tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tellosun imzaya bak :D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: tellosun imzaya bak :D ahah süper harbi :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Kocero, 04 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: saviola adamım bea..kesin gol atar diyordum attı helal olsun...bjk ye üzüldüm...ligde ilk 5 e girip taraftarlarını sevindirirler umarım..off bunlar yüzünden ülke puanı düşüyor ona üzülüyorum esas off ki ne off.. tamam canım.. sen sakin ol bi süre forumlara falan bakma.. yazık sana.. hey allahım ya.. CL'de sizden 13 maç daha az oynayıp 8 puan daha az topladık.. Siz acaip başarılısınız ya.. Hakkaten ama.. o bize "0" çekerek getirdiğiniz ülke puanları olmasaydı biz şu anda uefaya bile gidemezdik.. Zaten bu ülkede avrupaya giden Türk takımı sayısı azalıyosa bunda tek suç Fenerbahçe ve Trabzonsporundur.. Gruptan ilk 3 çıkıyor.. doğal olarak bizde çıkıcaz.. zenit ve guimeres iyi takım değiller.. bi lokomotiv moskova neyse zenitte öyle bişey.. gerek yok tartışmaya.. keşke bu haftayı bay geçseydik.. toparlanıp çıkardık sevilla maçına. olmadı neyse yenildik geçmiş olsun futbol bu yenilebiliriz.. önümüzde 2 maç daha var.. alınacak 4 puan bizi gruptan çıkarır..(ve alırız)[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 besıktasın sansı az boyle oynarsa ama ısallah duzelıcektır ..[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beşiktaşın bu sene dinlediğim en iyi maçıydı... umut var gibi.. iişallah geçen seneki gibi iyi sonuçlar almaya başlayıp "kadromuz yeterli" yanılgısına düşmeyiz..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar