Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior

erayyirik

Öne çıkan mesajlar

:)
Bak arkadaşım her karakterin kendine göre avantaj ve dezavantajları war ....Bunları kendine göre yorumla ve sana en uygun karakteri seç...Sana başka bir tavsiyede bulunamayacam..Ama yeni karakter açtığına göre lvl in olamayacağını tahmin ediyorum.Bir karakter in sağlam olabilmesi için lvl ve item şart...Eğer ikiside yoksa hiç bir karakter sağlam olamaz...
60 dan öncede bi chardan sin hariç medet umma...[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
CLan : T®
NP :35.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Düşman : Yeşil Şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

tmm ilerde güçlü olcak yani çünkü ben paper flameylede oynadım bu lvlda bundan çok daha güçlüydü tek fark bunun canı daha zor bitio daha zor ölüo yani tavsiyen ilerde warrior güçlü olurmu?[signature][hline]malesya serveri
ırk:orc
lvl:henüz 36 ama yeni başladım
job:paper flame

hepinizi beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 61 bp de oyunadım lvl 61 dp de oynadım ya bi türlü kurtulamadım şu soulslayerdan, adam deli gibi cz de beni kovalıyo (çok mu ezik gördü acaba beni :) ) hoş defans prieste en fazla 800 vuruyo ama 800 800 vuruncada acıtıyo be abi. yani toplam 8 vuruşta mefta oluyom (heal basmassam) işte bu sağlam olmayan bi char örneği sana. (tüpçülüğemi başlasamki?)
gel gelelim sorunun cevabına.
Kardeşim bak sana kısa bi mantık. Hiç "taş , kağıt , makas " oynadınmı? basit bi oyundur taş makası , makas kağıdı , kağıt taşı ezer. aynı mantık burdada var ama biraz daha kombineli bir hali. yani olay lvl e ve item e bakıyor.
item = lvl 60 adamı direk 70 yapabilecek itemler var gerisini sen anla
lvl = sabır işi başka bişi değil
lvl+item = sağlam bir char.

Saygılarımla FeatherblesS :)
Sosyal ağlarda paylaş

62 den önce warrior la ilgili birşey sorma zira hep ezik olacaksın 60 da iyi bir char olacaksın 62 de warrior olacaksın 65de tank warrior olacaksın 70 gene gelior cinsinden bişi olacaksın
arkadaşın dediği gibi lvl herşey herşeyde sabır işidir[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(68)
OMG Yine Dumi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkancab, 05 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle

bir elinde raptor bir elinde cs olanları kasma onlar sende öyle görünüyor atack halindeyken kalkanı takarsan daha sonrada raptoru 2 side görünür..[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(68)
OMG Yine Dumi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkancab, 05 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle

o elinde 2 silah olanlar bug kardeş. hile falan değil.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 03 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
said:
wastyrx, 03 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
oynamasını biliyorsan, biraz da itemın warsa her karakter güçlüdür...

deme be

asadafa la manyaq yalan mı dedim:D:D:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
Sosyal ağlarda paylaş

bug diyorsunuzda nasıl bug yahu adam human gelmiş tamir yapıyorr elinde forazzinin kalkanı var diğerinde raptor sonra bi karus elinde iron impact var kobvaliyorum 500 damage vryrm snra elinde kalkan + impacxct buyuk bir cesaretle bana geri donebiliyor ve dalip olduruyor dmaageim 200 e dusuyor adamin damage da 600 tek el silahla okadar vuramas bug osla birde bir warior gordum talos kesiyordu arki 3 kez yattı daha sonra bana biirak dedi bir elinde kalkan diğer elinde raptor talosu kesdi bu da mı bug
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkancab, 05 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
bug diyorsunuzda nasıl bug yahu adam human gelmiş tamir yapıyorr elinde forazzinin kalkanı var diğerinde raptor sonra bi karus elinde iron impact var kobvaliyorum 500 damage vryrm snra elinde kalkan + impacxct buyuk bir cesaretle bana geri donebiliyor ve dalip olduruyor dmaageim 200 e dusuyor adamin damage da 600 tek el silahla okadar vuramas bug osla birde bir warior gordum talos kesiyordu arki 3 kez yattı daha sonra bana biirak dedi bir elinde kalkan diğer elinde raptor talosu kesdi bu da mı bug

evet hepsi bug. sen de öle gozukuo. bi arkadasına dene istersen. kalkan tak çıkar falan hem silah hem kalkan. bugun bizim arkadas da +8 ib ile +8 horn bow 2 elde ayrı ayrı gozukuodu.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...