ReBeL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 demin bi kac gavur serverinda takildim automsg yapmislar stat sitelerinin linkini veriyor. girdim baktim. saatlere gore oyuncu yogunluklari grafikleri ,oyuncular icin kullandiklari silahlarin istatistikler (her silah icin ayri ) . silahlar icin ayri ayri bomba selfkill rankingleri . daha neler neler . gordum canim cekti . bende isterim bende bende ! :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
vesmor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vurun kediye vurun kediye :) site hazırda izin almak lazım :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hobaa çok güzel olur valla :) hadi vesmor göster kendini yap bi güzellik şu soldatseverlere :)[signature][hline]:0) ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evet istatistik isteriz... Güzel olurdu yani eğlenceli olur, sonra "Baaak ben senden çok puana sahibim benim istatistiim senin istatistiini döveer" deriz filan güzel olur...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 şifreli serverda isteriz :D[signature][hline]|EoA| Turk!5h 50ld!er
nooneelse Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 isterik[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 battlefield 2 hesabı he? www.bf2s.com "the numbers behind bf2" :P ama keşke nerde oynadığın farketmese bfdeki gibi.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Site hazırdaysa kurulsun yahu kedi kızacak değil heralde böyle bir şeye? Bakıp bakıp özenelim hatta http://soldat.inkompetent.org/snstats/?inc=players http://soldat.inkompetent.org/snstats/?inc=clans Bakın ne kadar şahane. [Bu mesaj Adiemus tarafından 05 Kasım 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla özendim ha örenip ben yapcam sonunda :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @Adiemus verdiğin sitede ki istatistikler güzelmiş gerçekten.[signature][hline]:0) ?
Öne çıkan mesajlar