adamların mantığı çok hoşuma gidiyor. Tamamen ticarete dökmüşler, sırf gelir gelsin diye oyuncu alıp satıyorlar, futbolları zevk veriyor çünkü kazanmak veya kaybetmek dertleri yok, bütün güçleriyle saldırıyorlar sadece, tamamen agresif futbol. Defansları bile r.carlos gibi forvette gezen adamdan oluşunca 2 defansla 5 forvetle oynuyo gibi oluyorlar, hele bir de tüm oyuncular bireysel olarak çok yetenekli olunca maçları hep bol gollü geçiyor. Çok gol atıyor çok gol yiyorlar, sürekli kontratak yiyorlar falan. Yani kısaca inanılmaz hızlı ve sürekli değişen skora dayalı bir futbol oluyor. Her an herşeyin olabileceği hızlı futbola dayalı skor tahmini olmayan ama kesinlikle çok zevkli maçlar çıkarıyorlar. Kazanıp kaybetmektense böyle çok gol atıp çok gol yiyerek zevk veren heyecanlı futbol oynamaları kesinlikle çok büyük zevk bence seyirci açısından.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Los Galakticos forza Real derdim bi ara ama o kadar istikrarsız oynuyorlarki maçlarını anlam veremiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 NAPOLİ.......[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cska moskvaa :D ben rus sayilirim,yani annem rus :) o yuzden heralde :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 barça[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 REal Madrid cünkü herzaman en iyiler herzaman en basarılı olan takım ve Ronaldo orda oynuo =) bide milan taraftar bakımından brigaterossonere![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Juventus[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arsenal[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar