Invulon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Jarhead Bugun sinemada izledim piskolojik/savas filmi, desert storm sirasindaki bi gurup scout sniperin basindan gecenleri anlatiyor piskolojik filmlere hasta oldugumdan acaip begendim tavsiye ederim baya iyi oyunculuk sergiliyor asil karakter Swoff, baya etkileyici. Tavsiye ederim ;) [spo1=filmden bi part]Stupid Marine: Them paintball bullets, they hurt? [shows the Marine on a range, where he gets hit in the face by a paintball] Stupid Marine: Ahhh! Range Officer: Not in the head, staff sergeant, you know the rules. Sgt. Siek: My mistake, sir. [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 jamie foxx previewini izledim sadece. savas filmleri pek hosuma gitmez ama iyi gibi gozukuyo bu. join the dark siiidee...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yönetmeni sam mendes bi kere. american beauty'den dolayı +1 puan kazanıyo. jake gylenhaal da iyi oyuncudur. bakalım film nasılmış daha var galiba gelmesine türkiyeye[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yaklaşık 2-3 gün önce filme gittim,çok beğendim,en az kitabı kadar keyifli,"full metal jacket" tadıda var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet savaşı kahramanlık biçiminde değilde askerlerin psikolojisine inerek onların gözünden yansıtmayı başarmışlar başarılı bi çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşlar ben bu filmin fragmanındaki müziğe hasta oldum.. hni ortalarda giriyor müzik uçaktan indiklerinde.. acaba nasıl bulurum ya :) mükemmel ötesi bir müzikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende aynısını merak ediyorum. 2 fragmanı var birindeki dont worry be happy diğeri nedir bilen söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu arada filmde nba ye baya bi laf sokmuşlar: i love this job :d piyade olduğum her güne şükrediyorum heheh.. hı bideee, luk kam ovır tu dı dark sayd :d, hasta olduk o espriye, sinemada koltuktan düşüyorum.. önümüzde de 2 kız vardı, böle star wars desen " ne o yenilirmi" modunda oldujkları her hallerinden belli, bize dönüp ne var komik bişi mi oldu gibilerinden gıcık gıcık baktılar hahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gayet güzel bir filmdi. full metal jacket'a saygı duruşu bir film olacağını daha filmin ilk sahnesinden anladık derken, ikiye bölünmüş yapı bile (ilk kısmın eğitimde, ikinci kısmın savaşta (!) geçiyo olması gibi) kubrick'in başyapıtıyla benzerlik gösteriyordu. jake gylenhaal rahatlıkla rolünün altından kalkmış, kendisini donnie darko'dan beri severek izliyoruz zaten :) jamie foxx da süperdi. yalnız şu arkadaşın nba'e laf sokma olayını anlamadım. "i love this job" repliğiyle mi nba'e laf sokmuş oluyo ?! yok artık :) artı bu filmin nba le işi ne ki ona dokundursun. saçma olmuş bence o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 muhteşem bir film bana kalırsa. hem askeriyenin etkileri ve savaş psikolojisi anlatımı, hem de bu yaşananların kişisel ve çevresel yaşama getirileri/götürüleri hakkında bayağı fikir veren gerçekçilikte. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu pazar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gittiğinize değecek bir film. onlar o çölde siz sinema salonunda terleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 savaştaki asker psikolojisini iyi veriyor her ne kadar pek savaş filmi havasında geçmese de gerçekten güzel bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya arkadaşlar, o fragmandaki, ortalarda giren harika müzüüü bulamıyorum.. soundtrack albümünün dinlenebilir syafası sayfasından baktım, 20 şarkı var soundtrack albümünde, üşenmeden hepsini dinledim ama yok, o şarkı yok.. acaba fragman için özel bir şarkımıydı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kanye west - jesus walks (jesus walks with me diye de geciyo) olabilir mi ? [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 13:08 tarihinde, arc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 anaa evet ya o şarkıymışşş yaa oha süppersinn saol :).. nası buldun valla bilmiorum ama çok saol heyyyy bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 reca ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hydrate masturbate dehydrate masturbate clean rifle masturbate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Şimdi 720p'sini izledim. Filim çok hoşuma. En çok hoşuma giden de farklı kişiliklere sahip adamları çok iyi toplamışlar. Komik fakat hüzünlü güzel bir filim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar