Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proxy ile Msn ve rapidshare Çözümü

streamin

Öne çıkan mesajlar

Programi yukleyin:

hideip

bu program size otomatik olarak proxy atar yani calisan proxyleri kendisi eleyerek size bildirir ,bu calisan proxyleri ayni zamanda msn'de de kullanabilirsiniz (1 yildir falan kullaniyorum ,ayni zamanda rapidshare 'de de ise yarar)

HİDE İP + MSN PROXY (RESİMLİ ANLATIM)

1-programi kurduktan sonra sag altta dunya simgesi cikacak ona sag tiklayip change proxy dediginizde dunya simgesi hareket etmeye baslar ve size proxy aramaya baslar ..

2-ve arama tamamlaninca otomatik olarak ip tanimlar (iste bu ip'yi eger memnunsaniz (explorer'da deneyin)msn de proxy kısmında deneyebilirsiniz ..bu arada programa sag tiklayip about dediginizde proxy adresinizi istediginiz zaman gorebilirsiniz

3-eger proxyden memnun degilseniz sag tiklayip stop hide ip diyebilirsiniz sonra gene acmak isterseniz hide ip'ye tiklayin.

4-MSN DE..calisan proxy'nizi deneyebilir ve baglanti problemlerinde hic degilse bir secenek olmus olur

MSN/tools/options/connection/advenced settings 'de ayarlari girin
(dikkat etmeniz gereken tek sey ip no'yu ve port'u dogru girebilmek'te ..port numarinizi ise ,eger program ip'yi degistimisse: internet explorer/araclar/internet secenekleri/baglantilar /yerel ag/proxy sunucusundan bulabilirsiniz

MSN'DE

İNTERNET EXPLORER'dA

PORT NO' İSE...

5-RAPİDSHARE ve turevlerinde bu yol isler mi ,acikcasi sansinizi deneyin cunkü bu proxyler cok populer olanlar ve o sirada sizden baska bir kisi daha kullanirsa rapidshare bunu engelleyecektir ,ki sansliysaniz yapmaniz gerekenler..:

hide ip ile anlatmis oldugum '1-2-3' no'lu basliklari tekrarlayin o buldugunu port ve ipyi 'PORT NO' İSE...'
basliginda anlattigim gibi degistirin ,ama ip degistigi zaman eger daha evvel rapidshare'e baglanmissaniz baslat/calistir/cookies diyerek gerekli olan cookileri silin(rapidshare.de'ye ait olanlar) bolece yeni ip'niz yeni bir cookie yaratabilsin yani her ip degistirmeden evvel bu cookie temizliginiz yapmak zorundasiniz yoksa anlatilanlar bir ise yaramaz eger programi begenmediyseniz bu proxyleri el ile bulmak zorundasiniz, adresler:

http://www.proxy4free.com
http://www.atomintersoft.com/
http://www.publicproxyservers.com

Not:bu proxyler' de high anonymity ile baslayanlari denemeniz onerilir ancak daha hizli fakat daha az guvenlik icerige sahip adresler icin transparent baglantilari da inceleyebilirsiniz..[signature][hline]Forum

[Bu mesaj streamin tarafından 04 Kasım 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_JackaL, 04 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
peki arkadasım diyelim ki ben elle degistiricem proxy i bu sitelerden de bir proxy sectim proxy yi degistirme işlemini nerden yapıcam ???

Cevap pleaseeeee...!!!

4ve 5 i bastan incele lütfen ;

internet explorer/araclar/internet secenekleri/baglantilar /yerel ag/proxy[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

evet jesterın linkdeki manyak bişey[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...