Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi beyler Attack Powerlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğru diyosun bugs...bende de +9 raptor var suan..silineceği günü bekliyorm..poi basılmamış 204 atak....itemlerim rezalet suan..64 lvl de dm ye giremeyecem neredeyse...shell i geçtim chittin bulamıyorum....kardeşim tarafından hacklendim..ama o hala inkar ediyo...evdeki pc de key logger buldum...allah kardeşleri birbirine düşman etmesin....zaten sadece gece giriyorum...item sağlayabilecek clan varsa uğurunda çarpısırım[signature][hline]nick:UndeRTakeR
lvl:64..%63
class:kaşar HooD..:D..class a bak be:D
server:cyper
NP:3k..(65 olduktan sonra cz de hata duracak)
clan:şimdiye kadar hiç bir clana girmedim
diğer char lvl 60 shaman var master değil satabilirim:D...(xigenon)
Mesaj tarihi:
silinmeden önce +9 raptor isteyen var mı?....boş duruyo beyler..ucuza verecem[signature][hline]nick:UndeRTakeR
lvl:64..%63
class:kaşar HooD..:D..class a bak be:D
server:cyper
NP:3k..(65 olduktan sonra cz de hata duracak)
clan:şimdiye kadar hiç bir clana girmedim
diğer char lvl 60 shaman var master değil satabilirim:D...(xigenon)
Mesaj tarihi:
yenı baktım topıce o acan arkadas 1900 ap sı olan bıde ın+2 gostermıs bılader ver bana sen o ustundekı +3 ve +9 ları gor ap nasıl olurmus vurmusun dupenın gozune sorada ap soruyosun 1 hafta sora ap n 1 olursa sasırma gm yapar acımaz ap lerıne :P yeter artık hergun bırı cıkar 1v1 ısteyen gelsın der bırı ap m cok saglam der ne bu kardes yetenegıne guvenıosan o ayrı ama ustunuzdekı +3 lerden utanın ..
Mesaj tarihi:

[spo1=1][/spo]

asdada süperdir AP :D[signature][hline]
server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Selling Ring Of Magic pm me...

[Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 05 Kasım 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
IN+3....bu adam duperin alası ztnde elf belt +3+4 romlarda+3+4serisi olabilir ap bundan dolayı çok yüksek chitinlerde+8dir ztn...böyle çok item gösteren ap gösteren yığınla adam gördük ama şmidi hiç biri kalmadı çünkü ztn banlandılar^^^lol rulzzzzzz...[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
Mesaj tarihi:
said:
DEmon1987, 05 Kasım 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
alın size bide warior atagı:P üzlmeyin sakın arkadaşlar

[Bu mesaj DEmon1987 tarafından 05 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]

bu usko da değildir.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
  • Yeni Oluştur...