SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 VAr mı benle kapışan?[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Pençüşe severler güzeli genç üseeeeee.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Profocio Web Hosting
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ne demek bu şimdi tamam mı?[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 demek ki ben kralım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ahahah gelicem aklını alıcam rezil olcan en iyisi gelmeyim[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Gelirim.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Yanarım da halen şu king i birinin bana öğretmedğine yanarım. King bilen birileri olcak dı buralarda dur bakalım bi yamaniyim onlara. Ha bu arada varsa paticik tayfasından king anlatabilecek birisi, ondan da büyük bir hevesle dinlerim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Öne çıkan mesajlar