Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşten ayrıldım (bayram süprizi)

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

İşten ayrıldım. 2 senedir çalıştığım internet kafe den yarın itibariyle çıkıyorum. adam 2 senedir sigorta yapıcam diyip oyalıyordu. 20 günlük sigorta var ortada. son zamanlarda özel doktorlara para vermek zorunda kalınca karşılık vermek istedim. resmen keriz yerine konuluyordum. hiç haber vermeden bayramdan önce süpriz yapayım dedim :) bayramımı zehir ettin filan diyor. euehuehu .[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Adam hala dü$ünüyodur.
" Alla Alla bu niye gitti yaf " die :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe hadı bakalım gorusmeden sonra alınan kararları merakla bekliyoruz.[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Onur kola ile miğdeyi bozdum 2 aydır halen sıkıntısını çekiyorum. haftaya tekrar gidicem doktora.

gelişmeleri yazıcam :) hafta sonuna kadar idare et, doktor paranı vericem dedi. peşin alırsam dururum, yoksa durmam euheuhe :)

"bu devirde iş bulmak zor" mantığından hareketle bu şerefsizler insanlara böyle davranıyor. 4 tane iş teklifi var bu arada en kötüsü bile buradan iyi, yani neresi zor anlamadım :)[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 02 Kasım 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
İsteyene iş var, yok değil.
Arıyıp da bulamayan varsa, ne diyim onlara...

İyi yapmışsın ayrılmakla, internet cafe de çalışmak zordur baya. Bir de üstüne maaşı almak zordur, zam neredeyse imkansız gibi hele sigorta ıh.

ehuehu doğru iş çok git bi dükkana asgari ücrete haftada 6 gün günde 12 saat çalışırım sigorta istemem de bak nasıl kapışıyolar seni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...