gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu fast food tarzı restrnt Boğaziçi üni ye cok yakın ve aşırı lezzetli yiyecekleri var.imkanı olanlar bi denesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ağa, bildiğin başka yerlerde var mı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ucuzdur bide güzel abiicim[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hazal Ana veya Tantuni Dürüm Evi'nin neresinde kalıyor ben oralarda oturuyorum da.. tarif edersen sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Goering, 27 Ekim 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Hazal Ana veya Tantuni Dürüm Evi'nin neresinde kalıyor ben oralarda oturuyorum da.. tarif edersen sevinirim abe hazal ana ya weya tantuni ye sırtını ver ve akbinde sola dön o yolu takip et . solunda görürsün[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :-) kardes komedisin yaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bernoulli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 doydos yerine trio ya gidin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bernoulli, 31 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki: doydos yerine trio ya gidin daha iyi. cok doyurucu deil sanki trio .[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar