daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Okulda bile önce gruplasmalar dis gorunuse gore olur aksini soyleyen olmaz heralde, yakisikli erkekler güzel kizlar grubu vardir, göz önündedirler cünkü. İyi insanlar kotu insanlar diye ayrilmalar sonradan oluyosa oluyodur.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben kitlememismiydim bu topiciii;) daverc in acıklamaları cok yerınde hepsıne katılıyorum[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: daverc, 04 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Okulda bile önce gruplasmalar dis gorunuse gore olur aksini soyleyen olmaz heralde, yakisikli erkekler güzel kizlar grubu vardir, göz önündedirler cünkü. İyi insanlar kotu insanlar diye ayrilmalar sonradan oluyosa oluyodur. bu doğru. belki de hayatları boyunca benzer hissiyatlarla karşılaştıkları için birbirlerini çekiyorlardır. Yani iyi göründükleri için benzer hayat koşullarından geçmişlerdir. Dolayısıyla hissiyatlar benzer.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tencere yuvarlanır kapagını bulurmus derler merak etmeyı n bulur yada başka bi atasözü war her kör satıcının bi alıcısı wardır :)[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gayette dombiliyim,kimse sevmesin o sevsin yeter bana. Seviyoda zaten. :P[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla oldukca yapılı arakadaslarım var ve yanındaki kızı görünce agzım acık kalıyor alakası yok kendine güven çene işi herşey :=)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kısacası sen zayıfla. İlk görüşmelerde hep uzun vadeli görüşmelerde çoğu zaman kaybedersin[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla benıde seven cıkmadı :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence 4 tip kız vardır.. -erkeğin cebini seven -erkeğin vücudunu seven -erkeğin düşüncelerini seven -onu insan olduğu için seven... ama ne yazıkki şu dünyada 1ve2 ağır basmakta bnce yapılcak en güzel şey bütün erkekler 5 kuruşsuz gezsin :-p -şaka şaka - kız milleti dönektir yaşayarak öğrendim , göbekliyim bnde tanıyanlar bilir ama yapım kaldırıo bi şekilde hayat şartlarım ona uygun durumda bi kız için bunlar bozamam şahsen. ama en son sinirlendiim kişi yüzünden body e başladım. şu an eşşek gibi kas yapıorum 4 ay sonra o kızı göreim bakalım... ağzını açık bıraktırıp içine sinek kaçırttırmayan şey olsun.. bıktım bu kız milletinden konuşmak bile dert olmaya başladı yardım edersen en iisindir seversen düşmansındır , konuşursan dedikodu konususundur , yanlarında espri yaparsan kesin salak salak gülerler bişi anlamadan... yapış tarzına gülerler saatlerce onların kafasının nası çalıştıını hiçbirimiz bilemeyiz bilsekte neye yarıcakki ztn herkes birbirine üreme mantığıyla bakarsa 6 milyarlık dünya nüfusu olur 60 milyar , arada biz garibanlar napıcaz.. sırf üreme mantığıyla bakmyıp birilerini sevdiimiz için çektiimiz acılar yetmez mi yaa... bunlar benim şahsi görüşlerim okuduysanız teşekkür ederim saygılarımla[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 daraldım..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 uzun bir yazı yazdıktan sonra "saygılarımla" gibi bir ibare ekleme psikolojisi var bi de :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya kimsenin fiziksel görünüşüne bi saygısızlığım eleştirm olamaz herkesin zevki ayrıdır Ben kilolu bayanlardan hoşlanmıyorum hatta balık eti hatunlardanda hoşlanmıyorummm incecik olucak böle çıtı pıtı:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 vishkii kısaca zayıf kızlardan hoslanıyorum deseydin ya hacım heheheee[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 konumuz kilolular be abi onlarada değinmek lazım :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki: konumuz kilolular be abi onlarada değinmek lazım :P bak onu düsünmemistim haklısın:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: uzun bir yazı yazdıktan sonra "saygılarımla" gibi bir ibare ekleme psikolojisi var bi de :) o benim tarzım biraz bakınırsan neredeyse her mesajıma koyarım ciddi olduum :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Görünüşle alay etmek hayvanlık olur.Tabi bi de şöle bişi var.Kendisi görünüşü üzerinde etki etmişse alay ederim.Mesela kaşını kazıtan bi adam vardı.Ciddi LöL' lük bi arkadaştı kendisi.Ya da oranı buranı çektirir gerdirir kırptırırsın.Ölesiye dalga geçerim yakışmadıysa.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Görünüşle alay etmek hayvanlık olur.Tabi bi de şöle bişi var.Kendisi görünüşü üzerinde etki etmişse alay ederim.Mesela kaşını kazıtan bi adam vardı.Ciddi LöL' lük bi arkadaştı kendisi.Ya da oranı buranı çektirir gerdirir kırptırırsın.Ölesiye dalga geçerim yakışmadıysa. ama sen demiyomuydun kendi secimi diye adamın kendi secimi sen bak diyemi yapıyo;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yok ben görünüşe "gülmek" konusunda dedim.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 severler abi niye sevmesinler...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhyls Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben göbeekli erkek severm böle yatcan yastik misali basini koycan .. mesela ben konsere giderken yanima göbekli erkek aliyom yatcam zaman basimi dayiom oohh kebap[signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bizim bazılarımız nasıl balık eti hatunlarda hoşlanıyorsan (Örn:Ben) onlarında türk kası olan erkeklerden hoşlananları var. Sonuçta zaten hepimiz birgün şişmanlıcaz :D Sizi şimdi beğenmeyen yaşlanınca hiç beğenmez.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Göbekli erkek yerine yastik ile de halledebilirsin bu durumu, denedin mi bilmiyorum.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Göbeğin yok diye kıskandın galiba penth :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Rewendor, 04 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Şimdi ilk olarak gerçek aşkta tip çok önemli olmaz çünkü kişinin karakterine duyulan sevgidir o. Ama direk öyle bir şeye de başlanmaz tabii bu durumda tip biraz öne çıkabilir. Evet, şişmanlık belki bu konuda biraz dezavantaj olabilir ama herşeyden önce kız kusra bakma ama gerçekten fazla hayvanca bir cevap vermiş. Tamam belki hakkaten böyle düşünüyordur. Ve hani içi dışı bir insan olmak istiyordur da dürüstlüğün de bir edebi vardır öyle patavatsızca söylenmez söylenecekse de. Zaten o kızla bir yakınlaşmanız olsa da sana layık biri olamayacakmış bu basit karakteriyle, o bakımdan rahat olabilirsin. dobra olmakla kabalığı karıştırmamalı[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar