Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock & Rap Neden kavga?

zydar

Öne çıkan mesajlar

Benim müzik anlayışım da bu demek ki. At gözlüğüyle bakıyorum olaya yani. Bu kadarım ben; 50cent rulz bab pls?[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 04 Kasım 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
said:
Kojiroh, 04 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
Bodozlama dalıyorum ama,
o altyapıyı tossurarak da çıkarırım ben. Malum Snoop Dogg yaptı ağzından "çlak çluk" ses çıkara çıkara...

Adamların müzik anlayışı bu..Dinlemek sana kalmış ben dinlemiyorum..Müzik illa gitar-bass-davul olacak diye bir şey yok tonlarca müzik aleti var 100 çeşitde dallanan elektronik müzik diye bir kavram var..Tosur sen o zaman güzel bir melodi yakalarsan yaparız bir altyapı...

O yüzlerce müzik aletinden hiçbirini kullanamayacak kadar aciz insanlar demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik muzik biraz calısmayla fln deil uzun ugraslarla olur.. bu arada rap yapmak cok kolaysa neden herkes rapci olmuyor? neden herkes umit davala hayranı olmadı? neden 2pac'ın sarkı sozleri Yale universitesinde secmeli ders olarak okutuluyor. o adamların hayatı soz yazmak ve soylemek. kendi sesinizi kaydedin, oluyomu bakalm snoop dogg gibi. enstruman diye gurultu varsa, unstrumansız muzigi tercih ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...