Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 FIFA kurallarını islama aykiri bulan suudi arabistanli seyh ,15 maddelik bir fetva ile ile " kafirlerin kurallarina uyulmamasini istedi". - saha cizgisi ve hakem yok. - kirmizi ve sari kart yok - forma degil , pijama ile oynanacak - gol attiktan sonra sarilmak isteyenlerin yuzune tukurulucek - futbol sadece allaha hizmet edilmek icin oynanacak - vucudunu cihada hazirla - futbol zaman gecirmek yada eglencelik bir oyun degildir. daha oncedende suudi arabistanda rakibine kasti faul yapan bir oyuncu 20 kirbac ve 20 gun hapis cezasina carptirilmisti. lol be gerizekali herifler.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :PpPPp fantaaazzzzii futbol yasakk[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 one ya hakem yok kart yok çizgi yok , fifa street e benzemiş biraz :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cuma günü oynanan maçlardan önce vaaz verilecek felan da vardır. sonra maç çıkışı sahaya yardım diye çıkışta toplanıp futbol sahasına yardım diye para toplanıcak[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :D böle saçmalık mı olur ya[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hangi şeyhmiş bu?Bu adam bunları yasakladı diye cidden uygulanacak mı yoksa laf olsun diye mi söylemiş? Zekeriya Beyaza sormak lazım ceza sahası içinde kendini yere atan futbolcuya sarı kart çıkarmak caiz miymiş.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mactan once 2 rekat namaz kılınacak.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sarı ve kırmızı kart yok diyip, kasti faul yapana ceza veriyolar ne degişik adamlar yaa:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 adamaların kafası sadece yasaklamaya calısıyor.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahuhauha[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayalet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 OHA diyorum kardeşim bune be yuh yuh Bunlar akıllanmaz gerçekten salak herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: daha oncedende suudi arabistanda rakibine kasti faul yapan bir oyuncu 20 kirbac ve 20 gun hapis cezasina carptirilmisti. lol bu fena deilmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 artık gol attıktan sonra sevinmek yerine 2 rekat şükür namazı kılmaları lazım onların :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 keni kalesine gol atan çarpılır[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 - gol attiktan sonra sarilmak isteyenlerin yuzune tukurulucek ahah koptum buna :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o_O bunlar ne yaw?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Futbol federasyonu başkanlığına da zekeriya hocayı getirirler sorarlar futbol caizmidir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şaka falan herhalde[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 siz bilmiyorsunuz futbolun mmorpg si yapılıyoır her sahanın kendi kuralları var saaudii arabya "instance" ının kuralalrı böyle.. ee oyun zevk versin :P[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: kermit, 01 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Cuma günü oynanan maçlardan önce vaaz verilecek felan da vardır. sonra maç çıkışı sahaya yardım diye çıkışta toplanıp futbol sahasına yardım diye para toplanıcak HAHAHAHAHAHAHA[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 - gol atan futbolcu her golden sonra2 rekat şükür namazı kılacaktır. asisti yapan oyuncuda oyuncuya hafızlık edicektir.[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son duyumlara göre kabe ye yakın olan takım maça 1-0 önde başlayacakmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdi Arabistanlı bi şehy öyle birşey istediyse Şeriatla ne alakası var ki? Çarpıtmalar son seviye maşallah![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 LOL[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 isin enteresan tarafi bazi kurallar tam gavur koydu biz onun dedigini yapmis olmayalim diye konulmus. iste bu yuzden bu ulkeler hep gerikaldi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar