Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet Ve Araba Secimi ?

Berzah

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Simdi 1988 dogumluyum Ocak 14 , bu istatisliklere gore bana ehliyeti en gec mart 2006 de alacagim soylendi dogrumudur..
Birde 50 Milyara kdr sinirim war araba konusunda.. Katiyen 1 milyar bile gecemiyecek Ne onerirsiniz ? Ufak Spor A3 tarzi yada Arazi araci dusunuyorum ?[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Arazi aracı olarak Nissan Pickup, Isuzu D Max gibi modellere bakabilirsin. Tabi 1. köprüden geçişleri yasak onu da düşün.

Isuzu D MAX 3.0 4x4 46 milyar. Otomatiği 49 milyar.
Nissan Pick Up Rally Raid de 50 milyar. 2.5 TDI sadece düz vites. 2005 4x4 skystar o da 48 milyar.

A3 25.822
A3 1.6 FSI 26.875
A3 1.6 tiptronic 28.401 Euroymuş (baz versiyonlar)

Ne alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan

[Bu mesaj Mino tarafından 02 Kasım 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. el araba alman tavsiyedir. Acemiyken sıfır araç üzebilir.

50 Milyara sıfır A3 1.6 alınabilir, biraz aksesuarı tıfıl kalır. Ama hala 2. el konusundaki tavsiyemin altını çizerim.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Babamin dediginie gore bu konularda bilgim cok az cunku .. 2.el araclar cok uygun diilmis ama 0 araclar rahat aliniyormus boyle bisiler dedi.. Arazi araclarina gelince Range Rover fln baktim sahibinden de ama 98 en iyiye gelio yani cok zor.. Sanirim A3 olcak..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Cafein gibi dusunuyorum.Ikinci el araba alman senin icin daha mantikli olacaktir.Eger 0 araba istiyorsanda

Yeni Astra GTC Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat(YTL)
39.990.00 YTL

almani tavsiye ederim.Cunku alacagin hic bir arabada ids plus olmucaktir.[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 02 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
ben 307 cc önerebilirim 17k km 2005 model 42 milyar(sahibinden.com'da baktim da, fiyat çok iyi yani.. isteyen araştirsin linki :P) normalde 56 milyar olan bir araba yani. güzel bence

o kadar pahalimi bu ccler ya ? 0 gtc 39 milyar hehe[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 50 milyar verilirmi 2. el arabaya? Yanitabi verilirde araba ne biraz büyük baş kaçar o araba sana.
50 milyar para çıkmışken cebimden sıfır araba alırım ne milletin eskittiği gelecekte çıkaracağı masraf büyük bir kumar olan arabaya yatırayım. BMW ler neden garantisi bitince satılır? Servisleri pahalıdır çünkü millet uğraşmamak için elinden çıkarır. Böylesi bir arabayı neden alsın adam dertsiz başına dert açsın.

Bence sıfır al bende ilk araba olarak sıfır arabayla başladım. Benden kaynaklı hiçbir sorun olmadı birkere arkadan çarptılar sadece. Onun dışında arabaya hiçbir zarar vermedim. Tavsiye ederim :)

Birde ehliyetini al hele bi ondan sonra bu konuyu tekrar canlandır senin için daha hayırlı olur hem piyasada daha yeni modeller olabilir hemde fiyatları değişiklik gösterecektir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bence tüm acemiler(trafik acemileri, direksiyon acemileri..) compact ve az beygir gücüne sahip araçlar ile başlamalı. aksi halde aracı dizginlemek için de efor sarf edecekler.

özellikle yağmurlu havada en basit dönüşlerde bile spin atan bir çok acemi sürücü görüyorum. bana göre alışma evresi için compact ve düşük beygirli araç en iyisi.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer acemı degilim diorsan ve 2 . el e eyw diorsan 3 20ci 2000 en fazla 50 mılyar pazarlık fln yapılırsa 45 e kdr iner Bmw Ci nin karizması hicbirşeyde yok.Ama tabiki 0 diyorsan o fıyata a3 - hyundai coupe - bmw 1 seriside alabılırsın hyundai nin markasınıı duyup öh demyı anahtar teslım 40mılyar yakından bı metalk gri rengıne bakınız cok guzel goruntusu var.Buadara arkadaşım ben 1 kasım 1987 dogumluyum yenı yazıldım sınav 10 aralıktaymıs adam en erken sen ocak sonu şubat başında ehlıyetını alırsın dedi.Yani senin dedigin tarihte almanın mumkunatı yok butun sınavları atladıgını ve surus sınavınıda gectıgını dusunursek bıle cok zor...Cunku bunların belırlı tarıhlerde 3ayda 1 sınavı yapılıyor herkes kafasıan gore yazılı sınav yapmıyor[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda sana katılıyorum.Yeni model A4 ler A6'ya, A6 lar A8'e, A8 ler de uzay mekigi gibi dizayn ediliyor.Herhalde tasarımcıların kolayına gidiyor diye düşünüyorum.[signature][hline]Porsche Cayenne Turbo-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

eskiden her aracın bir karakteri olurdu. evet, her markanın bir çizgisi vardı mesela bmw çift böbrek, mercedes yatay çizgili panjur gibi ama artık döneme uygun bir tasarım belirleniyor. mini, küçük, orta ve büyük diye kodlanacak şekilde boyutlarıyla oynanıyor ve işte size o senenin tüm seri araçları hazır. mercedes ve audi bu bakımdan biraz daha şanslı. çünkü bmw 7 serisinin tasarımını 3 ve 5 serisine yansıtırken aracın eski karizma görünüşünü heba etti. her nekadar audi hayranı olsam da bavyeralı güzel kızın bir önceki çizgilerini beyeniyordum. ağır başlı ve karizmatikti. aynı hata şimdi volvoda da görülüyor. o karizma s80 çizgisini diğerlerine taşımaya çalıştı ve -bence- pek güzel olmadılar.

www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni S40ler özellikle facia. S60 o çizgiyi taşıyabildi ama S40 bence kötü durdu.
Yalnız Volvo'nun dünyada ölümlü kazaya sahip olmayan bir otomotiv firması olduğunu ve ortalama araç ömürlerinin 18.5 yıl olmasıyla da övündüklerinin bir kez daha altını çizelim.

Yine de acemiyseniz, en fazla 1.6 motor, 100 beygir civarında güce sahip olan, dört kapılı ve nispeten sağlam bir şey alın, mümkünse 2. el derim ben. Fazlası size problem ve/veya kaza olarak dönebilir.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

ben istatiski değerleri gerçekci bulmuyorum çünkü satış rakamları ortada :) vir toyota ve vw kadar satamadıklarına göre kazaya karışma oranları da düşük olur elbette. bir de kullanıcı yaş ortalaması yüksek diğer markalara oranla. bu da diğer bir etken.

ama gerçekten de aktif ve pasif güvenlik konusunda dikkate değer çalışamalar yapıyorlar. bence 5 yıl içersinde bir çok ilke imza atacaklar.

www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...