Papaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bankadaki paralar statusdeki gold yerinde gözükmüyor onun gözükmesini nsl yapabilirm.Adamın çantasında nekadar varsa sadece o prayı görüyo bn bankasındkinide görüp statusde yazmasını istiyorum yardım edebilirmsnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sphere sa otomatik gozukur zatende runuo ise nası gosterebilirsin bilemicem[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya bnm ki sphere ama gözükmüyor nsl yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tam emin olmamakla birlikte sphere.ini'deki PayFromPackOnly ayarıyla alakalı olabilir mi? alakalı başka bir ayar düşünemedim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar