utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya benim derdim ağlayamamak. terk etti gitti, o günden beri gözyaşlarım ucuna kadar gelip gri kaçıo. ne sövebiliyorum ne bişi elimi kolumu da bağladı gitti. nasıl kurtulunur bu iğrenç acıdan ya?[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Biride bana ağlamamayı öğretsin.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 değişelim:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 biriniz soğan kessin. eeee.. madcat kusura bakma seninki biraz zor iş, ben bile yapamıyorum onu.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağlamayı bende beceremiyordum.ama ağlayabildikten sonra da sık sık ağlamaya başladım:)[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sadece düşünme..bi bakmışsın gözlerin dolmuş..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 piskologa git. yada ağlama boşver erkek adam ağlamaz.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zorlan ağlanmaz onu bilirim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ağlanıcak haline gül? Sonra geçiyo.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ağlamak için gerekenler çok basit; gerçekten üzüntülü olduğunuzdan emin olun öncelikle. Ondan sonra yapılması gerekenler dakkada bir girip çıkılmayan sessiz sakin bir oda bulmak. Müzik çok önemli; ben müziksiz ağlamayı beceremiyorum. Kulaklık ta olabilir ama iyi bir hoparlöre sahip alet çok daha iyi olur (kısacası bir müzik seti). Şarkı olarak ta sakın fasıl, Anathema filan açmayın, ne kadar duygusal olursa olsun o hissiyata sokamaz sizi. Tavsiyem Edip Akbayram, Ahmet Kaya, Gece Yolcuları, Yeni Türkü, Zülfü Livaneli, Işığın Yansıması, Kumdan Kaleler filan olsun (forumdaki duygusal anlarda dinlenecek parçalar tarzı konulara bakınız daha detaylı bilgi için). Bundan sonra yapılacaklar basit; imkan varsa ufak bir alkol de olayı daha kolaylaştırır. Müzik orta seviyede çalarken gözler bir noktaya odaklanıp anılar canlandırılmaya başlanacak ve 2-3 şarkı bu durum korunmaya çalışılacak. Bu süre zarfında iyice ortama girmeniz lazım; çalan şarkıya eşlik etmeyi deneyin. Eğer sesinizin çatladığını, titrediğini hissedebiliyorsanız doğru yoldasınız demektir. Bir süre daha böyle devam edin (ve içkiden bir yudum alın). Sakın araya giren şarkı ruh halinizi bozacak bir şey olması yoksa tüm işler bombok olur. İyice kıvama girince siz farketmeden gözlerinizin sulandığını hissedeceksiniz. Burada şu husus çok önemli: bir kaç damla yaş aktığında sakın onları silmeyin, kuruyan gözyaşının deride bıraktığı his insanı daha da hüzünlendirir; bırakın orada kurusun, kötü bir görüntü oluştursun, önemli olan ağlayabilmek. Bundan sonra ne desem boş; artık doğaçlama takılma zamanı. Kah şarkıyı mırıldanın, kah içkinizden bir yudum alın. Maksimum 1-2 saat bu şekilde devam edebilirsiniz, sonrasında gelen psikolojiniz iyice bombok olacak haberiniz olsun. Hele evde birileri varsa onlara çaktırmamak için göz kızarıklığını saklamaya çabalamak, sesin çatlamasını önlemek vs. zor işler; ama bu işe kafayı koydunuz bir kere. Bunlara da hoş birer yalan bulun. Tekrar söylüyorum en önemli olay odaya dan diye birinin gelmesi ya da kapının, telefonun filan çalması. Bunlar oldu mu baştan da başlayamazsınız çünkü kafa dağılmıştır bir kere. Son olarak bu yapılanlar gece denenirse sonuçta 2 kat daha fazla gözyaşı ve melankoliklik elde edileceği garantidir.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: utopia, 02 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: ya benim derdim ağlayamamak. terk etti gitti, o günden beri gözyaşlarım ucuna kadar gelip gri kaçıo. ne sövebiliyorum ne bişi elimi kolumu da bağladı gitti. nasıl kurtulunur bu iğrenç acıdan ya? Emin ol Zamanla...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: forgiver, 02 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: zorlan ağlanmaz onu bilirim. zorlan ağlayan bi arkadaş tanıorum kızın biri dur lan bak ağlıorum dedi ve ağladı..oha dedim bende.. kız ağlarken de şaşırdı dedi bana:D ben hödööö die kaldım..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 utopıa cım boswerr ağlama değmez hayat bu gozyaslarına dımı ama??? ağlamamak en iisi[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Değil en iyisi. İçini boşaltmak bazen en iyisi. =][signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw içini bosaltmak ii de illakı ağlamk gerekmioo konusarak da bosaltabılırısın içini sonucta ama ağlamak bence güçsüzluk bana zayıflık ıfadesi gibi gelio keske ben de hiiçç ağlamasam[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Neden zzayıflık ifadesi olsun ki? Sen hiç sevinçten ağlamadın mı =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet ağladım hakketen ama işte ozaman da gülebılsek kahkalarla daha ii olmaz mı ? ama haklısın heralde bunda mantık aramak sacmalık ağlıyoruz we bosaltıyoruz içimizi... *!hüngür hüngür ağlamaya başlar *[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimse için ağlamaya değmez. hiç kimse göz yaşlarından daha değerli değildir.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağlayacaksanacıdan milletin önünde ağlamamaya dikkat et sadece ağlamak istiosan ağla ama başkalrının yanında güçlü gözük derim.. yaşadım biliorum çok önemlidir bence..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet lonely we malik ıkınıze de +1[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ama dynun da haklı ıste bu boyle arada bısey galıba anlamak imkansız[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 millletin önünde ağlamak kadart poktan bi olay yok harbiden üff eski günleri hatırladım yaw:([signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Pek olmuyo ama, çekinmiyorum ben millet içinde ağlamaktan. İnsanım ben , duygularım var. Kim ne düşünürse düşünsün, onlar için o acıyı içimde tutamam mesela..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öle düşünürsen senin aksi oaln çevredeki insanların ağzına düşersin sağda solda aa mala bak die konuşurlar,o zihinde olamayan senin dost zannettğin insanlarla bile o muhabbeti yaparlar.. bi bakmışsınki ortada 2-3 insan kalmış,gerçekten sonuna kadar senle gelebilen.. sonra onlarla yavaş yavaş her bi halta ağlamamayı öğrenirsin,ve acılara karşı daha dirayetli olduğunu ve daha oldunlaştığını vs hissedersin..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağlayamamak kötü bşy..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar