Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada kimi tutuyorsunuz?

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

trömsö[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
tony_montana, 28 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
cintonik bi kere de adam gibi bi yorum yap ayrıca ortalığı karıştıran cintonik ama silinen benim msj ım bi anlam veremedim doğrusu

Burda kişileri tartışmıyoruz, burda futbol tartışılıyor. beğenmediğiniz mesajlar atan kişilere özel mesaj ile düşüncelerinizi yollayabilirsiniz. O kişiye adam gibi yorum yap der isen bu uyarının avrupada kimi tuttugun konusu ile ne alakası var?

Baktın sacmalıyor, baktın yazdıkları beş para etmiyor, ozaman neden cevap veriyorsun ki?

Not: uyarı mahiyetinde ekledim bu mesajı. Konu bu sekilde uzamasın zira konu ile alakasız atılan mesajlar zaten silinecek. Devamı olursada mesaj silindigi halde ısrar edilirse bölümden banlanıyorsunuz kural gereği. Cevap verilcekse veya şikayetiniz var ise özel mesaj atabilirsiniz bana.[signature][hline]*

[Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Barcelona

Neden ;
1ooYıldır [ Yanılıyor Olabilirim ] formasına reklam almıyor, stadında olay çıkmıyor, kaliteli yönetimi ve kadrosu var, en ba$ta efendiler[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...