erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadaşlar warriorlar benim mageden hep daha güçlü oluodu bende warrior açim dedim ama nedense fazla güçlü olmadı.benmi hata yaptım[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lvl in ,itemlerin ve statlarını yazarsan yardımcı olabilirim[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla hata yaptıgın kesinde warriorda yada magede aramamak lazım bu hatayı...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bak.lvl 35 hp 90 str 152 elimde +2 83 attacklı flamberge üstümdede full plate var.sizce devam edimmi yoksa başka adammı açiim not:adamı açalı fazla olmadı[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Level 60 dan önce bütün oynayacağın class lar böyle olacak. "Oyuna devam edim mi?" gibi bişe söylüyosun sen...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :) Bak arkadaşım her karakterin kendine göre avantaj ve dezavantajları war ....Bunları kendine göre yorumla ve sana en uygun karakteri seç...Sana başka bir tavsiyede bulunamayacam..Ama yeni karakter açtığına göre lvl in olamayacağını tahmin ediyorum.Bir karakter in sağlam olabilmesi için lvl ve item şart...Eğer ikiside yoksa hiç bir karakter sağlam olamaz... 60 dan öncede bi chardan sin hariç medet umma...[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Düşman : Yeşil Şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tmm ilerde güçlü olcak yani çünkü ben paper flameylede oynadım bu lvlda bundan çok daha güçlüydü tek fark bunun canı daha zor bitio daha zor ölüo yani tavsiyen ilerde warrior güçlü olurmu?[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 oynamasını biliyorsan, biraz da itemın warsa her karakter güçlüdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: wastyrx, 03 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: oynamasını biliyorsan, biraz da itemın warsa her karakter güçlüdür... deme be[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lol hasmez :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lvl 61 bp de oyunadım lvl 61 dp de oynadım ya bi türlü kurtulamadım şu soulslayerdan, adam deli gibi cz de beni kovalıyo (çok mu ezik gördü acaba beni :) ) hoş defans prieste en fazla 800 vuruyo ama 800 800 vuruncada acıtıyo be abi. yani toplam 8 vuruşta mefta oluyom (heal basmassam) işte bu sağlam olmayan bi char örneği sana. (tüpçülüğemi başlasamki?) gel gelelim sorunun cevabına. Kardeşim bak sana kısa bi mantık. Hiç "taş , kağıt , makas " oynadınmı? basit bi oyundur taş makası , makas kağıdı , kağıt taşı ezer. aynı mantık burdada var ama biraz daha kombineli bir hali. yani olay lvl e ve item e bakıyor. item = lvl 60 adamı direk 70 yapabilecek itemler var gerisini sen anla lvl = sabır işi başka bişi değil lvl+item = sağlam bir char. Saygılarımla FeatherblesS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 62 den önce warrior la ilgili birşey sorma zira hep ezik olacaksın 60 da iyi bir char olacaksın 62 de warrior olacaksın 65de tank warrior olacaksın 70 gene gelior cinsinden bişi olacaksın arkadaşın dediği gibi lvl herşey herşeyde sabır işidir[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaw lvl 60 da master ol skill bug sayesinde ac herşeyin ne olacakki her lvl de alti üstü 5 stat :D(şaka tabi) lvl herşeydir ve en kolay olan şeydir.. item kimine göre hiçbişeydir halbuki en zor şeydir[signature][hline]GOLD_HUNT3R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ozkancab, 05 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle bir elinde raptor bir elinde cs olanları kasma onlar sende öyle görünüyor atack halindeyken kalkanı takarsan daha sonrada raptoru 2 side görünür..[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ozkancab, 05 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: arkadaslar ben lvl 60 wariorum el morad ares ve cz de görduklerimden snra bilgisayimrda bir klasör açtım BANLANICAKLAR Diye el morad olsn karus olsun hiç farketmiyor bir hilesinini skill bugini bir elidne raptorunu diğer elinde scorpion shieldini gördüğüm anda basıyorum prient screene 3-5 kişi oldu yakaladıkalrım herkes bnm gibi yapsın oyun düzeliceklttir buna inaniyorum o yakalaıdıkalrımın hepsini GM in mailine yollicam güsel bir dillede eleştrimi yapicam Herkes dürüst olsun hile hurda kalıcı bir başarı getirmes kesinlikle o elinde 2 silah olanlar bug kardeş. hile falan değil.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: HasMez, 03 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: wastyrx, 03 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: oynamasını biliyorsan, biraz da itemın warsa her karakter güçlüdür... deme be asadafa la manyaq yalan mı dedim:D:D:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lvl 60 olmayan warrior daha tam warrior olmamıştır[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bug diyorsunuzda nasıl bug yahu adam human gelmiş tamir yapıyorr elinde forazzinin kalkanı var diğerinde raptor sonra bi karus elinde iron impact var kobvaliyorum 500 damage vryrm snra elinde kalkan + impacxct buyuk bir cesaretle bana geri donebiliyor ve dalip olduruyor dmaageim 200 e dusuyor adamin damage da 600 tek el silahla okadar vuramas bug osla birde bir warior gordum talos kesiyordu arki 3 kez yattı daha sonra bana biirak dedi bir elinde kalkan diğer elinde raptor talosu kesdi bu da mı bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ozkancab, 05 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: bug diyorsunuzda nasıl bug yahu adam human gelmiş tamir yapıyorr elinde forazzinin kalkanı var diğerinde raptor sonra bi karus elinde iron impact var kobvaliyorum 500 damage vryrm snra elinde kalkan + impacxct buyuk bir cesaretle bana geri donebiliyor ve dalip olduruyor dmaageim 200 e dusuyor adamin damage da 600 tek el silahla okadar vuramas bug osla birde bir warior gordum talos kesiyordu arki 3 kez yattı daha sonra bana biirak dedi bir elinde kalkan diğer elinde raptor talosu kesdi bu da mı bug evet hepsi bug. sen de öle gozukuo. bi arkadasına dene istersen. kalkan tak çıkar falan hem silah hem kalkan. bugun bizim arkadas da +8 ib ile +8 horn bow 2 elde ayrı ayrı gozukuodu.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bug diyorsunuzda nasıl bug yahu adam human gelmiş tamir yapıyorr elinde forazzinin kalkanı var diğerinde raptor sonra Sus Ziyan ne diyon ya tmm git söle Gm e[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ziyan ? uslubuna dikakt et..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar