Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan sarrafı mı derler ne derler...

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar öyle bi duruma geldim ki artık hani sakın yanlış anlamayın övünmüyorum ki hayatta en sevmediğim şeydir övünmek.İnsan sarrafı mı derler ne derler sanki o noktaya geldim.Artık insanların suratına baktığımda yüzlerini gördüğümde nasıl bi insan olduklarını anlıyorum.
buna şöyle kanaat getirdim.yani bu gördüğüm insanların hakkında ne düşündüysem gelecekte bunları iyice tanıdıkça anlamaya başladığımdan.
bu iyimidir kötümür bilmiyorum ama bana hayatımdaki çoğu şeyi öğretti.
insanlara nasıl yaklaşmam gerektiğini kime nasıl konuşmam gerektiğini falan .
bu da bazen yaşantımda bazı şeyleri engelliyor ama istem dışı oluyor belki de .Ama konuşmalarımda kimsenin kalbini kırdığımı hatırlamıyorum.
İnsanlar tarafından ciddi manada çok sevilen bi insanım.Gittiğim ortamlarda bu sayede çok rahat oluyorum.
neyse konu kendimi pazarlama gibi bişeye kayıyo sanki insnalara bakış açısından nerelere girdik. :S[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de aklıma geldi biraz araştırdım sanıyorum yakışıklı/güzel insanlar toplumda çok daha kolay kabul görüyor, seviliyor , mesleki basamakları bile hızla çıkıyor

ben tipsizim biraz , insan ilişkilerim de kötü , kesin işveren olmalıyım yaf ben hehe[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 04 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
İnsan sarraflığı ile önyargılılığı karıştırmassan mükemmel bi özelliğin var demek yani.

karıştırmıyorum ya merak etme sadece orda anlattıklarım sende önyargı bırakmış ;)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx

Sosyal ağlarda paylaş

Bendede var o.
Hemde önyargıyla karıştırmıyorum.
Ama bazen sevmek istediğim insanların iç yüzlerini bildiğim halde sevmeye devam ediyorum.
Hatta bazen kendi aklımda onlara istediğim şekli veriyorum onlara o şekilde davranıyorum. Ama davrandığım kişilikler aklımda canlandırdığım kişiyle alakası olmadığı için o insanı da kaybediyorum. Ama düzeldim artık şekil vermiorum insanlara olmadığı şekilde.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

@SoulCube
bu insan sarraflığı birazcıkta yediğin kazıklar sayesinde oluyo sanırım
lise yıllarında komplekssiz dostane arkadaşlıklar daha fazla oluyo
canımı veririm arkadaşım için kankam içn yada sevgilim için modu üniversitenin ilk yılıda devam ediyo ama daha sonra kazıklar patır patır gelmeye başlayınca insan biraz daha uzaktan izliyo yeni bi insana yaklaşmamak için yada ilişkide kendini hemen teslim etmiyo güvenmek için
ilk günden aşk sarhoşu olmuyo neyse toparlamak gerekirse
(Yediğin kazığın karesi = insanları kolay tanıma yetisi) bence...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 04 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Ben nicklerini görünce ne olduklarını anlıyabiliyorum. Demekki bende nicksarrafıyım.

evet bende de var bu özellik, ilk görüşte kıl olduğunu anladım

ayrıca sokaktan geçen çocukların hangilerinin beni soymaya çalışıp dayak yeme gafletinde bulunacağını görebiliyorum, geçen gün 2sini aldım aşağı :D

[Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o ortamlarda bızde bulunduk vishki hak veriyorum sana .
cidden dikkat etmek lazım insanların en dost görünmeye çalışıp(bana karşı) en hain çıkabildikleri yer Üniversite.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 04 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
bazı insanlar çok değişik oluyo.
anlayamıyorum , çok çeşitli insanlar var.
aslında herkes ayrı bi çeşit.
hey yavrum be.

aynı kişiliğe sahip olan 2 tür insan gördüm

kaşarlığa yatkın aşırı geveze kızlar(bi anda anlaşılırlar)
yakışıklı olduğunu bilerek/düşünerek sürekli susan insanların kendileriyle konuşmasını bekleyen arada bir gülen niteliksiz insanlara sıcak davranma hastalığına sahip erkekler(herkesi çekiyolar 1 anda anlaşılıyolar)

sanırım sarraflık sadece yüzle olmuyor, o kişide gördüğünüz ilk tepki anlamanıza yetiyor , radikal tiplerde geçerli ama bazılar manyak olduğundan analayamıyorum[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bazıları çok iyi saklıyolar bazı şeyleri.
kokusu sonradan çıkıyor.
kazığı yiyorsun ve o tip insan için bir tanım oluşuyor beyinde , uzak durmaya başlıyosun o tipten.
ama çok çeşitli bunlar , tanımlıyosun tanımlıyosun bitmiyolar.
yeter sıkıldım of.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...