Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nasıl yardımcı olabıldı mı zynp??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aşıksın... Unutamıyorsun bazı şeyleri, Dikkat et ÖSS yanar böyle gidersen eğer. Nasıl giderebileceğinide istiyor musun?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zeynep valla bn de össyim en güzeli bl bol ders çalışmak unutmak için işe sarıl:) tabi uzmana çevirelim mikrofonu lord cidden kurtulmak için napması lazım?[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla ben onu düşünüyorum, o beni düşünüo, napçaz öss'de bilmiyorum. :) birbirimize destek oluyoruz siz merak etmeyin.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Maşallah Madcat madem öyle o kalbi niye aldın???[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
zynp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet istiorumm[signature][hline]Again Here!!!
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 MoonZ'la zeynep aynı kişi yanlış olmasın. bi hata yüzünden diğer accountuyla giremiyor..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi geceler arkadaşlar:) lord sana zahmet reçeteyi yaz bırak gelince okucam:) herkese iyi bayramlar...[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol...
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 MoonZ = zeynepp = zynp mi? ya kaç tane accountun var takip edemez olduk :s[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zeynepp nick değiştirerek MoonZ oldu. zynp accountu daha öncede vardı. şimdi MoonZla giremediğinden dolayı zynp'le yazıyor. kapiş? :D[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yazıyorum ama uygulayacaksın... Zor gelsede... 1-Kesinlikle aşk şarkısı dinlemeyeceksin, hatta müzik dinlemeyeceksin. 2-Boş vaktin kalmasını engelleyeceksin özellikle fiziksel açıdan yorucu işler yapacaksın(En basitinden evde annene yardım et) 3-Erken yatıp erken kalkacaksın. Bunları uygularsan ama tam manası ile tabiki, sorununa çözüm olabileceklerini umuyorum...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 02 Kasım 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Madcat, 02 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: zeynepp nick değiştirerek MoonZ oldu. zynp accountu daha öncede vardı. şimdi MoonZla giremediğinden dolayı zynp'le yazıyor. kapiş? :D Maşallah kızın 2 fake nicki var yaw![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fake? isteniliyorsa zynp accountu silinebilir.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Beni alakadar etmez.Alan yöneticilerine filan sor.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sevişmek=iki insanın birbirini sevmesi :)[signature][hline]:0) ?
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hakkatten oha yani sana ne kimle ne isterse yapar sana mı kaldı![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Öyle bir üslupla soru sorulmaz.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sorarlar Madcat. biz alıştık, sende alışırsın :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Krusty, 02 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: sevişmek=iki insanın birbirini sevmesi :) dogrudur efenim cookie kazandiniz, diger arkadaslarda biraz kafalarini toplayip seksten baska seyle dusunmeye baslasin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sevismek terimini public bir ortamda kullanamazsın. özel olarak gelir sorarsın. bunuda sen iyice bi aklını toplayıp düşün. bilmiyorsan da öğren.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sevismek sevismek sevismek[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 *!lolipop atar*[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. [Bu mesaj Madcat tarafından 02 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kavga edeceksiniz PM'den edin lütfen![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bosver ya ne aglıcan hep gül ben ole yapıorum[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kavga yok ortada, kavram karmasasi yasiyoruz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Öne çıkan mesajlar