Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ejhuaha ağlamak dediniz aklıma şey geldi ark la lord of the rings izlioz.arkadaş birden ağlamaya başladı.dedim nie aaalıon lan durduk yere.adamın cvp olm yüzük kardeşliği bozuluo. ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Madcat, 02 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: sevismek terimini public bir ortamda kullanamazsın. özel olarak gelir sorarsın. bunuda sen iyice bi aklını toplayıp düşün. bilmiyorsan da öğren. valla bana özelden deseler siz sevişiyo musunuz? diye ozaman yanlış anlıyabilirim :)[signature][hline]:0) ? [Bu mesaj Krusty tarafından 02 Kasım 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Redogski, 02 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: ejhuaha ağlamak dediniz aklıma şey geldi ark la lord of the rings izlioz.arkadaş birden ağlamaya başladı.dedim nie aaalıon lan durduk yere.adamın cvp olm yüzük kardeşliği bozuluo. ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha hahhha yaw red komedıısn arkadasın daha komedıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 AğLarIm kimSe görmez,ßiLmez...[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahah yazık be adama dalga geçme bukadar. gerçekten duygusal bi insanmış demekki :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi kerede titanic i izlerken ağlamıştı aynı ark:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aaa tıtanıcte ağlanır bıkere[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bunu daha önce açıkladım şifrem çalındıı için zynp hesabına giremedim bnde yeni üyelik aldım zeynepp daha snra şifremi çlan kişi tkrar söledi şifrei ben kaldım 2 hesapla fake fln deil yanii snra zeynepp üyeliinde nick deişklii yaptım çnkü ismimle üyelikten skldm isteniosa zynp kitlensn alınsn bişi yaplsn bn MoonZla kalacam ...bncde kullanılan laflara dikkat edilsn umarım yetrli bi açıklamadır!!!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya dişi insanların oluşturduğu topluluk. nolur bişi yazarken harf tasarrufunda bulunmadan, doğru düzgün yazın. okuyamıom, okusamda anlayamıom, anlasamda bi b*ka yaramıo çünkü anlamını yitirio. aynı tasarrufu makyaj malzemelerinizi kullanırken gösterin. çok çok rica...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sorry...[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 you're welcome...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 estağf. :) sadece düşüncemi söleyip ricada bulundumdu :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Redogski, 02 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: ejhuaha ağlamak dediniz aklıma şey geldi ark la lord of the rings izlioz.arkadaş birden ağlamaya başladı.dedim nie aaalıon lan durduk yere.adamın cvp olm yüzük kardeşliği bozuluo. ben filmin gerisini hatırlamıorum:Dzuhaha zuhahahahahahah o da bişey mi bizim arkadas gorada agladı ceku yakalandı diye D:D:D:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok artık buna pes derım yaw[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ağladığımı Hatırladığım iki film var Yeşil yol, Ve Türk yapımı Reis Bey![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Famy, 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: yok artık buna pes derım yaw aynı lafı bende deim zaten yuh dedim ben orası ayrı:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 filmlerde ağlamayın, yalan onlar, gerçek değil.. malatyadaki çocuk esirgeme hedesindeki çocuklara ağlayın, gerçek onlar, yalan değil...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aglamadıgımı nereden biliyosun zaten oradakileri benim elime versinler ibreti alem için alayı taksim meydanında s.....tobe tobe...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 insan nerde neye ağliacaını kimseye sorck diiil vallah içinden geliosa ağla rahatla budur!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 "sallandırıcam" demek istedindi dimi :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: "sallandırıcam" demek istedindi dimi :) hayır ilk basta nasıl anladıysan ole dedim:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya tabı ınsan gercek olmadığını bılse de ağlıyabılıo bazen ama lonely de hakılı onlara daha cok ağlamalı daha cok tepkı gostermelıyız fılmlerle falan gecmıo zaman hayatın gerceklerını ıskalamamak lazım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehehehe. peki :-p @MoonZ : harbiden dediğin kadar çok ağlıosan melankolik olabilirsin. şaka yapmıyorum, ciddiyim ve melankoli insanı ölüme bile götürebilecek kadar ciddi bir rahatsızlıktır...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 noluo nereye döndü burdaki muhabbet biri bilgilendirsin beni olmuyo ama böyle:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çekiceksin o berbat acıyıııı sonuna kadar çekiceksin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar