Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Karıştırmadım zaten sonuçta dürüstlüğün de bir şekli vardır kabaca yapılmaz dedim iyi okursan.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1. sayfadan buraya getirmisin :) unutulmustu o;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya onda kusur arama kendin yarat kusurları suratına suratına[signature][hline]Love is pain. Love is sick.. Love is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kızlar şişmanda sever zayıfda sever ata demirer in etrafındaki hatunları görmüyomusnuz adamda para var . zayfı veya şişman olayı değil para olayı :D[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İyi de parayı seven kızı ben napayım diye sorası geliyo adamın. para örneğini geçin artık, zaten kızlar diye kastedilen burada ilişki kurulabilecek düzgün bir ilişki yaşanabilecek kızlar..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi seviyolar merak etme zayıf şişman fark etmez.. insan olsun kavramı önde tutulmalı.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kızlar bir erkeği komple değerlendirir bence. Başka alanlardaki artılar şişmanlık , kısa boy , gözlük vs. gibi kızlar tarafından negatif değerlendirildiği düşünülen özellikleri kapatır yani. Ayrıca kilo vermeye çalışmalısın. Kız muhabbetini falan geç , en başta obezite sağlık sorunudur , ilerde karşına çıkacak sağlık sorunları , kalp rahatsızlıkları falan fıstık..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben ne güsel kızlar biliorum ne adamlarla birlikte ne de yakışıklı erkekler biliorum ne tür kızlarla... bu lafımdan her türlü denklemi çıkarabilirsin ama sonuçta her ilişki iki tarafın birbirini tatmin etmesinden geçio ve bu en çok yaşla ve dönemlerle alakalı bence yani daha genç teen dönemlerinde ilişkiler daha çok dış görünüşle değerlendirilio yani birey dış görünüşe göre beğenebilio yüzdesini bilmirum ama genelde böle oluo daha sonra lisede universitede daha çok popularite sosyallik devreye girio bu da göreceli tabi herşein istisnası olabilir ama daha ileriki zamanlarda hayat vede yaşama unsurları daha baskın gelmeye başlıo acaba karşımdaki bana hayat byu vs vs gibi yani her dönemde farklı şeyler ama şunu söliebilirim şişman olmak kilolu olmak çirkinlik değildir daha iri yapılı tiplerden hoşlanan bir sürü kız varken daha cılız ince erkeklerden hoşlanan kızlarda olabilio yani herkesin bir düşüncesi var ama hayat bir tecrübe seni öle değerlendiren biri karşına bi gün gelirken daha farklı özelliklerinle seni çekici bulan biri de karşına çıkabilir o yüzden bu tecrübeleri tartarak doğru insana ulaşabilir insan yani biri sana kilolu die bakarken biri de ne şeker diebilir... sen bu tecrübelerle flörtlerini yaşıcaksın doğrsunu bulucaksın bence yani ister ter kok ister pastırma kok o kokuna hasta olan da çıkıcak sana çok şey katan biri de çıkıcak vs vs..bunlar benim nacizane görüşlerim yaşım 27 hep uzun ilişkiler yaşadım ki beraber olduum kızlar arasında her telden kız var şu an deli bir doktorla beraberim çok ta mutluyum yani bende zayıf biri sayılmam ama her seferinde azimle koştum peşinden yani bunda ona karşı tavırlarında karşı cinsi etkilemende önemli bir etken .. bana fikrimi sorarsan erkein makbulu göbekli olandır neden mi diceksen hayatta belli tatların keyfini almıştır bizim gibiler :P ama her zaman kilo vermek te elinde almak ta elinde herşey bir nevi irade yani mesela ben askerde 15 kilo birden verdim ki acaip rahat bir askerlik yaptım kendimi spora vermiştim ondan önce sahip olduum kiloları o dönemdeki kız arkadaşıma borçluyum mesela (çok nefis yemek yapardı :P ) ama zaten zaman ilerledikçe sende gelişimini tamamlarken vucudunda olumlu gelişmeler boy uzaması vb şeylerle daha düzgün bir hale geliceksin ama eğer sağlıklı olmak istiosak ki buna bende dahilim spor u hayatımızın bir parçası haline getirmemiz lazım. yatakta bile yaptığın bel ve vucüt hareketleri bile periydik olarak devam edersen vucudunda gereksiz yağların erimesine yol açar.aburcubur dan kaçın ki eraf bilimum aburcuburla dolu.. sonuçta yanlış bişi dediysem affola kendine güven hiç bişee kendini sıkma bu yaşadığın herşey bi tecrübe ve nasıl olsa binlerce karşı cins var etrafında .. sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bayanları tek bir isim altında toplayarak aynı davranışları göstermelerini bekleyemezsiniz. ama şahsen ben de bakımsız bir karşı cinse yanaşmam,koku önemlidir yahu.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kardeşim öle gün gelir ki biri çıkar o kızın karşısına sen onla bunla düştün kalktın ben öle yaz kış kaşar kokan hatun sevmem der çıkar işin içinden..düşmez kalkmaz bi allah...sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 allahından bulsun de ona inat 5 kilo daha al :P[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 erkekler nasıl şişman kız istemezse kızlarda şişman erkek istemez[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 95 kiloyum daha kız bakmadı ama bkara daha zman var:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 boy kaç :D[signature][hline]yeni geldin ve site hakkında hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi -_- beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 bana bişimi dicen koçum al burdan de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dufrasne, 05 Kasım 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Kızlar bir erkeği komple değerlendirir bence. Başka alanlardaki artılar şişmanlık , kısa boy , gözlük vs. gibi kızlar tarafından negatif değerlendirildiği düşünülen özellikleri kapatır yani. Ayrıca kilo vermeye çalışmalısın. Kız muhabbetini falan geç , en başta obezite sağlık sorunudur , ilerde karşına çıkacak sağlık sorunları , kalp rahatsızlıkları falan fıstık.. Bencede kilo wermen lazım.Yoksa buyuk hastalıklar pesını bırakmaz yatalak olur we yerınden hareket edemezsın.Eger bence kılo werıceksen once saglıgın ıcın..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 para çok önemli gerçekten. zayıflamak ta zor değil aslında bu da sana gaz olur. o konuşmaları nasıl yaptı anlayamıyorum, yazık. doru düzgün şekilde olmaz diyebilirdi yani.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ıy bende sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 önemli olan aklını kullanmak...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaa önemli olan özgüvendir.Meselaa şöyle anlatiim.Bi arkadaşm bi kızdan hoşlanıyordu ama cidden çirkindi.Çok farklı(!) bi taktikle bi kaç taşş kız arkadaşımızın fotolarını aldık ve arkadaşın cüzdanına yerleştirdik.sonra kız-ben-arkadaş(cem) oturduk . ben cüzdanını aldım cem in oo cem bunlar kim dedim o da saydı şu çok yakın bi kız arkim, şu eski sevgilim falan diye..kızın bana akşam yaptığı yorumu aynen aktarıyorum : yaa beybin bu çocukta bişeyler warki bu kdr güzel kızlarla çıkmş(Ben tabii destek "yaa heralde kızım kaçırılır mı yaa!) (ama cidden kafa olarak harika bi insandır tartıştığımız o değil yanii sdce kızın tipe bakıp çıkmak istememe durumunu safdışı bıraktık) bu arada 3 gün sonra çıkmaya başladılar uzun bi süre çıktılar..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: malik, 05 Kasım 2005 09:39 tarihinde demiş ki: 95 kiloyum daha kız bakmadı ama bkara daha zman var:) ben gibi =)[signature][hline]Got some death! To DO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Valla benim kuzende şişko oyle cok degil ama şişko yani... kızları goturuyo cunku guveni var.. Bu olaylar yakışıklılık kadar karizmayada bakar.. Stifler Show[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ne bakımdan şişman erkegi sevmez=yüzün güsel olur yakışıklı cocuk olursun ama şişman olursun.şişimanlık falan yalan olur onun harici hem şişman hemde tip yoksa.kısaca begenmiyolar yani ayıriyyetten tipin yoksa ortamdaki şeklin,tarzın arkadaşların çevren falan yeterli olabilio tabi [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 05 Kasım 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kendi adıma konuşayım gerçek aşk arıosam şişmanmış zayıfmış farketmez. boşveer beğenen beğenir. beğenmiosa da kendi bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eğer duygularını hiç görmediğin ve hiç tanımadığın insanlarla paylaşıyorsan şu an git bir intihar et sen en iyisi! Arkadaşım git toparla kendini acıma kendine ayağa kalk ve gereken neyse onu yap gerekirse kilo ve veya spora git yada çeneni geliştir ve o 2 paralık kızdan daha iyileriyle önünden geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 09:48 tarihinde demiş ki: boy kaç :D 1.84[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar