Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl ağlanır?

utopia

Öne çıkan mesajlar

ejhuaha ağlamak dediniz aklıma şey geldi
ark la lord of the rings izlioz.arkadaş birden ağlamaya başladı.dedim nie aaalıon lan durduk yere.adamın cvp olm yüzük kardeşliği bozuluo.
ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 02 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
sevismek terimini public bir ortamda kullanamazsın.
özel olarak gelir sorarsın.
bunuda sen iyice bi aklını toplayıp düşün.
bilmiyorsan da öğren.

valla bana özelden deseler siz sevişiyo musunuz? diye ozaman yanlış anlıyabilirim :)[signature][hline]:0)
?

[Bu mesaj Krusty tarafından 02 Kasım 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 02 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
ark la lord of the rings izlioz.arkadaş birden ağlamaya başladı.dedim nie aaalıon lan durduk yere.adamın cvp olm yüzük kardeşliği bozuluo.
ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha
hahhha yaw red komedıısn arkadasın daha komedıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

bunu daha önce açıkladım şifrem çalındıı için zynp hesabına giremedim bnde yeni üyelik aldım zeynepp daha snra şifremi çlan kişi tkrar söledi şifrei ben kaldım 2 hesapla fake fln deil yanii snra zeynepp üyeliinde nick deişklii yaptım çnkü ismimle üyelikten skldm isteniosa zynp kitlensn alınsn bişi yaplsn bn MoonZla kalacam ...bncde kullanılan laflara dikkat edilsn umarım yetrli bi açıklamadır!!!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Sosyal ağlarda paylaş

ya dişi insanların oluşturduğu topluluk.
nolur bişi yazarken harf tasarrufunda bulunmadan, doğru düzgün yazın. okuyamıom, okusamda anlayamıom, anlasamda bi b*ka yaramıo çünkü anlamını yitirio.
aynı tasarrufu makyaj malzemelerinizi kullanırken gösterin.
çok çok rica...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 02 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha
zuhahahahahahah o da bişey mi bizim arkadas gorada agladı ceku yakalandı diye D:D:D:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabı ınsan gercek olmadığını bılse de ağlıyabılıo bazen
ama lonely de hakılı onlara daha cok ağlamalı daha cok tepkı gostermelıyız fılmlerle falan gecmıo zaman hayatın gerceklerını ıskalamamak lazım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe. peki :-p

@MoonZ : harbiden dediğin kadar çok ağlıosan melankolik olabilirsin. şaka yapmıyorum, ciddiyim ve melankoli insanı ölüme bile götürebilecek kadar ciddi bir rahatsızlıktır...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...