Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Merhaba arkadaşlar.. Ultima Online Samurai Empire indirmek istiyorum netten.. CD'sini bulamıyorum malesef çünkü.. Fakat okadar aradım tarım bulamadım.. Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı acba? Nerden nasıl indirebilirim?[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sanırım uo bölümünde daha çabuk yanıt bulabilirsin.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tık [Bu mesaj codename_curse tarafından 02 Kasım 2005 07:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Slayertr de falan kullanabiliyomusnz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 link için teşekkürler.. yaknız linkte demo falan yazıo. full versiyon dimi bu ?[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok demo deil oyun beleş sırf orjinal serverlar paralı[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oooh çok saol kardeş.. yannız bi küçücük minicik sorum daha olucakl.. :) ultima online second age ile ultima 0online samuri empire kısaltmada ikisi de uose olarak gözüktüü için, bu 670 mb küsürlük uo nun samurai empire olduundan eminmisin ? :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eminim 2 saat önce indirdim samurie empire bu arada paticik serverları duruyomu 1,5 senedir oynamıyom valla yılbaşına oynamıcam diye girmiştim :D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 demos falan dio ya demo olmasın inidirom bak :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi farkettim beta yazıyo paticiğin serverı varsa hemen bi test ediyim çalışıyo mu diye bi arkadaş yüklediğini ve çalıştırdırdığın idda da ediyor (başka bi serverda)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ama çalışmsında bi sorun yok public serverdan rastgele birine bastım normal şifre account name istedi[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çalıştırmada sorun olmadı[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 samurai ne ? derby si var mi bunun?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: codename_curse, 02 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: ama çalışmsında bi sorun yok public serverdan rastgele birine bastım normal şifre account name istedi menü değişikmi?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya bi farkı yok ama sorunlu biraz + update edilemiyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 allahımm.. hayatımda bundan daha iğrenç bir program setup ı görmesim.. allah belasını versin.. sıkıştırılmış dosyaları 25 dakkada açtı, 35 dk da setup çekti, uninstall daha da beter, 35-40 dk da programı sildi, upsdate yapılamıo.. EA işte, bedava bişi veriosa direkt uzak durcan.. Nasıl sinirlendim ya oha, bunca yıllık bilg. hayatımda böylesine beter bi setup görmedim, iyyyy... ama download için yardımcı olmaya çalışan kardeşe yine de teşekkür ederim saol..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyriasis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 * Beta update edilmez. * Item isimleri oyun içerisinde garip gözükür. Gözünüzü pek rahatsız eder... Şiddetle uzak durmanız tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar