Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ajayip bırstım!!!

Anathema

Öne çıkan mesajlar

pipilerimizi gösterelim mi?

ps: yiit özgürü seviorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

yiit özgür..

ben de ilk okuduumda çok bırsmıştım şimdi çok fıtırşk olduğunu anlıyıp mıkrıl yapıyorum ya öyle bişi işte :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 05 Kasım 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi ilhan irem vardı o noldu?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

msn paralı olcakmış?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 05 Kasım 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
gunaydın arkadaslar okuyun ve okuyun :) arkaaslarımla denizde yuzuyorum bole cok mutluyu yanlız ole bişiki nedir bilemicem kopek balıgı felan deyil yani yok ole hayvan garip bişidi karaya yuzuyorumm herkez cıktı ben cıkamadım artık umidimi kestim hayattan şeadet getirip suyun ustune salı verdim kendimi ama bu arada olumune bir goz yası bosalıyo gozlerimden orası ayrı :D

:D:D:.Geberemedin mi:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...