Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Kadarda Olmaz

olorin84

Öne çıkan mesajlar

osman kılıcımı aldı vermıyo alınınkınıde aldı onuda vermıyo bu arada bız konusurken husmen ın kılıcını ıstıyor onuda alıp vermıycek e donmuş olay
guvenıp vermeyın adama bısı yell atın uckagıtcı vs vs dıye adamın tıcaret hayatını bıtırın GM ler ne yapsınkı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ben parry kasma okulu kuruyorum 15k gold karşılığı gele herkez 1 hafta içinde gm parry olup cıkıcak, heater shield'a deadly poison surup adamın kafasıan vrucaksın o derece.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

bilincli player isterük! BL de horde tarafında bole seyler olmuyo olamazda zaten :) millet en ufak olayda 1231 tane topic org da 1 saat ... sole bole yaptı diye yell macro ya alıyo 3-5 kurusluk item icin kimse karakterinin sicilini kirletmeyi goze alamaz..

bole bisi oldugunda napılır?

offical forum da topic acılır bi kac arkadasını toplarsın .. hede hödö yaptı bu kisiyle bi daha takas yapmayın vs..olayı saati ile gm lere soylersin..sanslıysan(gm ilgili biriyse) item ini geri alırsın ve adam uzaklastırılır..ilgili biri degilse gm topic ini okuyan herkes adamı tanır falan vs..

yine de sole bisi yaparakta kendini guvenceye alabilirsin..misal arcanite reaper yaptıracaksın.. bakarsın kimde var o item kimin yaptıgına bakarsın 3-5 kisi de gorunce aaa bu adam baya satmıs guvenilir biri dersin irtibata gecersin adamla..verirsin itemları adam yapar..
Sosyal ağlarda paylaş

adam cheat gibi bişe kullanmadıkça, oyuncu trade e kendi bastıkça kural dışı olmuyo o yüzden en temizi önemli şeyleri guildylere falan yabtırmak[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 05 Kasım 2005 03:59 tarihinde demiş ki:
item geri alınmaz adam uzaklaştırılmaz burası free uo serverı değil
alışın şuna artık

asıl sen alıs paran la oyun oynadıgına :) gm lere .. kisi bana .. saat .. dk da kufur etti geregini uygulayın lutfen dediginde (eger dogruysa) bi kac sora adama bak bakalım uzaklastırılmıs mı uzaklastırılmamıs mı? bana hic olmadı item verip bisiler yaptırma olayı ama duyduguma gore olayı yine saat verip sole bi olay oldu dediginden sora adamlar arastırıp geri verebiliyomus(kulaktan duyma) adamlar sana sildigin karakteri aynı sekil geri verebiliyosa item i da verir..
Sosyal ağlarda paylaş

küfür etmekle bu adamın yaptığı aynı şey değil ki küfür etmkete yakında suç olmaktan çıkacak.mmo ların genle geçer kuralıdır her ne olursa olsun item geri verilmez çünkü bir kere vermeye başladın mı istismar edilme olasılığı çok yüksek logları kontrol etsinler diyorsun wow da var 70 tane server her birinden günde bir tane gelse böyle hergün bütün server loglarının kontrol edilmesi lazım

çok basit bir örnek vereyim arathi basin de bug var oyunu kazanınca bazen mark of honor vermiyor ticket attım zaten alamıyacağımı biliyordum ama gerçekten bug mı yoksa ben mi bir yerde bir hata yaptım diye adamlar çok net söylediler oyun içinde kaybetttiğiniz herhangi bir item ı geri veremiyoruz diye

char silme hadisesi kesin değil yani char ı sildin geri alabilirsinde alamayabilirsinde o şans işi nekadar çabuk haraket ettiğine bağlı[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle adamın yptığı suc olarak algılanmıo wow da. benimde bir kere arcane crystalimi calmıslardı.. cok konustum bağırdım herkese soledim ama yalan yani. Gm lerden otomatik mesaj gelio hiç birşey yapamayız die.. salaklığıma 35 g gitti işte =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...