Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya benim bi arkadaşım benim alt karakterimi silmiş ve başka başka karakterler açmış sonra onlarıda silmiş falan bir sürü şey yapmış..şimdi şifremi değiştirdim ama alt karakterimi nasıl geri getirebilirim?duyduğuma göre blizzard böyle sorunlarda yardımcı oluyormuş ama bilmiyorum tam olarak.nereye mail atıcam falan yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Page atıp hangi karakteri istedigini söliceksin. Tam olmasada belli bir tarihe geti atarlar.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oyundan gm ye mi page atcam??öleyse silinen karakterin olduğu serverdan atmam gerekir herlde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evet[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 topic açmadan bende sorayım kaç ay girmezsek karakterler siliniyo? yani varmı böyle bişi[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Aceleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 6 ay boyunca koruyolar sonra ne olacagi belli degil. tabi 2 sene sonra donup silinmis buldugunda ben geri istiyorum dediginde veriyorlar biraktigin sekliyle.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hmm güzelmiş :) 1.5 aydır girmiyorum 3 4 ay daha giremem gibi dersler yüzünden ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Aceleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilUrge Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 daha bugün bununla ilgili topic açtım. gm lere söylemen yeterli. tak diye getiriyorlar karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 her halikarda alırsın geri karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İlla o serverdan girmen gerekmiyo. Ben Haumarush'da bi bug report ettim, çıktın bladefiste girdim . GM geldi bladefistten konuştu benle..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tamam geri geldi saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar