shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Us account ım hacklendi.baska us acc veye iletişime gecebilcegim biri olmadı icin buraya soriyim dedim.us te oynayan varmı?oynayan varsa benim icin us nathrezim serverinda ally marit adındaki nicke bakabilirmi oynanıomu die.bide oynanıosa gm e oyun içi post atabilirmisin acc u kilitlesiner die simdiden saolun :([signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben bakarim. Ama saat sabah 3 su an burda, yatmadan forumlara bakiym dedim. Yarin bakar seni haberdar ederim (tabi yarina kadar US'te oynayan baskasi gormezse..)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ilgin için saolasın.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Girdim simdi baktim Marit diye birisi yok oyunda. Guildin falan varsa onlarida yazarsan ben iletisime gecerim ordan birileriyle. Birde bana mail vs adresini ozelden yollarsan GMlere mesaj atip sana ulasmalarini soylerim (umarim ulasirlar) Cok gecmis olsun geri alip esyalarini vs. vermelerini bi sekilde saglamaya calisacagim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 GM'ler sana ulasmazlar, senin onlara ulasman lazim... telefon et.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gecmis olsun shippy :( umarim en kisa zamanda halledersin durumu.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar